Bu konuyu yillardir acmak istiyorum ama anca cesaretimi topladim.Cunku gelecek cevaplar beni etkileyecek biliyorum.11 yillik evliyim ve esimle 15 senedir beraberiz Evlilik oncesi cinsel birlikteligimiz olmadi.Bende bu konuda o zamanlartutucu oldugum icin boyle birseyi istemezdim zaten.Esimdeki tuhafligi hep farkettim ama asiktim ve seviyordum.4 yillik birliktelik uzerine dugunden 1 bucuk ay once nikahimiz kiyildi,evimiz hazirdi ama bu evrede bile cinsellik acisindan bana hic yanasmadi,hep yuzeysel biseyler yasandi.Evlendigimiz gun yorgunduk ama onun arkasini donup yatmasini da beklemiyordum acikcasi.Sonra ertesi gun o da ilk kez cinsellik yasayacagini soyledi oyle yada boyle biseyler yapmaya calistik diyelim ama hic bir zaman normal bir kari kocaligimiz olmadi.Evlendigimiz ilk zamanlar ayda bir bazen 2 ayda bir birlikte oluyorduk ki maalesef kendisi en fazla 20 saniye icinde bosaliyordu.Biz kadinlar biraz baskayiz sevgi herseyden once geliyor.Kendisinin bu kusurunu gormezden geldim 4 yil sonra bir bebegimiz olsun istedim ve hamile kalana kadar cok ugrastim,surekli sertlesme sorunlari,bi turlu birlikte olamama derken hamile kaldim ve dogurdum.Dogumdan sonra da ilk 2 sene hic birlikte olmadik.Sonrasi yine bildiginiz gibi iste aradan 3 ay gecer 4 ay gecer.11 yil oldu ve ben artik ondan asiri sogudum.34 yasindayim ve normal bir evlilik,kari koca iliskisi nasil olur hic bilmiyorum.Hic bir zaman tedqvi olma geregi hissetmedi ki artik bu saatten sonra olsa da ben istemiyorum.Kendisini insan olarak cok seviyorum cok iyi merhametli biri ve harika bir baba ama artik bana dokunmasina bile tahammulum yok.Askim diye seslendiginde bile bir tiksinti geliyor maalesef.Bosanmak istedigimde hemen mazlum rollerine giriyor ve tamam diyor bende ona cok aciyorum ve de kizimiza cunku babasini cok ama cok seviyor.Bazen bu sekilde olup gidicem diyorum yani ne bileyim evet hersey asla cinsellik degil ama 11 yillik evli olup bu konuda normal bir hayat yasayamamak ve artik hic bir cekim hissetmedigim biriyle evli kalmak beni gunbegun olduruyor