- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
Benim bir kızım var.1 buçuk yaşından beri disari çıkacağız,gel üstünü giydireyim altını değiştireyim dediğim zaman kaçıyor.Bazi zamanlar geliyordu isteyerek bu kdar dert etmiyordum.Ama artık 3 yasinda olduğu için bu durumdan bezdim.Ne yapacağımı sasirmis durumdayım.Az once yine bir oyun grubuna götürecektim gel üstünü giydireyim disari çıkacağız diyorum yine kaçıyor gelmiyor.Kadina uzgunum gelemiyoruz biz yazdim artik.Kizima da seni bugün disari da parka da çıkarmayacağım dedim tv de çikolata da yok dedim. Bir kac gun sonra yine bir aktivitemiz var,yine ayni seyi yapacak.Ya sinirden patlayacagim ya işin garibi dışarıyi sevmeyen bir çocuk degilki hep disari çıkmak ister ama çıkana kadar illallah ettiriyor.Bir kaç defa zorla giydirdim altını değiştirdim.Ama bugün patlama noktasına geldim artık.Kucuklugunden beri biraz gergin bir anneyim yalnız büyüttüğüm için bilmiyorum bundan dolayimi çok sık ağlama krizlerine de giriyor.Birinde susturup kucağıma alıyorum.Susuyor.Biraz zaman sonra bilmeyerek veya bilerek bisey mi yaptım mesela dediğini yapmadım veya hayır dedim haydaa tekrar başlıyor ağlama krizine.Ya cildiricam artık