yani son durum görümcen sizinle yaşamayacak dimi? :))
Görümcen sizde yasamicaksa kayinvalidende ilk gelmicekse
Nisanlinlada baska sorunlarin yoksa ?
ozaman ayrilcak bisey yok bana göre,
ama tabi yine sen nisanlinla güzel güzel konus anlas.
insallah hayirlisi olur..
he birde görümce konusunda halletmiş k validem bunu bana direk sölemedi yiğenime sölemişti bana yiğenim anlattı sonra görümcemin bizde kalacağını o esnada yiğenim teyzecim ilk esnada böle işler ayıp karşılanır he tabiki gideceksiniz gidecekler gelinecek ama ilk evliyken olmasın böle şeyler demiş bunun üstüne k validem görümcemi sözde okula yazdırmış nekadar doğru bilemem nişanlımada demişki ben böle dediğimde kuzeni bana bunları dedi küçüçük kız bana böle böle diyince he siz istemiyorsunuz dedim ve yazdırdım demiş çünkü benim yanımdan başka kimsenin yanında rahat edemez bir evladın en iyi yanı anne yanıdır demişben sadece onu düşünmüştüm demiş çünkü bende gurbette geçti ömrüm demiş baban geceleri bekçilik yapıyordu demiş ben senin nefesinle rahatlıyordum o bana güç veriyordu demiş bende düşündümki kızkardeşinde ona güç verir diye düşündüm demiş yani herkes işi duygusala bağladı beni kötü duruma soktular
okula kaydını yaptırmışlar dedi.... yiğenin anneme böle böle diyince annem içinden istemiyorlar madem demiş yazdırmış okula dedi ... hatta k pederim okul kayıt esnasında ya demiş oğlanın yanına yollamayacaktınmı demiş.. hayır demiş bir evladın yanı en iyi annesinin yanıdır ben sadece onu düşünmüştüm demiş yani duygusala bağladılar beni kötü duruma soktular
nişanlının soyledıklerı bana mantıklı geldı..zaten herkes boyle yapar..kaynanalar görumceler konusur ama kocalar aradakı dengeyı kurarak karısına bunları yansıtmaz..veya senden alıp öbur tarafa kötu kötu anlatmaz..koca herzaman ıkı tarafı ıdare edendır..yanı en azından benım evlılıgımde öyle..nısanlında suan arayı guzelce bulmaya calısıyor gıbı geldı,daha ne yapsın?
o tarafta onun canı,sende onun canısın..arada kalmıs onada yardımcı ol bıraz..evlılıgınızde dıs dunyadakı sorunlara kapalı kalmayı becerebılmenız lazım..
bu arada anlamadım görumcen okula orada yazılmasaydı,senın evınde kalınca,senın yasadıgın sehırde mı okula gıdecektı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?