Artik bosanmak istiyorum ama vicdanim izin vermiyor

Bu konuyu yillardir acmak istiyorum ama anca cesaretimi topladim.Cunku gelecek cevaplar beni etkileyecek biliyorum.11 yillik evliyim ve esimle 15 senedir beraberiz Evlilik oncesi cinsel birlikteligimiz olmadi.Bende bu konuda o zamanlartutucu oldugum icin boyle birseyi istemezdim zaten.Esimdeki tuhafligi hep farkettim ama asiktim ve seviyordum.4 yillik birliktelik uzerine dugunden 1 bucuk ay once nikahimiz kiyildi,evimiz hazirdi ama bu evrede bile cinsellik acisindan bana hic yanasmadi,hep yuzeysel biseyler yasandi.Evlendigimiz gun yorgunduk ama onun arkasini donup yatmasini da beklemiyordum acikcasi.Sonra ertesi gun o da ilk kez cinsellik yasayacagini soyledi oyle yada boyle biseyler yapmaya calistik diyelim ama hic bir zaman normal bir kari kocaligimiz olmadi.Evlendigimiz ilk zamanlar ayda bir bazen 2 ayda bir birlikte oluyorduk ki maalesef kendisi en fazla 20 saniye icinde bosaliyordu.Biz kadinlar biraz baskayiz sevgi herseyden once geliyor.Kendisinin bu kusurunu gormezden geldim 4 yil sonra bir bebegimiz olsun istedim ve hamile kalana kadar cok ugrastim,surekli sertlesme sorunlari,bi turlu birlikte olamama derken hamile kaldim ve dogurdum.Dogumdan sonra da ilk 2 sene hic birlikte olmadik.Sonrasi yine bildiginiz gibi iste aradan 3 ay gecer 4 ay gecer.11 yil oldu ve ben artik ondan asiri sogudum.34 yasindayim ve normal bir evlilik,kari koca iliskisi nasil olur hic bilmiyorum.Hic bir zaman tedqvi olma geregi hissetmedi ki artik bu saatten sonra olsa da ben istemiyorum.Kendisini insan olarak cok seviyorum cok iyi merhametli biri ve harika bir baba ama artik bana dokunmasina bile tahammulum yok.Askim diye seslendiginde bile bir tiksinti geliyor maalesef.Bosanmak istedigimde hemen mazlum rollerine giriyor ve tamam diyor bende ona cok aciyorum ve de kizimiza cunku babasini cok ama cok seviyor.Bazen bu sekilde olup gidicem diyorum yani ne bileyim evet hersey asla cinsellik degil ama 11 yillik evli olup bu konuda normal bir hayat yasayamamak ve artik hic bir cekim hissetmedigim biriyle evli kalmak beni gunbegun olduruyor
El insaf bacım ya 11 sene nedir ya ?. Nasıl bu kadar süre idare edebildin.canına, ömrüne yazık valla.her iyi insanla ilişki yaşayamıyor ki insan.

El insaf bacım ya 11 sene nedir ya ?. Nasıl bu kadar süre idare edebildin.canına, ömrüne yazık valla.her iyi insanla ilişki yaşayamıyor ki insan.
Ne bileyim dogustan boyle bir eksikligi var,onu yariyolda birakacak gibi hissediyorum.Evet cok aptalim gercekten bir de cocuk yaptim hem de ne ugraslarla🤦🏻‍♀️ insallah gec olacak ama guc olmayacak🙏

Bu konuyu yillardir acmak istiyorum ama anca cesaretimi topladim.Cunku gelecek cevaplar beni etkileyecek biliyorum.11 yillik evliyim ve esimle 15 senedir beraberiz Evlilik oncesi cinsel birlikteligimiz olmadi.Bende bu konuda o zamanlartutucu oldugum icin boyle birseyi istemezdim zaten.Esimdeki tuhafligi hep farkettim ama asiktim ve seviyordum.4 yillik birliktelik uzerine dugunden 1 bucuk ay once nikahimiz kiyildi,evimiz hazirdi ama bu evrede bile cinsellik acisindan bana hic yanasmadi,hep yuzeysel biseyler yasandi.Evlendigimiz gun yorgunduk ama onun arkasini donup yatmasini da beklemiyordum acikcasi.Sonra ertesi gun o da ilk kez cinsellik yasayacagini soyledi oyle yada boyle biseyler yapmaya calistik diyelim ama hic bir zaman normal bir kari kocaligimiz olmadi.Evlendigimiz ilk zamanlar ayda bir bazen 2 ayda bir birlikte oluyorduk ki maalesef kendisi en fazla 20 saniye icinde bosaliyordu.Biz kadinlar biraz baskayiz sevgi herseyden once geliyor.Kendisinin bu kusurunu gormezden geldim 4 yil sonra bir bebegimiz olsun istedim ve hamile kalana kadar cok ugrastim,surekli sertlesme sorunlari,bi turlu birlikte olamama derken hamile kaldim ve dogurdum.Dogumdan sonra da ilk 2 sene hic birlikte olmadik.Sonrasi yine bildiginiz gibi iste aradan 3 ay gecer 4 ay gecer.11 yil oldu ve ben artik ondan asiri sogudum.34 yasindayim ve normal bir evlilik,kari koca iliskisi nasil olur hic bilmiyorum.Hic bir zaman tedqvi olma geregi hissetmedi ki artik bu saatten sonra olsa da ben istemiyorum.Kendisini insan olarak cok seviyorum cok iyi merhametli biri ve harika bir baba ama artik bana dokunmasina bile tahammulum yok.Askim diye seslendiginde bile bir tiksinti geliyor maalesef.Bosanmak istedigimde hemen mazlum rollerine giriyor ve tamam diyor bende ona cok aciyorum ve de kizimiza cunku babasini cok ama cok seviyor.Bazen bu sekilde olup gidicem diyorum yani ne bileyim evet hersey asla cinsellik degil ama 11 yillik evli olup bu konuda normal bir hayat yasayamamak ve artik hic bir cekim hissetmedigim biriyle evli kalmak beni gunbegun olduruyor
Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Her iki tarafta cinselliğe çok önem vermiyorsa ki 2 3 ayda bir yapanlarda var mutlu olur evlilikleri çünkü ikiside böyle olsun istiyor. Ama siz önem veriyorsanız ve bu sizi git gide mutsuz ediyorsa böyle düşünmeniz çok normal. Soğumak daha da kötüsü zaten dediğiniz gibi size dokunsun bile istemezsiniz buda ilerleyen zamanlarda tartışmaya bile dönüşebilir. Yalnız 15 yıl az değil yine iyi dayanmışsınız.

Cinsellik olmazsa evliligi yürütmek için gerekli olan baglılık hormonlarını vücut salgılamaz ve aşk da biter...Ne diyim...Eşiniz iyi biri belli ki...iyi bir baba ama siz de genç bir kadınsınız yani bilemedim zor bir durum..

Bence istenmediğinizi hissetmek sizi çok yipratmis. Ama bu evlilik bana göre kurtulabilir. Sadece hamle yapmak için aşırı beklemissiniz.

Sizin gitmeyeceğinize inanmış adam. Rest görmesi gerekiyordu çoktan. Acımayin lütfen. Bir yıl falanda beklemeyin. Su akar yolunu bulur

Bu kadar iyi biri olmasa hersey daha kolay olurdu ama onu yuz ustu birakmak ne bileyim o kadar buyuk cikmazdayim ki.Kendime olan saygimi yitireli cok oldu.Yasadigim hersey o kadar bunaltici ki dusununce beynim donuyor.Hem psikolojik hemde ekonomik olarak kendimi hazirlamam lazim artik biliyorum.Yorumunuz icin cok tesekkur ederim
Esinizin iyi bir insan olmasi bencil oldugu gercegini degistirmiyor ne yazik ki..2 sebep var esiniz ya gay ya da aseksuel ve bunu evlenmeden once farketmistir diye dusunuyorum.Doktora gitmemesinin sebebi de zaten sevismek istemiyor duzeltilebilecek bir sey yok ortada.keske evlenip sizin de basinizi yakmasaymis.hic cinsellik yasamadigin bir insani da anca kardes gibi sevebilirsin koca gibi degil ve siz de oylesiniz sanirim. Ne kadar iyi bir insansiniz ki hala kocaniz icin iyi seyler soyleyebiliyosunuz ben olsam coktan nefret etmistim.kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki olamaz genc bir kadin olarak cinsel ihtiyaclarinizin oldugunu bilmemesi imkansiz bunu gormezden gelerek yillarca ne kadar dusuncesiz bir insan oldugunu kanitlamis zaten. Direk bosanmalisiniz

Siz eşinizden soğumuşsunuz. Ve evet cinsellik evlilikte çok önemlidir hatta günümüzde ilişkilerde de çok önemli bence. Soğuyan kalp eski hale gelebilir mi? Benimki hiçbir zaman gelememişti. Ha streslidir ve dönem dönem ereksiyon problemleri yaşar onu anlarım, erken boşalmayı da anlarım çünkü çoğu erkeğin problemi bunlar. Ama bu sorunu görmüyorsa benim için sorun olurdu. Biz kadınlar alttan alıyoruz ama aynısı erkeğe yapıldığında erkek hemen netten eskort bakmaya başlıyor. Tabi hepsi değil ama büyük bir kısmı. Cinselliğin olmaması boşanma nedeni ayrıca. Üstelik yaşınız da genç yaş ilerlemesiyle yaşanan cinsellik sayısında azalma olabilir normal ama sizin yaşlarınızda hiç normal değil.

Cinsel sorunlar yaşanabilir, bu normal.

Ama bunca sene tedavi olma ihtiyacı hissetmiyorsa ya kendisinde bir sorun olmadığını düşünüyordur ki günümüz teknolojisinde 20 saniyede boşalan bir adamın bu durumu normal göreceğini sanmıyorum. Ya da sizi tedavi olmaya değecek kadar düşünmüyordur. İki türlü de sıkıntı.

Sizin sorununuz da böyle birinden çocuk yapmaya çalışmak olmuş. Çocuk evliliği düzeltebilecekmiş gibi bir algıya kapılmışsınız, olmamış.

Yaşınız gayet genç. Birçok kişi artık sizin yaşınızda evleniyor zaten. Bir hayata başlamak isterseniz geç değil.

Kendisiyle tekrar konuşun. Trip değil, bağırma çağırma değil. Bir yemekteyken açık açık böyle böyle bir durum var ve ben kendimi değer görmemiş, tatmin edilmemiş hissediyorum deyin.

Hala tık yoksa pek de uğraşmaya değmez sanırım.

Esinizin iyi bir insan olmasi bencil oldugu gercegini degistirmiyor ne yazik ki..2 sebep var esiniz ya gay ya da aseksuel ve bunu evlenmeden once farketmistir diye dusunuyorum.Doktora gitmemesinin sebebi de zaten sevismek istemiyor duzeltilebilecek bir sey yok ortada.keske evlenip sizin de basinizi yakmasaymis.hic cinsellik yasamadigin bir insani da anca kardes gibi sevebilirsin koca gibi degil ve siz de oylesiniz sanirim. Ne kadar iyi bir insansiniz ki hala kocaniz icin iyi seyler soyleyebiliyosunuz ben olsam coktan nefret etmistim.kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki olamaz genc bir kadin olarak cinsel ihtiyaclarinizin oldugunu bilmemesi imkansiz bunu gormezden gelerek yillarca ne kadar dusuncesiz bir insan oldugunu kanitlamis zaten. Direk bosanmalisiniz
O kadar zor durumdayim ki,tek basina ne yapacak, nasil yasayacak diyorum.İnsan olarak onu cok seviyorum,bu zamana kadar bana sesini bile yukseltmedi ve kizimiza cok iyi bakiyor.İsten eve geliyor uyuyana kadar evladiyla ilgileniyor,oyunlar yapiyor,iste bu yuzden de vicdan yapiyorum.Diyorum ya keske bu kadar iyi biri olmasaydi hersey daha kolay olurdu.İnanin gay mi aseksuel mi yada baska birsey mi var bunca yildir cozemedim.Tek amacim onunda mutlu olacagi bir orta yol bulmak.Yani ayrilalim ama o da mutlu olsun,kendi hayatini kursun istiyorum ki ayrilinca da hep bir arada oluruz,surekli gorusuruz diye dusunuyorum

Az önce eşimle sevişirken yeri göğü inletiyoruz, evin neresi olduğu farketmiyor diyen bir üyenin konusu vardı.haaa abartıdır değildir ama yeri geliyor gayet iyi cinsel hayatı olan kişileri bile kıskandırıyor bazıları.sizin gibileri düşünemiyorum bile.ben olsam gidip o konuyu okurdum o anki sinirle, hırsla kararımı verirdim.size de öyle bir komşu lazim belli ki.1 güne kalmaz karar verirsiniz.size de yazık ya.milletin havasının tozunu yutmayın.siz de yaşamaya çalışın.

Az önce eşimle sevişirken yeri göğü inletiyoruz, evin neresi olduğu farketmiyor diyen bir üyenin konusu vardı.haaa abartıdır değildir ama yeri geliyor gayet iyi cinsel hayatı olan kişileri bile kıskandırıyor bazıları.sizin gibileri düşünemiyorum bile.ben olsam gidip o konuyu okurdum o anki sinirle, hırsla kararımı verirdim.size de öyle bir komşu lazim belli ki.1 güne kalmaz karar verirsiniz.size de yazık ya.milletin havasının tozunu yutmayın.siz de yaşamaya çalışın.
Cok hossunuz yaa bulayim da okuyayim dicem ama bendeki enayilik yine de gecmez.Olumlu olmaya calisiyorum ayni zamanda da planli.Inaniyorum guzel gunlerim olacak belki cok yakin belki degil ama bende mutlu olacagim biliyorum😊

cocugun cok etkilenmezmi olan cocuklara oluyor yakin arkadasim bosaniyor cocuk cok mutsuz iki senedir cok. 8 yasinda. pskologa gidip geliyor. esiniz iyi biriyse bir sans verin derim. bosaninca tekrar evlilik yaparsaniz da yine etkilenen cocuk olacak. mutlu olmanizi temenni ederim.

cocugun cok etkilenmezmi olan cocuklara oluyor yakin arkadasim bosaniyor cocuk cok mutsuz iki senedir cok. 8 yasinda. pskologa gidip geliyor. esiniz iyi biriyse bir sans verin derim. bosaninca tekrar evlilik yaparsaniz da yine etkilenen cocuk olacak. mutlu olmanizi temenni ederim.
Olan çocuklara falan olmuyor. İki insan, insan gibi boşandığında çocuklar bir evlilikte olduklarından daha mutlu oluyorlar.

Bir süre sonra saygı bitecek. Kavgalar başlayacak. Çocuk görecek ki saygısız evlilikler de var, ben de evliliğimde saygı görmezsem hiç sorun değil nasılsa annem babam da böyle yürüttü evliliklerini.

Çocuğa yapılabilecek en büyük kötülük asıl sizin söylediğiniz şey.

Evet etkilenir biliyorum cunku cook yakinlar.Beni durduranda bu sebepler zaten.Cok tesekkur ederim💐

İstese 10 yılda illa ki bu sorunu cozerdi bence, ben de katlanamazdim herhalde...
Sertleşme sorununa rağmen çocuğun olması da şaşırtıcı...

X