Artik dayanacak gucum kalmadi

Çıkardı tabi ki için rahat olsun. Kendini dinleme boşver başka şeylerle ilgilen,hobi bul mesela. Hastalıkla ilgili bir şey düşenme araştırma böyle böyle geçicek zamanla.

Merhaba canım bugün grip oldum yine aynı gecen iki ay önceki gibi diğer t sağ arafa ağrı olmuştu ya yine sol tarafta ağrı oluştu çene ağrısı kulak ağrısı acaba gripten dolayı mı oluyor canım
Çıkardı tabi ki için rahat olsun. Kendini dinleme boşver başka şeylerle ilgilen,hobi bul mesela. Hastalıkla ilgili bir şey düşenme araştırma böyle böyle geçicek zamanla.

Griptendir tabi ki bende de çok kulak ve boğaz ağrısı yapıyor grip.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de inanmıyordum bu ağrılar psikolojik olamaz doktorlar bulamıyor böyle acı çekmek psikolojik olur mu falan diye. Sonra çok çok hafif bir ilaç aldım aman Allahım kafamdaki sis dağıldı baş dönmesi gibi o tuhaf şey geçti. Beni ağlatan boyun ve baş ağrısı elveda dedi. Ağladığımı hatırlıyorum. Çok tuhaf şu psikoloji. İnsanı hasta da eder iyileştirir de.

Geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl bnde aynı durumdayım gitmediğim doktor bölüm kalmadı bnmde vücudumda kırmızı noktalar çıkıyor sizde öyle yazmışsınız sebebi neymiş öğrendiniz mi artık doktorlara gitmekten korkuyorum

Hayir sebebini ogrenemedim iki pardon uc kez hemotolojiye gittim 2 kez de cildiyeye tahlillerde bir sknti gormediler ben artik kirmizi noktalarimi takmiyorum sikayetlerim gecmedi baska sikayetlerim eklendi ustune her ne kadar doktor doktor gezmeyecem desemde yine geziyorum malesed

Sizin kırmızı noktalar nasil acaba benimkiler gibi mi acaba kusura bakma sizide sıkıyorum çok şükür en azından sizde birsey çıkmamış stresten olabilir

Hematolijiye iki kez gittim hepsinde testlerim temiz cikti ortopedide ayni sekilde kaval kemigimde agri yeni oldu 2 haftadir onun icin tekrar gitmem gerekecek fakat artik o kadar bunaldim ki hastaneye gitmeye takatim yok

Bir cok romatizmaya bagli hastalik asla kanda, testlerde cikmiyor. Lütfen en yakin ve en iyi romatizma doktoruna gidin.
Mesela cildinizde sorun var Mi?

Hastalıklara dair resim varsa yaşadığımız illerdeki doktorlara sorarız belki birisi hemen tedavi için çağırırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…