- 8 Kasım 2015
- 240
- -9
- Konu Sahibi Durusu1993
Ben 22 yasindayim yurtdisinda dogdum buyudum unv bitmek uzere. Ayaklarimn uzerinde durabiliyorum 3 senedir calisiyorumda. Erkek arkadasim 24 yasinda ve İstanbul'da yasiyo. Meslegi iyi. şu an brnim icin askere gitti. Yazin görustuk sonra ben gittim yanina 2 sefer. Birincisinde gizli ikincisinde anneme anlattim zar zor öyle gittim. Sonrada buraya geldi tum ailemle tanisti. Sevgilim simdi askerde ve 3 hafta sonra acemilik suresi biticek. Bende Onun ailesiule tanismak istiyorum, 2 Gun falan Kalmak istiyorum Annem izin vermiyo
neymis efendim olmazmis mis , venim hakkimda kötu dusunurlermis. Erkek arkadaslmla bunu kac defa konustuk asla öyle bisey olmaz dedi benim ailem öyle dusunmez gayet normal karsilarlar diyo. Ailesi beni görmedikleri halde görmus gibi cok sevdiler surekli beni soruyolar.. Sevgilimle hep ileriye dönuk planlar kuruyoruz hayal ediyoruz. Onu cok seviyorum. Hayat arkadasim o benim bende onun... Onun gercek aski oldugmu biliyorum oda benim ilk ve son gercek askim..
erkek arkadasim her mucadeleyi veriyo bende veriyorum ama Annem deli ediyo.
kocaman yetiskin bir insanim dogruyu yanlisi ayirt edebilirim asla öyle saf flnda degilim...
Lutfen bana yardim edin ne Yapmaliyim annemi ikna etmek icin?
neymis efendim olmazmis mis , venim hakkimda kötu dusunurlermis. Erkek arkadaslmla bunu kac defa konustuk asla öyle bisey olmaz dedi benim ailem öyle dusunmez gayet normal karsilarlar diyo. Ailesi beni görmedikleri halde görmus gibi cok sevdiler surekli beni soruyolar.. Sevgilimle hep ileriye dönuk planlar kuruyoruz hayal ediyoruz. Onu cok seviyorum. Hayat arkadasim o benim bende onun... Onun gercek aski oldugmu biliyorum oda benim ilk ve son gercek askim..
erkek arkadasim her mucadeleyi veriyo bende veriyorum ama Annem deli ediyo.
kocaman yetiskin bir insanim dogruyu yanlisi ayirt edebilirim asla öyle saf flnda degilim...
Lutfen bana yardim edin ne Yapmaliyim annemi ikna etmek icin?