Artık boşanma vakti

Şu an ablamın yanındayım boşanma konusunda anlaştık zaten asla istemiyorum şimdi bi polyanna kılığına bürünmüş durumda fakat bi kez yapan hep yapar söylediği sözler asla yenilir yutulur şeyler değil maddi olarak hakkımı alıp boşanacağım çocukta dediğim gibi çocuk nihayetinde sevilisyır insan üzülüyor ama öyle birinin çocuğuna da zaten sahip çıkılmaz çıktım ve gördüm aldım cevabımı şimdi ne yapıyorlarsa yapsınlar hiç düşünmek bile istemiyorum

Öff aman çocuğu napacaksın? Sen mi doğurdun? Anası belli babası belli, Allah aşkına kendine gel. Adam sana küfürler etmiş, aşağılamış. Bir de millete seni rezil etmiş, sen hala çocuk diyorsun. Adamdan boşanırsan o çocuk senin hiçbir şeyin olur, bu kadar. Hem adam senin anneliğini beğenmiyor. Boşanınca kıza bakıcılık mı yaptırmasını bekliyorsun?

Benim değil ama onu tek nası bırakayım
Allah aşkına sen o evde olmasan babası çocuğu sokakta mı dilendirecek, çocuk kötü yola mı düşecek? Hayır. Bu kadar iyi niyet iyi niyet olmaz , başka bir şey olur kusura bakma.

Kimse senin o çocukla ilişkinden memnun değil, baksana bir taytla kızı .r.pu yapacakmışsın. Sen sadece kendini düşün. Aman biricik kızı o.ospu olmasın (!).

O senin kızın değil. Kızın öz annesi bile kendine kız olmadan bir hayat kurmuş görüyorsun. Üzücü ama gerçek. Kendi anasının babasının sahip çıkmadığı kıza sdn hiçbir şey yapamazsın, çünkü dış kapının dış mandalısın.

Maddi gucunuz var mi? Çalışıyor musunuz? Bir avukata danisin, cocugun annesi tarafindan size evlatlik verilmesi gibi bir yontem uygulanabiliyorsa o sekilde bosanin.

Ben evlatlık verilmesini bu konuda asla doğru bulmuyorum. Çünkü kızım anası babası hayatta. Baba zaten kızı evlatlık vermez. Haydi bir şekilde verildi diyelim. Konu sahibi sırf bu yüzden o leş adam ve ailesiyle ömür boyu muhattap olmak zorunda.

Nasıl ki burada çocuk olmadan boşananlara " ohh ne güzel çocuk olmayınca o adamla ve ailesiyle görüşmek zorunda değilsin, kurtuldun" deniliyor, aynı şey bu konu için de geçerli.

Evet, zaten bu durumda evlatlikta alamaz.

Iki secenek var, ya cocugu birakamiyorum diyerek bu evliligi surdurecek.

Ya da cocugu oz babasiyla birakip kendi hayatini surdurecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…