Artık dayanacak gücüm kalmadı..

Çok sinir bozucu. Ama böyle devam ederseniz doğurduğunuz çocuk da bunu normal göre göre büyüyecek tam sülalesine yakışır bir adam olacak her gün sokaklarda...
Acaba Netflix mi bağlatsaniz eve? Şöyle çok sürükleyici birkaç diziye başlayın, game of thrones gibi... Eve ayağı alışır belki.
Yazık günah, evinin bebeğinin rızkını çaya nargileye veriyor her gün her gün... Hayır birşey değil yarın bir gün bu yaşadığı keyif düşkünü salak hayat ve kiraathanelerde mütemadiyen soluduğu sigara dumanlarından hastalığa tutulacak, yine siz bakacaksınız...
Aile büyükleri bir araya gelip konuşsa? Çok doğru bir şey değil ama sonuçta sizi dinlemiyor. Belki babanizi dinler

Mutlu değil zaten , bende daha mutsuz eder dedim ya .. yaşı daha çok genç ve yeni evli , bir de hamile .. etrafında zaten özendiği hayatlar vardır , bir de okuyunca daha da üzülür
Hayır ben özendirmek için yazmadım kesinlikle amacım bu değildi sadece eşimin değerini bir kez daha anladım ve bunu dile getirmek istedim lütfen yanlış anlaşılmasın.

Alla Allah daim etsin. İnşallah hep boyle gider evliliğiniz sizin adınıza çok sevindim gerçekten de. Benim yazımla sıkıntımla derdimle sizin mutlu evliliğinizin bi bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Burda bana yardımcı olacak bi içerik göremiyorum ben.

Onu yapmaya çalışıyorum bende bikaç gundur. Bi yandanda bu durum onunda işine gelirse diye düşünüyorum.

Kendimi gordum bir ara..
Hamilelik, yanlizlik surekli kopamadigi arkadas ortamlari..
Cocuk olunca ve sorumluluk artinca x 2 olacak bu durumlar.
Cok cabaladim, yillarca da anlatmaya calistim cxx.. anlamadi

Cocugum dedim sustum ve kabullendim
Susmaz olaydim, olan yillarima oldu.
Ustune birde aldatma.. dank etti bende.
Bosuyorum..
Umarim sen ustesinden gelebilirsin.

Ondan daha fazla çık. Laf ederse de kendime zaman ayıramayacak mıyım de. Görsün anyayı konyayı. Bekar gibi yaşayacaksa evlenmeseymiş haspam. Ama senin daha dişli olup net şeyler yapman lazım konuşmakla olmaz dırdır ediyo olursun sadece onun gözünde

Dz Dizi izlemeyi hiç sevmiyor. Flasha film indiriyoruz haftalık olarak. Sürekli film izliyoruz . Evde olduğu akşamlar televizyonla geçiyor yani.ok şukurki bebeğim kız olacak. Araya başkalarının girmesi durumu her zmana saha berbat yapıyor. En azından bizim evliliğimizde oyle. Kendide soyluyor. Uçuncu kişiler aramızdaki sorunu duzeltemez diye. O zaman biz düzeltelim diyorum onuda beceremiyoruz işte. Şuan karşımda oturmuş film izliyor mesela, saat 5 de evden çıktı 10 da geldi. Maç izlemişler bilmem ne.. Geldiğinden beride tek bir Allah kelamı etmedikkk.. Nasıl ? İşkence gibi değil mi ?

Çok üzüldüm canım.Şimdiden böyleyse çocuk olunca bunun dozu artacak.kp kv ile aran nasıl.Yada eşinin çekindiği birileri varmı.onlardan yardım istesen.

Z Ben çok aşırı derece dolmadıkça konuşmamayı tercih ediyorum. Ama dediğiniz gibi konuştuğum zamanda dırdır ediyor oluyorum. Ondan fazla nasıl çıkabilirim ki? Ben gunduzleri çıkıyorum zaten ama o işte oluyor. Yani ona koymuyor benim dışarı çıkmam. O ise akşam işten geldikten sonra yani ben evdeyken çıkıyor. Akşam o geldikten sonrada nereye çıkabilirm ki ?? Ve dışarı çıkacak insanda olmuyor arkadaşlarımla buluşsam hep gündüz oluyor. Akşam vakti bu nispeti ona yapmam biraz zor yani.

suan esinin ilgisizliginu degil bebegini dusun kimse melekten onemli degil inan bana ne koca ne dunya evlatlarim evlatlarim erkek miletine yaranilmaz ins cocuk olunca duzelir yuzde 20 ihtimal veriyorum duzelecegini erkekler boyle ya biz onlari anlamiyoruz ya onlar bizi bu yuzden sevgi bitiyor askim cicim bitiyor geriye evlat kaliyor kuzum

Çok üzüldüm canım.Şimdiden böyleyse çocuk olunca bunun dozu artacak.kp kv ile aran nasıl.Yada eşinin çekindiği birileri varmı.onlardan yardım istesen.
Kayınpederim kayınvalidemle aram çok iyi. Beni gerçekten çok seviyorlar. Bu konuyu onlara açsam kesinlikle beni haklı gorurler ama bu bizim ilişkimizi duzeltmezki. Yani babasından çekinir evet, ama onu babasına söylemem ona şikayet gibi gelir ve bu dahada zorlaştırır durumu

Spora git akşamları hamileler için pilates falan oluyor yazıl birine. kurs falan bulabilirsin derneklerde koro tarzı bişey. Hiçbir şey yapamasam kendi kendime gider 2 saat avmde takılırım inadına. başka türlü anlamaz aklı almaz çünkü.

Bebeğim Bebeğim doğduktan sonra belkide dediğiniz gibi düzelir. Yada ben ondan artık ilgi beklemem kendimi bebeğime adarım.. İnşallah ikisinden birisi olur. Şuan onu bu kadar kafama taktığım sorun yaptığım için bile bebeğime karşı kendimi suçlu hissediyorum zaten

Bir insan her akşam okey oynayıp boş boş muhabbet etmekten ne keyif alır , anlamak mümkün değil.Konu sahibi kusura bakma eşin gözümde cahil , sürekli nargile içen , boş kafalı , eşine değer vermeyen hödük bir adam gibi canlandı.Keşke bu kadar erken hamile kalmasaydın.Eşinle ilgilenme , kendine ve bebeğine odaklan.Kendini üzmemeye çalış.Eşine ne söylemen , yapman lazım bilemedim.Çok sinir bozucu bir durum.

Deneyeceğim, fikriniz için teşekkür ederim gerçekten.. Ama bu onun işine gelecek gibi geliyor. O sporda bende rahat rahat takılayım hem kendi de dışarıda banada bişey demez diye dusunecektir ..

Bu tip adamlar bekarlıktan kurtulmak için evleniyor , evde eşini bırakıp bırakıp aynen arkadaşlarıyla takılmaya devam ediyor.Dışarı çıkmasa arkadaşları bunlara hanımköylü filan demesinler diye çıkmaya devam ediyorlar.Eşin hiç olgun biri değil maalesef.İlgilenme onunla.Sen gitme dedikçe gidesi gelir havaya girer.

Sinir olurum kahve muhabbettine. Siz de her gün dışarı çıkıp, gece onunla ayni saatte eve gelmeyi deneyin. Bakalım ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…