• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanacak gücüm kalmadı...Allahım yalvarırım yardım et...!!!

incir_kusu

Papatya
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
281
0
96
46
Adana
Bunları hiç kimseyle konuşup paylaşamıyorum..artık çok yoruldum,yıprandım sağlıklı düşünemiyorum.en azından sizlerle paylaşmak istedim.konuya nasıl nerden başlicamı bilemiyorum.anlamanız için baştan anlatsam iyi olacak.biraz uzun olacak yazacaklarım.15 yıllık evliyim iki kızım var.eşimle görücü usulü evlendim aramızda 13 yaş var.anne ve babam öldüğü için dedemler büyüttü beni ve kardeşimi.17 yaşında evlendim.başta kaynanamın yaptıklarına boyun eğdim çocuğumun başkasından olduğunu bile idda etti.onunla sorunlar bitti busefer eşimle başladı.ilk sorun ufak kızıma hamileliğimde başladı.beni aldatdı.ayrılmayı düşündüm kavgalar oldu falan beni evden kovdu çocuğu aldırtacam dediğimde önüme kürtaj parasını attı defol diyerek ananmı babanmı var nereye gideceksin dedi.doğruda söylüyor hiç kimsen yok ailem olmuş olsaydı 17 yaşında evlendirilmezdim.tabi bunu kabullendim sırf büyük kızım ve karnımdaki bebek için düzeliriz diyordum.sonra yine aldatmaya kalktı ama bunu farkettim ve bir şekilde mani oldum.tartıştık kavgalar oldu.ondan sonra bir karar aldım karışmicam dedim ne yapmak istiyorsa yapsın dedim ve susma hakkımı kullandım. o bişeyler yaptıkça ben sustum sustukça üstüme gelmeye başladı.birsüre düzelir gibi oldu bu düzelme esnasında evde çalışmaya başladım ufak tefek işler yapmaya sırf evde boş vakit geçirene kadar hem bişeyler öğrenmiş hemde para kazanmış olamak için.o sıralarda dayımın eşiyle sorunlar yaşadı büyük bir bunalıma girdi.bizde o bunalımlı günlerini atlatması için yanımıza çağırdık ama en kötü günler ondan sonra başladı.dayımın hanımı başka bir adamla kaçtı.dayım durup durup bak dikkat et bu daha genç kıs gibi buda yakında birine kaçmasın,sen artık yaşlandın budaha 18 lik kız gibi görünüyor,bu çocukların onun olduna kim inanır demeye,zaten sorunlarımız varken dahada sorunlar yaşamaya başladık.dayıma dayı bunu söyleme bak zaten sorunlarım var dahada sorun ekliyorsun.hem ben senin yiğninim nasıl böyle şey dersin diye tartıştık ve sonunda bir yolunu buldum ve geri gönderdim memlekete.ama olan olmuştu eşimin takipleri başladı.aldırmıyordum.görmemezlikten geliyordum.ufak kızım okula başlar başlamazda bende işe başladım. ama hergün işyerine gelip o adam kim onun sende gözü var bu kim diye saçmalamaya işyerindekilerde huzursuz olmaya başlamışlardı.sonunda kendi işimi yapmaya başladım bende ama buseferde o adamlarla ne muhatap oluyorsu.neden seni arıyor iş için konuşuyorum adam senin dostun sevgilin nezamandır aranızda ilişki var demeye.işimi kapadım evde oturmaya başladım sırf laf söylemesin diye içi rahat etsin diye.buseferde bayan arkadaşlarımın eve gelmesini benim onlarla görüşmeme karışmaya başladı. o kadın şöyle,bu böyle iyi biri değil onla görüşmiceksin dedi. onada eyvallah dedim.arkadaşlarıma kötü bir laf eder korkusuyla çok nadir tlf la görüşüyorum.evde oldumu bildiği halde evi arayıp evdemisin demeye,kapıya gelip zile basıp evdemisin diye kontrole başladı.birgün dedimki benim bişeyimimi gördün.biri benim hakkımda bir sözmü söyledi,neden böyle davranıyorsun yeter artık dedim.özür diledi kıskançlığından yaptını hiç bişeyimi görmediğini söyledi.evdeyim yalnızım tv seyretsem bunlar seyredilirmi,kitap okusam hıh filoz olacan,çocuklarla şakalaşıp oyunlar oynasak sizde bişi var yakında kokusu çıkar bukadar mutlusun,müzik dinlesem kime aşıksın,örgü örsem hiç bişeyle ilglenme bu ıvır zıvırlarla uğraş,temizlik yapsam ev bilmem nemi yaptılarda temizleyip duruyon demeye.yeri geldi sustum,ağladım bağırdım,kavga ettim,sonunda eve bilgisayar girdi.bende işimi gücümü bitirdikten sonra oturuyorum.ya kadınlar kulübüne takılıyorum yada msn de görüşemediğim arkadaşlarımla görüşüp konuşuyorum.bir gün eşimi işte yetiştiren ustası geldi.çocukken onun yanında çalışarak öğrenmiş mesleğini beraber çalışmaya başladılar.adam bizde kalıyor.bir akşam eşim birden durup dururken büyük kızımla konuşuyorum şakalaşıyoruz bana bişeyler gösteriyor pc de bu ayağa kalktı ve birden sobanın üzerinde duran çaydanlı alarak bana fırlattı.sen beni gözümün önünde aldatıyorsun boynuzluyorsun diyerek.kafamı eğmeseydim heralde yüzüm yanardı.kaynar sudan büyük kızıma geldi karnı yandı.neye uğradığımızı şaşırdık.herşeyi kırdı sandalyeleri parçaladı bana her lafı söyledi.ne sokak kadınlığım kaldı söylemedik,nede afedersiniz o..... lum kaldı.herşeyi söyledi tanımadım adamın yanında kızımın yanında bana bunları söyledi oan bıça kaptığımı hatırlıyorum.kardeşim elimden almış.yapmadığım haketmediğim sözleri duymak okadar ağırki.artık tahamül sınırını aşmıştı.ve ayrılmaya karar verdim.günlerce aylarca konuşmadım.birsene evde iki yabancı olmuştuk.sonunda ben dilekçe vereceğimi söyledim.benden günlerce özür diledi.kıskançlıktan deliye döndüğünü ne yapacanı bilemediğini haksız yere olafları söylediğini af etmemi istedi.çok düşündüm ayrılsam arkamda desteğim yok,bir ailem yok,sadece dayımlar var.onlarda kaç gün barındıracaklar.ayrı bir ev tutsam çalışsam dedim.ama buseferde çalışacakmıyım çocuklarımlamı ilgilenecem ergenlik döneminde bir kızım var.tam her türlü yola sapaca bir yaş başında durmazsam yanlışlar yanlışları doğuracak.burda kalsam kavgadan pisokolojileri bozulacak hangisi doğru karar diye çok düşündüm.sonunda kalmaya karar verdim.ama hergün bir hakaret hergün bir laf söylemeler başladı.az öncede yine hakaretler etti.kavga çıkardı.kavganın sebebide ondan habersiz ona nasıl ayakkabı alırmışım.zaten herşeyini bana aldırıyorsun dedim.kemerinden ayakkabına kadar ben gidip alıyorum nevar bunda şimdi deyince dahada kötü laf söylemeye başladı..bende dayanamicam artık eğer bir şüphen varsa nasıl bir erkeksin hala beni yanında tutuyorsun dedim.karaktersizmişsin dedim.bunları nasıl dermişim.benim sevgilim varmış ona güvenerek konuşuyormuşum hep,bende eğer bir dostum sevgilim olsaydı burda bir dk durmaz şuan onun yanında olur senin hakaretlerini dinleyip,gururumu ayaklar altına alıp burda kalmazdım dedim.ama artık yeter bulacam birini dedim bulmazsan şerefsizsin dedi.boşanmak istiyorsan ver dilekçeyi dedim.ben vermek istediğimde neden engel oldun diye söyledim.bana yarın vermezsen adi şerefsiz o.... sun dedi.artık napacamı bilemiyorum.zamanında biriktirdiklerimide ona verdim zor durumda diye geride vermiyor.altınlarım vardı biraz onlarıda eve hırsız girdi götürdü.artık gurur yaptım verecem dilekçeyi ama çocuklarıma nasıl bakacam.mal varlığı yok ayrılırken bana bişeyler düşsün.yada çocuklarına.iş bakındım tekrar başlamak için.ama oda şuan çok zor kriz nedeniyle.offffffff Allahım, çocuktum çocuklumu yaşamadım.anamı babamı aldın elimden.genç kıs oldum.gençkıslımı hayallerimi aldın.evlendim mutlu olamadım.çabaladıkça sabrettikçe hep acı üstüne acı verdin.artık dayanacak ne güç nede sabır kaldı.yinede sana yalvarıyorum.Allahım yalvarrım yardım et.çocuklarımı ve onların mutluluğunu alma benden.ben şimdi ne yapacam...senağlama senağlama senağlama

offf okurken parçalandım resmen nasıl üzüldüm anlatamam
sanırım boşansanız magdur oldugunuz için tazminat ve geçinebilecek kadar nafaka alabilirsiniz bu işlerden pek anlamıyorum burda bilenler yardımcı olur size
umarım bir mucize olurda bundan sonra çok çok çok çok çok mutlu olursunuz
sizin için dua edicem bian önce sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inşallah

cnm allah yardımcın olsun cok zor gozlerım dolarak okudum

canim durumunu oyle iyi anliyorumki..Allah yardimcin olsun insallah.Kadin siginma evlerinden birine gitsen ilk etapta, is icinde yardimci olurlar belki.

cnm benımm tüylerım dıken dıken oldu okurken agır ımtıhanlardan gecıyosun nasıl bı cozum yolu bulunur dıye dusunuyorum ama oyle bı cıkmazkı ınsan dıcek bıseyde bulamıyo arkanda bı destegın yokmus.esınde psikolojisi bozuk bı adam duzelıcegıne hıc ıhtımal wermıyo ınsan,ya ne vıcdansızmıs cnm kusura bakma ama zaten anacın babacında yok ıkı tanede aslan gıbı ewlat wermıssın omrunu wermıssın bu adama kahrını cekmıssın o kadar nasıl yapar bunu normal bı ınsan kayınvalıden kayınpederın falan yokmu cnm?

pardon cnm bahsetmıssın kaynandan sımdı tekrar okudum rabbım yardım etsın sana kuvvet versın yaa

nasil uzuldum durumuna anlatamam ne yazacagimida bilmez haldeyim allah yardimcin olsun. belliki aradaki yasin bunalimina girmis. burda yas farkinin ne kadar onemli oldugunu bi kez daha anladim. sabret desem duzelmez ayril da diyemem sasirdim valla

canim ya okurken o kadar uzuldum ki anlatamam. Allah o adami bildigi gibi yapsin desem gene ucu size dokunacak. insallah esin duzelir canim. Yani bosan dersem bosanamazsin zaten bu devirde cok zor hem ev hem cocuklar. copsun uzumsun nasil olsa. gitsen dayanacagin kimsen olmadigini biliyor.

Canim esinle konusmaya calissan. Yani bilmiyorum ne derece etkili olur ama esin kendisini ezik hissediyor. senin birakip gitmenden korkuyor. Bence esini sevdigini ona guvendigini belli et. Bir aile oldugunuzu, ondan baska kimsen olmadigini, O'nu sevdigini, kiskanmasina gerek olmadigini, asla onu birakmayacagini, aldatmayacagini, leke surmeyecegini, ne yapiyorsan ailenin cocuklarinin mutlulugu icin yaptigini vs iyice kafasina sok. Artik nefret etmissindir ondan ama gene de esini sevmeye calis. Iyi taraflarini gormeye calis. Guvenini kazanmaya calis. Internete girmene de bahane bulur. hangi sitelere girdiginden bahset ona. muhabbet et.Mesela benim ve esimin evde ayri bilgisayarimiz var. Esim bana guvenir ama ben gene de kk dan konulardan vs bahsederim, burada duyduklarimi vs anlatirim. bilir ki ben kk ya takiliyorum.

O gelince suslen. Disari cikarken tam tersi en gosterissiz elbiselerini giy, guvenini kazanana kadar. disari cikarken suslenme yani. bu onun iyice cileden cikmasina sebep olur. Ona ne kadar yakisikli oldugunu soyle. Eskiden cocuksu oldugunu bu yasinda daha olgun oldugunu soyle. gururunu oksa biraz. iste bir sey alirken ayy bu iste --kicanin adi ahmet diyelim---Ahmet'e ne kadar dfa yakisir kimbilir diye dusundum valla sip diye de oturdu ustune de. yani ne bileyim bul bu tarz birseyler. esin insallah yumusar ve senin onu sevdigine ve birakmayacagina inanir. ama sabirla ince ince islemen lazim kocani.

Alirken iyiydi degil mi 30 yasindaki adam 17 yasindaki gencecik kizi. zannetti ki kendi hep oyle kalacak.

yazini okurken icim parcalandi nasil uzuldum boyle durumlarda ayril terket cek git demek kolay ama senin durumunda bunu nasil deriz bilmiyorum ailen olsa bir meslegin olsa tek gun durma derdim ama malesef cok kotu bir durum keske is veren olsam sana is versem fazla evim olsa sana ev versem vallahi o kadar icim yandi bnede kibeleye katiliyorum bak cocuklarin icin bir baslangic yap onu ov ona guzel gorun belkide senden buyuk oldugu icin kompleks yapmistir belki duzelme olur eger olmazsa o zaman ayrilma yoluna girersin evden yapilacak isler bul hazir ev urunleri hamur isleri veya internet uzerinden alim satim isi maddi durumunuda biraz duzeltirsin is konusunda elbet istanbulda oturan uyelerde sana yardimci olur canim benim insallah hersey duzelir esinde insan gibi davranmaya baslar

SENİ ANLIYORUM TATLIM
BÖYLE ERKEKLERLE UĞRAŞMAK ÇOK ZOR, ÇÜNKÜ KENDİLERİ YAPTIKLARI İÇİN KADINLARIDA AYNI KEFEYE KOYUYORLAR

YAPMAM-ETMEM-TÖVBE DERLER KIZGINLIK ANINDA SÖYLENMİŞ ŞEYLER DERLE(SANKİ BİZLE KIZMIYORUZ AMA KAKARETTE ETMİYORUZ) AMA1-2 GÜN SONRA AYNI İNSAN OLURLAR

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMCIM:Saruboceq:

VE SENDEKİ MEDENİ CESARETTEN DOLAYI KUTLUYORUM KİMSE BU KADAR AÇIK AÇIK ANLATAMAZDI. DEMEK ARTIK CANINA TAK ETTİ

ALLAH HAVALE ET, ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Çok zor rabbim yardımcın olsun sabır versin sana İnsanın çaresiz kalması kadar kötü bir şey yoktur herhalde bu dünyada Boşan desek nereye gideceksin 2 tane ergen çocukla okulu var,kal desem artık eşin iyice yoldan çıkmış çekilecek çile kalmamış Kibele arkadşımızın dediği gibi canım biraz suyuna git bakalım bi taraftanda kendıne iş bak

Ya sonuçta nafaka diye birşey var benim bildiğim senin çocuklarına nafaka vermesi gerekir. Gir bir işe çalış. Kızının başında durmak niye zorunda olasın ki abartma. Çalışan annelerin çocuklarına kötü şeyler mi oluyor ki sana olsun. Çoğu kadın çalışıyor.

off ya okurken ço üzüldüm
inan ne yazacağımı bilemiyorum.
seni anliıyorum arkanda sahip çıkacak kimse yok eşinde bunu farkında ve üstüne geliyor.psilokolojik sorunlarıda var mutlaka.

2 kız çocuğu gözün korkuyor boşanmaktan
ama canım böyle bir evlilikte senin ve kızlarınında psilolojisi bozulur.
tekrar evde işler yapsan para biriktirmeye başlasan.
eşinin düzenli bir işi varmı nafaka alman için

ne yazacağımı bilemiyorum.sığınma evlerini araştırsan
büyük allahım sana yardımcı olur inş

Allahım yar ve yardımcın olsun her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış seninde yaşadığın bu şerin sonunda büyük bir hayıra kavuşman dileğiyle rabbim yardımcın olsun...:teselli::teselli:

allah sana peygamber sabırı vermıs..umarım kurtulursun bır an once..hersey ıstedıgın gıbı olur..

canım ya çok üzüldüm....
sen gerçekten çok sabırlıymışsın....
allahım yardımcın olsun....
ama dua et olurmu....bol bol dua et....
canım benım çok üzüldüm....
ama üzüldüm demeklede olmuyor...
hangi kararı verebılecegını ıyı bılıyosun
kendın ve çocukların için en iyi kararı veririsin
keşke burda olsan sana destek çıkabılsem...

canım özeline mesaj yazcam ama açılmamış....
galıba... onu açarsan sevınırım....

Son düzenleme:
canım ya ...ne desem bilemedim...üzüldüm cok...
allah bu cektıklerının elbette mukafatını verecek canım...hem bu dunyada hemde ahırette..
ne soylesem tıkandım ınan ki....
allah sabrını versın...dualar et canım..allah yar ve yardımcın olsun...hep guzel seyler senın olsun
...

YANLIZ DEĞİLSİN ARKADAŞIM!

--------------------------------------------------------------------------------

Kadına yönelik şiddet konusunda devletin sunduğu hizmetler ve kadına ilişkin politikalar Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü ile Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü tarafından planlanır.

Başvurulabilecek Yerler:

İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi
0212 292 77 39

İstanbul Üniversitesi Çapa Erişkin Psikiyatri
0212 414 24 10

İstanbul Üniversitesi Çapa Çocuk Psikiyatri
0212 414 20 00- dahili 1390

SHÇEK İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
0212 511 42 75(5)

SHÇEK İstanbul Gazi Mahallesi Toplum Merkezi
0212 650 33 21

SHÇEK İstanbul Bağcılar-Evren Toplum Merkezi
0212 489 09 41

SHÇEK İstanbul Kocamustafapaşa Toplum Merkezi
0212 632 00 17

SHÇEK İstanbul Sultanbeyli Toplum Merkezi
0216 496 45 99

SHÇEK İstanbul Yakacık Toplum Merkezi
0216 309 91 25

SHÇEK İstanbul Mustafa Kemal Toplum Merkezi
0216 472 72 99

SHÇEK İstanbul Zeytinburnu Toplum Merkezi
0212 416 25 53

SHÇEK
Ankara 0 312 418 66 62
Antalya 0 242 243 44 75
Bursa 0 224 223 19 26
Denizli 0 258 241 34 58
Eskişehir 0 222 217 46 05
İzmir 0 232 446 33 52
Kocaeli 0 262 322 17 91
Samsun 0 362 433 06 15

Küçükçekmece Belediyesi Kadın Konukevi
0212 411 06 00-41

Kadıköy Belediyesi Kadın Konukevi
0216 414 38 61-62

Aliağa Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi
0232 616 19 80

Ankara Kadın Dayanışma Vakfı
0312 430 40 05-06

İzmir Bornova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi
0232 461 47 94

Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü
0312 419 29 64

Diyarbakır KA-MER
0412 228 10 53

Tarsus Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi
Belediye İşhanı Kat: 2
Tel: 0 324. 614 72 22
Faks: 0 324. 614 72 21

Özellikle çocuklara yönelik şiddet ve istismarla ilgili başvurulabilecek bazı kuruluşlar ise şunlardır:

Sosyal Hizmet İl Müdürlükleri
Emniyet Müdürlükleri Küçükleri Koruma Şubesi
İstanbul Barosu Çocuk Hakları Komisyonu
Çocuk Mahkemeleri Cumhuriyet Savcılığı

Bunun yanı sıra :

Türk Kadınlar Birliği
Türk Anneler Derneği
Çağdaş Eğitim Vakfı
AÇEV
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı
Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı
Roteryenler, Lions ve Soroptimistlerin kadın komisyonları ve çeşitli dernekler özellikle son yıllarda kadına yönelik şiddetle ilgili toplantı, eğitim grupları ve konferanslar düzenlemektedir.

Ankara Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Yüzüncü Üniversitesi’nde Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezleri bulunmaktadır.

Halk Eğitim Merkezleri

Adalar Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 382 86 71
Fax: 216 382 56 66
E-Mail: adalarhem@superonline.com
Adres:Başlala Sok. No:23 Büyükada İstanbul

Avcılar Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 509 56 40
Fax: 212 593 95 45
Adres:Denizköşkler Mah. Eski Edirne Asfaltı No:30 Avcılar İstanbul

Bağcılar Halk Eğitim Merkezi
E-Mail: baghem@superonline.com
Adres:YÜZYIL MAHALLESİ KIŞLA CADDESİ 2/1 SOKAK BAĞCILAR İSTANBUL

Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 655 04 25
Fax: 0212 651 27 62
E-Mail: bahcelievlerhem@e-kolay.net
Adres:Mahmutbey Yolu Okul Sokak No:6 Kocasinan / Bahçelievler İstanbul

Bakırköy Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 0212 660 20 38
Fax: 0212 570 21 84
E-Mail: bahemorg@e-kolay.net
Adres:Cevizlik Mah. Hüsreviye Sok. Belediye Kültür Merkezi Kat:4 Bakırköy İstanbul

Bayrampaşa Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 212 564 56 56
Fax: 212 614 33 88
Adres:Yıldırım Mah. Avaz Köy Yolu No.38 Bayrampaşa İstanbul

Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 0212 260 31 30
Fax: 0212 261 81 16
E-Mail: beshem@superonline.com
Adres:Yeniyol Leylak Sk. No:10 80700 Beşiktaş / İstanbul

Beykoz Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 0216 323 13 03
Fax: 0216 323 90 40
Adres:Beykoz Halk Eğit. Çayır Cad.No:7 Ortaçeşme / Beykoz İstanbul

Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi (ASO) ve Ç.E.M.
Telefon: 212 237 87 51
Fax: 212 256 84 23
Adres:Kaptanpaşa Mah. Zincirlikuyu Cad. No:201 KasImpaşa / Beyoğlu

Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 212 883 90 04
Fax: 212 883 66 54
A
Çatalca Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 789 10 46
Fax: 212 789 55 15
E-Mail: cathem@ttnet.net.tr
Adres:İstasyon Cad. Cumhuriyet Meydanı No: 4 Çatalca İstanbul

Eminönü Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 0212 519 39 47
Fax: 0212 512 12 60
E-Mail: eminonuhem1@superonline.com
Adres:Babıali Cad. No:37 Cağaloğlu Eminönü İstanbul

Esenler Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 568 15 09
Fax: 0212 611 89 47
E-Mail: esenlerhem@mynet.com
Adres:Menderes Mah. M 56 Sokak No:10 (Menderes İlköğretim Okulu Altı) Esenler İstanbul

Eyüp Halk Eğitim Merkezi (ASO)
Telefon: 212 567 63 61
Fax: 212 612 28 29
E-Mail: eyuphem@mynet.com
Adres:Topçular Kışla Cad. No:62 Eyüp / İstanbul

Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 212 523 29 48
Fax: 212 631 13 19
Adres:Salma Tomruk Cad. Kasap Sokak No:3 Fatih İstanbul

Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi (ASO)
Telefon: 212 618 38 32
Fax: 212 618 38 24
Adres:Yeni Mah. 538 Sk.No:L Küçükköy Gaziosmanpaşa İstanbul

Güngören Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 212 433 40 61
Fax: 212 433 40 63
E-Mail: halkegitim@gungoren.com
Adres:Güneştepe Mh. Adı Güzel Sk. No:5 Güngören İstanbul

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 336 12 00 - 337 84 88
Fax: 0216 345 67 17
Web:www.kadikoyhem.org.tr
E-Mail: bilgi@kadıkoyhem.org.tr
Adres:Caferağa Mah. Bahariye Cad. No:39 Kadıköy İstanbul

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 212 264 06 16
Fax: 212 284 26 21
E-Mail: kagithanehem@hotmail.com
Adres:Abdi İpekçi Cad.10 Gültepe / Kağıthane İstanbul

Kartal Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 353 36 76
Fax: 216 353 92 45
E-Mail: kartalhalkegitim@superonline.com
Adres:Abdurahman Gazi Mh. Ebubekir Cd. No:8 Samandıra / Kartal İstanbul

Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 212 598 59 45
Fax: 212 592 00 46
Adres:Kartaltepe Mah.Namık Kemal Cad.No:51 Sefaköy Küçükçekmece İstanbul

Maltepe Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0216 383 69 79
Fax: 0216 383 44 18
Adres:Yalı Mah. 1. İlkokul Sok. No.2 Maltepe İstanbul

Pendik Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 375 65 57
Fax: 216 375 16 00
Adres:Batı Mah. Sabri Taşkın Cad. Oya Apt. No:7 Pendik İstanbul

Sarıyer Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Telefon: 0212 242 16 63
Fax: 0212 242 50 60
E-Mail: sariyerhem@yahoo.com
Adres:Şehit Mithat Yılmaz Cd. Karakol Sk. No:280900 No:6 Sarıyer İstanbul

Silivri Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 727 44 55
Fax: 0212 727 25 96
Adres:Yeni Mah. Gazitepe Yolu Meslek Eğitimi Merkezi Kat 3 Silivri İstanbul

Sultanbeyli Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0216 592 65 65
Fax: 0216 592 66 66
Adres:Ahmet Yesevi Mah. Biberlik Cad. Altınova Sok. No:3 Sultanbeyli İstanbul

Şile İMKB Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 711 52 40
Fax: 216 712 01 21
Adres:Çavuş Mah.Üsküdar Cad. No:122 Şile İstanbul

Şişli İMKB Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 356 06 66-67
Fax: 0212 356 03 03
Adres:Salih Tozan Sok. No:18 Esentepe İstanbul

Tuzla Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0216 395 77 43
Fax: 0216 395 86 13
Web:www.tuzlahem.com
E-Mail: tuzla.hem@hotmail.com
Adres:Postahane Mah. Mühendis Sok. No:19 34940 Tuzla İstanbul

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0216 335 17 49
Fax: 0216 335 56 97
E-Mail: uni.hem@ttnet.net.tr
Adres:Ümr. Halk Eğt. Mrk. Müd. İstiklal Mah. Mithatpaşa Cad. No:43 Ümraniye İstanbul
Üsküdar Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0216 333 21 34
Fax: 0216 334 77 35
Adres:Yeni Toptaşı Cad. İttihat Sok. No:1 Üsküdar İstanbul

Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 0212 582 60 99
Fax: 212 582 69 07
Adres:Veliefendi Mah. 114 Sk. No:5/1 Kat:3 Zeytinburnu / İstanbul

Son düzenleme:
Canım öncelikle buraya yazma cesareti gösterdiğin için kutluyorum.
Durumun oldukça zor,ancak çıkış yolu bulunabilir.Bunun içinde sen tek başına oturup düşüneceksin hayatının bundan sonraki kısmında bu adama(özür dileyerek yazıyorum)katlanabilecek misin ?
Tüm psikolojin altüst olacak iyicene,belkide tıbbi yardım almaya başlayacaksın.Bu durumdada zaten babadan yoksun gözbebeği çocukların annelerini kaybedecekler.
Herkesin atladığı nokta şu;çocuklar için katlanılır hayırrrrrrrr çocuklar o kadar sağlıksız bir ortamda büyüyorlarki ilerki hayatlarında hata yapmamaları imkansız.
Daha çok gençsin cnm,öncelikli önerim bulunduğun il de Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne git,onlar seni ve çocuklarını kadın konukevine alacaklardır.Orada kaldığın süreçtede bir iş arayışına gir,yatılı işlerde daha fazla para veriliyor bu da aklında olsun.Çocuklarını yanında götürmek istemezsende bir yakınına bırak cnm.

çok zor bir drum sizin için.
allah size dayanma gücü vermiş bugüne kadar.

bence çocuklarınızın bu ortamda büyümesindense, yokluk çekerek ayrı büyümesi daha iyi.
eminim ki büyük kızınız karnının yanmasının korkusunu uzun süre üzerinden atamamıştır.
ve her an babasının ona zarar vereceği korkusuyla yaşıyor olabilir.

büyük kızınız anladığım kadarıyla en az 13-14 yaşında falan.
kendi kendine bakabilir bence siz çalışırken

eşiniz bütün eziyetleri yersiz kıskançlığından, paranoyasından çıkarıyor
ve gitgide arttıyor anladığım kadarıyla
ya yarın öbür gün canınıza kast etmeye kadar giderse iş

bence evlatlarınızla beraber yaşayabilirsiniz siz.

Back