Artik dayanacak gucum kalmadi

boyun fitigi bu yanma yapar evet ates basmasi gibi degil biber surulmus gibi yanar ve acir. kollarda agri hissizlik gucsuzluk olur daha bircok sey. bende varmi bilmiyorum ama bunlari anlattigimda fitiktan suphelendi dr ve bugun mr cekildim yarin ogrenecegim

Bu semptomlar baslamadan once agir bir lohusalik depresyonu yasadim ve tayinim baska bir sehre cikti ustelik cok istedigim bir sehre ve yeni eve tasindigimin ilk gunu esime sunu soyledim pencereden disari bakiyorduk hatta hic unutmam cok sevdigimiz bu sehre geldik ama kalbim deli gibi atiyor sanki guvende degilmisim gbi geliyor demistim ve ardindan bi kac cok uzak tanidigin olum haberini aldim ne yalan soyleyim etkilendim

Haber verin olur mu lutfen olmafi bende bir gideyim duruma gore

Özelden yazın inşallah yardımcı olmaya çalışacağım, durumunuz travmatik gibi görünüyor, bedeniniz güvende değil o yüzden bu kadar ağrılar yaşıyorsunuz bence

once kalbe gidin emin olun bende gittim o temiz cikinca beyin cerrahisine gittim sonucu yarin ogrenecegim. Umarim kotu bisey yoktur ama fitiginiz varmis bu saydgnz butun agrilari yapar dra tekrar gidin fitik icin care arayin

Bende ölü dogum ve agir bir lohusalik gecirdim henuz cok yeni ustelik bende bi yerim agridi deyince sen lohusa depresyonuna girdin diyorlar agrilar pskolojik diyolar ben suan tek tek her dra gorunuyorum. Ama cidden psikolojik olunca fiziksel agrilarda hissediliyor

Bu rahatsızlıklarınizin öncesinde gerçekten ağır şeyler yasamissiniz ve stresi gerçekten küçümsemeyin. Ben uzamis lohusa sendromu nedeniyle depresyon yaşadım. Bunu bilmeden önce hiç geçmeyen baş ağrılarım vardı nöroloji beyin cerrahisi ne gittim sonuç yok tahliller v s normal bana hafif bir sakinleştirici vermişlerdi ben kullanmadım. Baş ağrılarım devam edince üzerine birde psikolojik olarak sıkıntılar baş gösterince psikiyatriste gittim ve 2 yıl süren tedavi gördüm çok şükür o ağrılarım geçti. Yüzümde bacaklarımda sürekli kas segirmesi olurdu onlarda yok oldu. Size tavsiyem bu kadar bölüme gitmissiniz psikiyatrisi atlamayın sorununuz bana gore stres ve psikolojik durumlardan dolayı artık fiziksel olarak etkilenmeye baslamissiniz. Uyku düzeniniz nasil bilmiyorum ama öncelikle onu düzenlemeye çalışın benim öncelikle uykularımı düzenledi doktor sonrasında tedaviye başladı. Geceleri hiç uyumazdim.

Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Fibromiyaljiye neden ikna olamıyorsunuz? Bu hastalığı küçümseyip, daha ciddi bir hastalığınızın olmasını mı umuyorsunuz?
Şu mesajınıza kadar hastalığınızı bulamadıklarını sanıp, üzülmüştüm. Sırt ağrılarınızın olduğunu da okuyunca fibromiyalji diyecektim ama size zaten demişler, teşhis konulmuş. Ne gibi bir hastalık arıyorsunuz kendinizde bu hastalığı kabullenmiyorsunuz?

Öyle küçümsediğiniz gibi bir hastalık değil bu. Ciddi ağrısı olur ve stres de tetikler. Bende de olduğu için biliyorum, özellikle stresli, mutsuz olduğum zamanlarda şiddetli ağrılar çekiyorum.

Neyse, geçmiş olsun

Hayir aksine hastaligi kucumsemiyorum hastaligi son derece iyi arastirdim ve belli bir sure bu semtomlari tasifigimi dusunum fibromiyalji tedaviside gordum fakat benim fibromiyalji olmadigima su acidan karar verdim tetik noktalarda agri gezmiyor sadece 2 noktada agrim var ayrica fibro ilavlarida etki etmiyor ne yazik ki bu bir ikincisi ise vucudumda belli basli lekeler cikiyor ve bu benim Allah korusun daha ciddi seylere dusundurmeye sevk ediyor fibromiyalji ise bu yasadigim durum zaten cok agir ama en azindan derim ki ya benim fibromiyaljim var bundan kaynakli agrilarim var fizik tedavi diet ve ilaclarla agrilarimi hafifletmeye calisirim fakat benim sorunum hic gecmemesi fibromiyalji olsa atak olmasi gerekmez mi yani arada yoklayip arada hafiflemesi gerekmiz mi inanin bilmedigimden soruyorum cok caresizim

Oncelikle cok uzuldum basiniz sagolsun. Belki psikolojik destek alabiliriz bir hastalik varsa da zaten psikolojik olarak yine guclu olmak zorundayiz. Ben lohusayken gitmedigime pisman olmustum lutfen siz ihmal etmeyim

Daha önceki deneyimlerimden yola çıkarak, bu tip sebebi belirlenemeyen ve farklı bölgelerde tekrarlayan hastalıklarda “lupus” riskinin bir an önce değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.

Evet cok stresli bir donemden gectim tam rahata ererim dedigim an bu hastaliklar ortaya cikti uyku kalitem cok dusum kucuk cocugum oldugu icin onunla uyuyorum birde hic rahat edemiyorum surekli uyaniyorum ama psikiyatrsite de gitsem iyi olacak dediginiz gbi

Oncelikle cok uzuldum basiniz sagolsun. Belki psikolojik destek alabiliriz bir hastalik varsa da zaten psikolojik olarak yine guclu olmak zorundayiz. Ben lohusayken gitmedigime pisman olmustum lutfen siz ihmal etmeyim
yeni ciktim lohusaliktan hemen basladim ilk kalpten korktgm icin ona gittm smdi beyin cerrahisi ortopediye gidiyorum . Daha sonra gogus kbb dis goz ne varsa gidecegm ama pskiyatryede gidecegm tabi stres herseyin basi

Beni en çok yıldıran şeylerden birisi uykusuzluktu. Çocuğum kolikti ve çok uzun sürdü. Vücudum kaldiramadi. En çokta psikolojik olarak etkiledi. Psikiyatri tedavisi bence birçok sorununuzu çözecek. Diğer gideceğiniz bölümlerle eş zamanlı gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü gereksiz yere vücudunuza radyasyon almayın çok defa mr bt cektirmissiniz sanırım. İçiniz rahat edecekse diğer bölümlere de gidin ama psikiyatriye mutlaka gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…