İşte bende bnu yapmaya çalıştım ama gordumki ben yuzumu asmadıkça dahada kotu oluyor. Benim alıştığımı dusunup hergun hergun çıkmak istiyor.Sen ne düşünüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bende bnu yapmaya çalıştım ama gordumki ben yuzumu asmadıkça dahada kotu oluyor. Benim alıştığımı dusunup hergun hergun çıkmak istiyor.Sen ne düşünüyorsun?
Çok güzel oneriler vermişsiniz teşekkür ederim gerçekten. Evet onsuz bi şekilde mutlu olduğumu anlasa belki dank edicek ama ordada bende problem var. Olmuyor işte. Bu düşünceler kafamdayken rahatlayamıyorum mutlu olamıyorum kafamı dağıtamıyorum. Dışarıya çıkıyorum alışveriş yapayım diyorum yine aklımda aynı şeyler onun dışarda olması yine bana batıyor. Gwçen akşam arkadaşımla alışverişe çıktık oda arkadaşlarıylaydı. Sonra işlerimiz bitti beraber yemeğe gittik sinemaya gittik ama o tam benim yanıma gelmek için kalktığında kuzenleri yeni gelmiş yani vakit geçirememişler (yazık) eve geldik sinemadan sonra, saat 11 i geçiyor. Dediki ben bi yarım saat çıkayım gelirim. Ben şok ! Zaten butun gun dışardaydın. Hadi bu akşam kuzenlerini goremedin, e dun onlarlaydın. Sonra çıktı gitti işte. Bende evde kendi kendimi yedim :'(Ben senin yerinde olsaydım konuştum baktım düzelmiyor mu ? Hiç takmazdım bende dışarı çıkardım ben de gezerdim onun eve geldiği saatte eve girerdim bende bir yerlere giderdim avm ye giderdim, sinemaya giderdim, tiyatroya giderdim, arkadaşıma giderdim yada komşuma giderdim en olmadı bir kütüphaneye giderdim Sen böyle yapmasın diye uğraştıkça o daha çok şımarıyor belli ki kendini ezdirme tek başına mutlu olabildiğini görsün seni ezik, evde dizini kırıp herzaman onu bekleyen biri olmadığını anlasın belki aklı başına gelir güçlü ol sen bir kadınsın o öyle mutluysa sende kendınle mutlu ol cevre yap arkadaslarına vakıt ayır ailene vakit ayır yakınsanız ama o adama ezik gösterme kendini![]()
Bir seneden sonra mı duzeldiniz peki ? Neler yaptınz duzelmesi için ?her evlılıkte olan sorun.aynıslarını bızde yaşadık.hamıleykende boyleydı.bende kavga gurultu patırdı.sonra geçti.evıne bağlanmaya başladı.ılk bır sene gercekten zor oluyor.
Çok güzel oneriler vermişsiniz teşekkür ederim gerçekten. Evet onsuz bi şekilde mutlu olduğumu anlasa belki dank edicek ama ordada bende problem var. Olmuyor işte. Bu düşünceler kafamdayken rahatlayamıyorum mutlu olamıyorum kafamı dağıtamıyorum. Dışarıya çıkıyorum alışveriş yapayım diyorum yine aklımda aynı şeyler onun dışarda olması yine bana batıyor. Gwçen akşam arkadaşımla alışverişe çıktık oda arkadaşlarıylaydı. Sonra işlerimiz bitti beraber yemeğe gittik sinemaya gittik ama o tam benim yanıma gelmek için kalktığında kuzenleri yeni gelmiş yani vakit geçirememişler (yazık) eve geldik sinemadan sonra, saat 11 i geçiyor. Dediki ben bi yarım saat çıkayım gelirim. Ben şok ! Zaten butun gun dışardaydın. Hadi bu akşam kuzenlerini goremedin, e dun onlarlaydın. Sonra çıktı gitti işte. Bende evde kendi kendimi yedim :'(
hiç birşey yapmadım.bellı zaman sonra boşverdım.hamıle halımle kendımı uzmek gerkesız ve yersızdı.tam tersını düşünmye başladım.işlerimi bitirir kahvemı yapar,balkonda keyıf yapardım.akşamda fılm açar sevdiğim yıyeceklerı hazırlar bacaklarımı uzatıp yıne keyıf yapardım.eve geldiği vakıt zaten uykum gelırdı yatardım.şimdiki aklım olsa hayatta uzulmezdım..baba olduktan sonra değişti tam manasıyla..üzme kendını boş yere dunyayı yıksan başlarına nato kafa nato mermer.Bir seneden sonra mı duzeldiniz peki ? Neler yaptınz duzelmesi için ?
bizdede ilk başta öyleydi. Sorun ama işk evli olan cift bizdik ve arkdaşlari bekardi hep. Bir yaygarayı kopardım bitti... cıksın ben cıkmasın demiyorum ama herşey dozunda. Zaten coluk cocuk olunca yatışti cocuklarl cok ilgili. Arkdşdlarıda evlenınce cıkmalar cok azaldıOkumadığım yazı, izlemediğim video, okumadığım kitap kalmadı .. Butun aynı sıkıntıda olan kadınların yazılarını okudum. Benim gibi kadınlara yardım etmek isteyenlerin yazdıkları kitapları okudum ama ya ben okuduklarımı uygulamayı beceremiyorum. Yada gerçekten bu sorunun hiçbir çozumu yok. 7 aylık evliyim ve 6 aylık hamileyim. 23 yaşındayım. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama çok sevdim. Hele evlendikten sonra ona olan bağlılığım fazlasıyla arttı. İlk zamnlar çok iyiydik. Onunda beni sevdiğini goruyordum. Hissediyordum. Ama artık birbirinden tamamen bağımsız iki insan olduk. Karnımdaki bebek olmasa bir an bile dusunmezsin.boyle bir hayatı yaşamaktansa insanların laflarına kulak asmayıp boşanırdım. Ama bebeğim beni engelliyor. Belkide boşanacak kadar büyük bir dert gelmeyecek size ama bir insanı olumu isteyecek kadar yaşamaktan bıktıran birşey, bence küçük birşey değildir. Eşim evlenmeden önce her akşam dukkanından çıkıp kuzenlerinin yanına giderdi. Gittikleri yer çay ocağı veya herhangi bir cafe. Yaptıklarıda okey oynayıp nargile içmek. Nişanlıyken bana dokunmuyordu bu işin ucu. O yüzden gozume batmıyordu. Ama hep evlendikten sonra çıkmam. Karımı bırakıp neden adamların yanına gideyim evde seninle ilgilenirim diyordu! Bende o yüzden her akşam çıkmasına takılmıyordum. Nasıl olsa evlendikten sonra çıkmayacaktı. Kuzenlerinin ikisi evli bir tanesi bekar. Evli olanlarda her akşam benim eşim ve diğeriyle beraber çıkıyorlardı halbuki. Burdan anlamam lazımdı benimkinin de çıkacağını.biz evlendik balayından geldik. İlk gunumuz evde. Akşam yemeğini yedik ve direk telefon çaldı. Dışarıya çağırıyorlae. Telefonu kapatıp bana sordu bende gitmesini sorun olmadığını soyledim. Gitti bir saat sonrada geldi. Sonra bu işlem çoğalmaya başladı. Artık rahatsız olmaya başlamıştım ama birşey demiyordum. Elimde olmadan yuzum asılmaya başladı. Evliliğimizin ilk ayı ramazana geldi ve ramazan olması, herkesin geç saatlere kadar dışarıda olması eşimi dahada rahatlaştırdı. Ben birşey dediğim zaman ramazan olduğu için boyle normalde çıkmam bu kdr haftada bir gun çıkarım diyip geçiştirdi. Ramazan bitti bu çıkışlar çoğalmaya başladı. Ben evde kendşmi harap edip o gelene kadar ağlıyordum ama asla gel diye aramıyordum. Tartışıyorduk ve bu ona en fazla bir hafta gidiyordu. Bir hafta sonra aynı olaylar aynı kavgalar. 7 ay oldu ve biz hala aynı durumdayız. Dışarı beraber çıktığımız zamanlar saati kolluyor hemen onların yanına gidebilmek içn. Eve misafir geldiği zaman aynı şey. Misafirler gidene kadar saate bakıyor. Gitselerde çıksam diye. Ben bişey dediğim zaman bana niye çıkıp bi iki saat kafa dağıtmayı çok goruyorsun diyor. Çok görmüyorum çık dağıt kafanı hatta gez eğlen. Ama benimle yaparkende bunları aklın onlarda olmasın. Onlarla eğlendiğin gibi benimlede eğlen benimlede gül. Benimlede birşeyler yapmaktan keyif al. Çokmu şey istiyorum. Daha yeni evliyim ve hamileyim. Çocuk doğduktan sonra zaten yalnız geçircek vaktimiz istesekte olmicak. Madem hergun dışarı çıkmak isticektin kuzenlerinden ayrılmak onlarsız vakit geçirmek istemicektin o zaman neden evlendin !? Neden beni boyle mutsuz sevgisiz bi insana donuşturdun. Düşünüyorum ama hiçbirine cevap bulamıyorum. Yaptığım uyguladığı. Hiçbir formül onun dışarıya olan bağlılığını değiştirmedi. Ben yıldım ama o yılmadı.. Daha çok yeni evliliğim. Aranızda yıllarca belkide benim yaşadığım sorunu yaşayanlar vardır. Tecrübelerinizi uyguladığınız çözümleri ve sonuçlarını bekliyorum.. Lütfen yardımcı olun, yorumlarınız benim tutunduğum son dal, son çare..
Dimi :) ohh miss. Onsuz mutlu olsam keyif alsam dışarı çıkması bana batmasa zaten umrumda olmicak nereye giderse gitsin ama yeni evli olmanın ve evlilikten beklentilerimin farklı olmasıda bu duruma getirdi beni. Hiç boyle bir evlilik hayal etmemiştim hiç bu kadar erken mutsuzluğa alışmak zorunda kalacağını dusunmemiştim. Tavsiyeleriniz çok guzel keşke etrafımda sizin gibi bi komşum olsa :)Ay şiştim ya ben sıkıldım kuzenlerinden valla ne kuzenlermiş adama bak ! Kumanız gibiler resmen bu adam ıslah olur mu bilmiyorum ama kendi kendinizi yiyip bitirmeyin akşamları gezip toztuktan sonra evinize geldiğinizde evde tek başınıza vakit geçirmekten zevk almaya bakın şahsen ben eşim olmadığında oda bazen gidiyor arkadaşlarının yanına alıyorum abur cuburumu kucağıma açıyorum en sevdiğim filmlerden bir tanesini akşam nasıl oluyor anlamıyorum çokta zevkli bazen temizlik yapıyorum bazen kahve yapıyorum kendime içiyorum kendi kendime kapatıyorum falanhayattan zevk almaya çalışıyorum yalnız kaldığımda kendimle mutlu olmaya çalışıyorum sizin durumunuz çok sinir bozucu çok haklısınız ama hemen boşanın diyemiyorum yuva kolay kurulmuyor alternatif üretmeye çalışıyorum size
Allah yardımcınız olsun bu adamı çok takmayın kafanıza hamileliğinizi huzurlu geçirmeye çalışın bebeğinize odaklanın internetten arastırmalar yapın bebeğinizle ilgili o sizi önemsemiyor sizde eşinizi önemsemeyin amaaaaannn alsın kuzenlerini başına çalsın rafadan tayfalar takılıp takılıp dursunlar bakalım nereye kadar sen mutlu olmaya bak hayattan zevk almaya çalış böyle ne yaparsan kendine yaparsın ona birşey olduğu yok !
![]()
İnşallah bizde çocuktan sonra duzeliriz. Benm daha fazla uğraşmama kendimi paralamama gerek kalmaz.hiç birşey yapmadım.bellı zaman sonra boşverdım.hamıle halımle kendımı uzmek gerkesız ve yersızdı.tam tersını düşünmye başladım.işlerimi bitirir kahvemı yapar,balkonda keyıf yapardım.akşamda fılm açar sevdiğim yıyeceklerı hazırlar bacaklarımı uzatıp yıne keyıf yapardım.eve geldiği vakıt zaten uykum gelırdı yatardım.şimdiki aklım olsa hayatta uzulmezdım..baba olduktan sonra değişti tam manasıyla..üzme kendını boş yere dunyayı yıksan başlarına nato kafa nato mermer.
Maşallah ne guzel :) bizde hepsi evli bir tanesi bekar. Oda evlenince onunda eşi aynı sıkıntıları yaşıcakbizdede ilk başta öyleydi. Sorun ama işk evli olan cift bizdik ve arkdaşlari bekardi hep. Bir yaygarayı kopardım bitti... cıksın ben cıkmasın demiyorum ama herşey dozunda. Zaten coluk cocuk olunca yatışti cocuklarl cok ilgili. Arkdşdlarıda evlenınce cıkmalar cok azaldı
Eşinize haber vermeden ailenize gidin.Bir seneden sonra mı duzeldiniz peki ? Neler yaptınz duzelmesi için ?
Sürekli diyorum madem onlarla bu kdr mutlusun neden evlendin gül gibi geçinip gitseydiniz. Onlar eşlerini bırakıp senin yanına geliyolardı zaten ne guzel. Zaten kumalarım diyorum onlara. Benimle olmadığı an onlarla yani genel olarak onlarlaEvliliğin mantığını kavrayamamış ya da evlendik nasılsa, imzayı attık, bebekte gelecek rahatlığına girmiş. Herkes birbirinden bu kadar bağımsız vakit geçirecekse neden evlenir ki insan? Kuzenleriyle evlenmiş sanki, gözü saatte falan demişsiniz ya?
Bir de dışarı çıkarken eşinizin tavrına karşılık yapıyormuş hissini vermeyin, çok mutlu, memnun görünün. Hatta onun bu halini kabullenmiş, artık sizi rahatsız etmiyormuş gibi davranın, bir sonraki planlarınızdan bahsedin.. Belki onunla ilgilenmiyor olmanız bir farkındalık yaratacak ve ne yapıyorum ben diyecek? Yani inşallah.
7 ay nedir ki? ben ilk evlilik yıl dönümünde hamile kaldım. Hala eşime o 1 yıldan bir şey anlamadım? Keşke daha fazla baş başa vakit geçirseydik, daha çok gezseydik diyorum.. Çocuktan sonra tamamen dışarı kaymaz inşallah çocuk bahanesiyle..
Ne kadar doğru yazmışsınız yaa madem kahveden çikmiycaksin evi sevmiyosun ne demeye evlenirsin be adam. Babamda evlenmis bide üstüne bi ton çocuk yapmiş ama hala ilk günden beri kahveden çikmaz 70 yaşinda hala iş gibi kahveye gider aksam 6da evine gelir yoruldum diyip yatar. Karisiyla asla vakit gecirmez karisini asla gezdirmez. Benide hayatim boyunca gezdirmemis okulumla bile ilgilenmemistir. Bide annemle bana şöyle telkinlerde bulunurdu. Kahveden gelirdi dışarısı çok soğuk aman ha çikmayin sakin dişari evinizde oturun derdi. Dedigin gibi madem ev bu kadar güzel sıcak sen neden hergün çikmadan duramıyosunda bizi eve hapsediyosun. Rabbim ahirette sorsun bunların hesabınıEve PlayStation al :)
Bu sefer eve insanları doluşturabilir ama en azından dışarı çıkmaz...
Ben de böyle insanları hiç anlamıyorum.. bizim sokakta da bir kahvehane var, evli barklı adamlar akşam 11e 12ye kadar orada. dizi bitme saatinde yatmaya eve gidiyorlar.
Ulan madem evi sevmiyordun serseri gibi mahalleyi bekleyeceksin neden evlendin?
Hatta biri arkadaşımın babası, kendi eve gelmeyen insan, kızının hayatına da karışıyor, asla akşam saatlerinde dışarıda olmasına izin vermiyor. Hem kendin evde değilsin hem karin çocuğun evi beklemeli... Sinir oluyorum.
Ev o kadar güzel bir yer madem akşam orada olmak zorundasın senin onca erkeğin içinde işin ne?
Kafan ağrıyor tepedeki TV'ye bakacam diye, k.cin uyuşuyor sandalyede. Git evine üçlü koltuğa uzan,üstüne battaniye mandalina yiye yiye izle dizini....
Sinir sinir insanlar...
Ona bu korkuyu tekrar yaşatın.Dediğim gibi o kadar yazı okudumki... Nişanlıyken dışarıda çok vakit geçiren Bi insandım. Bu onu hep tedirgin ediyordu. Evlendikten sonra pazar günlerini beraber geçiricez di mi ? Bu kadar dışarı çıkmazsın di mi ? Bunları sık duyuyordum. Evlendik ve istediği gibi oldu ben sadece onunla dışarı çıkan, onunla olmak için vakit kollayan birine donuştum. Belkide dediğiniz gibi ondan kendimi biraz soyutlasam hem o biraz tedirgin olmaya başlar hemde ben onsuz mutlu olmayı öğrenirim. Ama nasıl ?
Ailenin evine taşın ve o işleri tamamen bırakmadan onunla asla barışmıycanı söyle. Yani blöf yap ama blöfünü sadece sen bil o gerçek sansınSürekli
Sürekli diyorum madem onlarla bu kdr mutlusun neden evlendin gül gibi geçinip gitseydiniz. Onlar eşlerini bırakıp senin yanına geliyolardı zaten ne guzel. Zaten kumalarım diyorum onlara. Benimle olmadığı an onlarla yani genel olarak onlarlaona öyle bişey yaşatmam lszımki benim kıymetimi anlasın. Zaten evde beni çok seviyor diye dusunmesin. Çünkü onu sevdiğimden çok emin. Bu dusuncesi biraz sarsılsa belki bi nebze faydası olur . Ama nasıl ?
Boşandınız mı ? Ben şuan lohusalık zamanımı düşünüyorum yanımda hep birileri olacak. Ve oda ev kalabalık zaten yalnızda değilsin diyerek ebe gelmeyecek. Hatta bekar olan kuzeninde bile kalablir sizinki gibi. Bende lohusa lohusa eş katili olurum.