Uuuuu çok çok çok sıkıntılı canım sen o kocadan bir an önce kurtulMerhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
Ben bugün ne yaşadığımı bilmiyorum ama hala şok halindeyim söylediği her şeyi inkar ediyor boşanmayı kabul etmiyor ve bana hiçbir şey olmamış gibi gülerek videolar atıp iltifatlar yağdırıyor sana ne alim hangi kolyeyi hangi bileziği ben onun hiçbir şeyini istemiyorum ben sadece onun hayatımdan çıkmasını istiyorumHap ilaç filan mı kullanıyor bu nasıl kafa
Kesinlikle boşanacağım pazartesi ilk işim buUuuuu çok çok çok sıkıntılı canım sen o kocadan bir an önce kurtul
Cocuk sizin mi degil mi, niye gidemiyorsunuz?Merhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
Benim değil ama onu tek nası bırakayımCocuk sizin mi degil mi, niye gidemiyorsunuz?
Annesiyle iletisiminiz var mi?Benim değil ama onu tek nası bırakayım
annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
Dedikoduyu aşmış bi durumdu çocuğunu benden koruması gerektiğini benim çocuğu zehirledipimi çocuğun beni sevdiğini onu büyüttün dedesi babaannesini benim yüzümden sevmediğini söyleyerek benden nefret edercesine bi düşmandan bahseder gibi konuştular aynı şey kendi kızı için de geçerli çocuğundan bile bu ş kilde bahsetti bu çocuk aynı onu doğuran ….pu ya benziyor nerden yaptım Allah belqmı cersin ölse de kurtulsam dedi çocuk için ablası da onu destekledi hep habire gaz verdiAllah yardımcın olsun okurken kanım dondu
Çocuğa bisey yapamazsın maalesef sonuçta kan bagin yok
Anlamadigim önce ablasıyla dedikodunu yapıyor sonra ağzına geleni sayıyor da niye geri özür diliyor
Boşanamam demedim zaten boşanacağım sadece anneme bu olanları anlatmam anneni üzecek konu buTansiyon, şeker, kalp filan olurdu genelde trafik kazali diye boşanamama yeni bir soluk getirdi gercekten ama yani bosanmanizla annenizi trafik kazasi gecirmis olmasinin bir alakasi yok bahaneleri bir kenara birakip kendinize durust olmakla başlayin ne yapacaginizi düşünmeye.
Ben onun yüzünü görmek istemiyorum bi daha bunu asla kaldıramam kesinlikle bi an bile tahammülüm yokDurma kaç
Bana kalırsa kolye molye ne alacaksa alsın onları topla öyle kaç
Hayır zaten onlar bu pislikleri çıkaran zaten eşim zaten bişey değilmiş pisliğin tekiymiş onlar da ona çanak tutuyorlarAnnesiyle iletisiminiz var mi?
Esinizin annesiyle degil, cocugun oz annesiyle iletisiminiz var mi? Varsa ona durumu anlatin alsin cocugunu.Hayır zaten onlar bu pislikleri çıkaran zaten eşim zaten bişey değilmiş pisliğin tekiymiş onlar da ona çanak tutuyorlar
Hayır benim yok ama zaten çocuğu istemiyor çocuk bir kaç kez gitmiş daha önce yanına hepsinde dövmüş kızmış istememiş onu kendine başkasıyla hayat kurmuş çocukları da var kızımı yok sayıyor inanın ben gittikten sonra bu çocuk ne yapacak onu bile düşünüyorumEsinizin annesiyle degil, cocugun oz annesiyle iletisiminiz var mi? Varsa ona durumu anlatin alsin cocugunu.
Hayır benim yok ama zaten çocuğu istemiyor çocuk bir kaç kez gitmiş daha önce yanına hepsinde dövmüş kızmış istememiş onu kendine başkasıyla hayat kurmuş çocukları da var kızımı yok sayıyor inanın ben gittikten sonra bu çocuk ne yapacak onu bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?