- 20 Kasım 2022
- 222
- 1.048
Çıkardı tabi ki için rahat olsun. Kendini dinleme boşver başka şeylerle ilgilen,hobi bul mesela. Hastalıkla ilgili bir şey düşenme araştırma böyle böyle geçicek zamanla.Kesinlikle katılıyorum sana.internet girdim karsima çıktığı günden beri boyleym boğaz da ağrı oluştu öncesi grip geçirdim çok ağır sonra geçmek bilmeyen boğaz ağrısı öncesi berbat ağrı çeneye kulağa gözüme ilk yaptığım usg troditi açısından anlamlı diyor iltihab oluşmuş dedi ama orada bı şişlik var hale var, doktor doktor gezdim hastane hastane dolaştım durdum anlatamam sana belirttleri endokrinoloji iki genel cerrahi iki iç hastalıkları iki KBB acilik ve ekg akciğer röntgeni karın usg orada ki doktor bana hemotoloji gitt dedi gittim prof iyi doktordu bana hiç bir şey yok dedi endoskopi girme baya muane etti . kanlara baktı birşey yok dedi git hastaneye gitme uzun süre mesela bi şey olsa canım üç ay içerisinde çıkardı demi?
Çıkardı tabi ki için rahat olsun. Kendini dinleme boşver başka şeylerle ilgilen,hobi bul mesela. Hastalıkla ilgili bir şey düşenme araştırma böyle böyle geçicek zamanla.
Griptendir tabi ki bende de çok kulak ve boğaz ağrısı yapıyor grip.Merhaba canım bugün grip oldum yine aynı gecen iki ay önceki gibi diğer t sağ arafa ağrı olmuştu ya yine sol tarafta ağrı oluştu çene ağrısı kulak ağrısı acaba gripten dolayı mı oluyor canım
Kesinlikle katılıyorum. Ben de inanmıyordum bu ağrılar psikolojik olamaz doktorlar bulamıyor böyle acı çekmek psikolojik olur mu falan diye. Sonra çok çok hafif bir ilaç aldım aman Allahım kafamdaki sis dağıldı baş dönmesi gibi o tuhaf şey geçti. Beni ağlatan boyun ve baş ağrısı elveda dedi. Ağladığımı hatırlıyorum. Çok tuhaf şu psikoloji. İnsanı hasta da eder iyileştirir de.Hastalık hastası değilim demişsiniz ama malesef öylesiniz hanımefendi. Büyük ihtimalle anksiyete var sizde. Bende anksiyete tedavisi görüyorum. Psikolojik ağrıları,karıncalanmaları asla hafife almayın hepsini canlı canlı yaşadım. Ağrı,sızı,karıncalanma,her ne ise bu psikolojik olamaz mümkün değil diyorsunuz ama gerçekten olabiliyor. İnsan beyni öyle bir şey ki akıl sır ermiyor. Bende aynı zamanda panik atakta var. Bana sorarsanız defalarca kalp krizi geçirdim bunu ciddi ciddi yaşadım,ama kalbime baktığınızda ya da doktora sorduğunuzda hiçbir şeyim yok. Anksiyete böyle bir şey işte. Hiç vakit kaybetmeden psikiyatriye gidin. Ben ilaç ve terapiden sonra baya düzeldim çok şükür. Öncesinde her gün farklı bir yerimde farklı bir şey oluyordu. Haftanın 5 günü doktor doktor gezmekten bıkmıştım artık. İlaç kullanmaya başladığımdan beri ne ağrı kaldı ne de karıncalanma vs. Eğer gerekli tüm tetkikleri yaptırdıysanız ve bir şey çıkmadıysa durum tamamen psikolojik. Ben öncesinde asla inanmadım anksiyete olduğuna ve tedavimi geciktirdim bir süre sonra depresyona dönüyor iş. Geciktirmeden gidin mutlaka bir uzmana.
Geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl bnde aynı durumdayım gitmediğim doktor bölüm kalmadı bnmde vücudumda kırmızı noktalar çıkıyor sizde öyle yazmışsınız sebebi neymiş öğrendiniz mi artık doktorlara gitmekten korkuyorumSu satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik
Hayir sebebini ogrenemedim iki pardon uc kez hemotolojiye gittim 2 kez de cildiyeye tahlillerde bir sknti gormediler ben artik kirmizi noktalarimi takmiyorum sikayetlerim gecmedi baska sikayetlerim eklendi ustune her ne kadar doktor doktor gezmeyecem desemde yine geziyorum malesedGeçmiş olsun şuan durumunuz nasıl bnde aynı durumdayım gitmediğim doktor bölüm kalmadı bnmde vücudumda kırmızı noktalar çıkıyor sizde öyle yazmışsınız sebebi neymiş öğrendiniz mi artık doktorlara gitmekten korkuyorum
Sizin kırmızı noktalar nasil acaba benimkiler gibi mi acaba kusura bakma sizide sıkıyorum çok şükür en azından sizde birsey çıkmamış stresten olabilirHayir sebebini ogrenemedim iki pardon uc kez hemotolojiye gittim 2 kez de cildiyeye tahlillerde bir sknti gormediler ben artik kirmizi noktalarimi takmiyorum sikayetlerim gecmedi baska sikayetlerim eklendi ustune her ne kadar doktor doktor gezmeyecem desemde yine geziyorum malesed
Hematolijiye iki kez gittim hepsinde testlerim temiz cikti ortopedide ayni sekilde kaval kemigimde agri yeni oldu 2 haftadir onun icin tekrar gitmem gerekecek fakat artik o kadar bunaldim ki hastaneye gitmeye takatim yok
Bnmde olabilir mi cilde ne gibi sorun cvplarsaniz sevinirim cnku bnde öyleyimBir cok romatizmaya bagli hastalik asla kanda, testlerde cikmiyor. Lütfen en yakin ve en iyi romatizma doktoruna gidin.
Mesela cildinizde sorun var Mi?
Bnmde olabilir mi cilde ne gibi sorun cvplarsaniz sevinirim cnku bnde öyleyim
Benim özelikle dizlerimde ağrı var kas agrisi oluyor romatizma dan mi acabaMesela ciltde sedef hastaligi varsa eklemlerde de olabiliyor, sedef artriti adi
Hastalıklara dair resim varsa yaşadığımız illerdeki doktorlara sorarız belki birisi hemen tedavi için çağırırlar...Su satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik