Artık boşanmak istiyorum..

Lavinia28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
13
5
31
Herkese merhaba ben 4,5 yıllık evliyimve çocuğum yok. evliliğimin başından beri kocam beni sanal olarak aldatıyor.Kaç kez yakaladım hatırlamıyorum.Hep duzelir dedim hep affettim ama artik dayanamıyorum.Telefonunu saklar benle ayda 1 belki birlikte olur.Evde sanki ben onun hizmetçisi aşcisiyim.Biriyle reel olarak birlikte olmadığını biliyorum çünkü cinsel sorunları var bizim cinsel hayatımız da kötü yani.Bosanmak istiyorum ama çalışmıyorum aileme de gidemem çünkü ailem hiçbir zaman arkamda olmadı asla kabul etmezler çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum...

Çok üzüldüm durumunuza ama bu şekilde hayatta sürdüremezsiniz kocanızla,psikolojik olarak bu evlilik sizde hasar bırakır.Hazır çocuğunuz yokken kendiniz için yeni hayat kurabilirsiniz.Kendinizi düşünüyorsanız böyle aldatan bir kocayla devam etmeyin.Hayatta bir yerden başlayın.

Evet aşçılık mezunuyum ama bulunduğum şehirde iş bulamadım bir türlü.Kocam tayinci olduğu için nereye gitsem sen burda geçişin deyip geri çevirdiler.

Haklısınız bende öyle düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum şuan çekip gitmek istiorum ama gidecek malesef hicbiryerim yok. Sadece bekliyorum doğru zamanı sanırım.

ilk olarak, SAKIN ÇOCUK YAPMAYIN.
aşçılık mezunu olmanız güzel. yaşadığınız şehirde iş bulamasanız da başka şehirlerde iş bulup kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. bundan korkmayın, siz istediğiniz sürece her şey olur yeter ki hayatınıza böyle bir evlilik ile devam etmeyin derim. çocuğunuz olsaydı belki onun için katlanıyorum derdiniz ama şu an katlanmanızı gerektiren hiçbir şey yok. lütfen katlanmayın.

İşte bu yüzden bir kere dahi olsa aldatanı affetmeyin diyorum. Henüz tekrarlamayanı görmedim. Affetmeyin zaten. Boşanın bence evet haklısınız kolay olmaz aile desteği önemli burada. Ama çalışmanızda önemli. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sanırım çalışmıyorsunuz kendi ayaklarınızın üzerinde durun ki ailenize gitmek zorunda kalmazsınız zaten. Benim annem üçüncü evliliğini yapacak bu gidişle ben daha hiç evlenmedim ama kadının kaderi kötü işte Ama evli kalmaya devam edersenizde bu aldatmaları çok görebilirsiniz :/

Kendini tatmin ediyor sanırım özgüvensizin teki normalde bir kadına nasıl hitap edeceğini bile bilmez ama klavyede çok güzel beceriyor kadınlarla anlaşmayı.
Hayalleriyle başbaşa bırak hayatından çık
Bırak net ortamında ona ve onun gibilere güvenenler düşünsün

Hem kel hem fodul derler ya senin koca o hesap. Nesine güveniyor acaba? İyi ki çocuğun olmamış def et başından bu adam

Sonunun gelmeyeceğini biliyorum bir kere yapan hep yapar yaşayarak öğrendim malesef

Iste bu yuzden evlenince isinizi bırakmayın ya da ne olursa olsun hep calisin diyorum ama kocamin durumu iyi geçiniyoooğğz biz diye tepki aliyorum.

Bosanicam dedikten sonra bahane siralamaya gerek yok, bulur bi is calisirsiniz.
Bir isim olsaydı bırakmazdım sanırım şuan zaten iş ariyorum ama henüz bulamadım yinee kocamin yüzünden tayinci olduğu için nereye gitsem gecicisin burda deyip almadılar ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…