Artık boşanma vakti

Nereden buldunuz bu adamı ? Maddi durumu iyi sanırım ona mı kapıldınız ? İkinci evliliğinizde daha çok araştırıp düşünseydiniz keşke.
Salaklık yaptın kendini çok güzel kamufle de etti ama kendimi suçlayıp geçmişe dönmek istemiyorum ilk evliliğim görücü usulü oldu ailem verdi diye ikincisi aşk evliliği olsun kimse karışmasın istedim ama çok kötü kelimelerim anlatmaya asla yetmiyor

Öyle tipler birakmazlar onlara göre onlar iyiler herkes kötü kii birakmasinlar da bir sey olsa sorumluluk siz de...
Evet onlar çok dindarlar onlar asla bulunmaz insanlar başı açık olan herkes namussuz kapalı olsa da bakımlı olursa yine o…pu 10 dakika otur 10 bin tane laf sokarlar namazdsn kalkıp onun bunun dedikodusunu yaparlar kuran okumazlar ayet bilmezler olmayan şeyleri insanlara vaaz verir gibi söylerler

Allah'a güvenin yolunuza devam edin hic üzûlmeyin belki de sizi hakedene giden yollar bu cilelerden geciyordur...
Bi daha güvenemem ben çalışıp kendi hayatımı tek başıma yaşamak istiyorum sadece kök ailem annem kardeşlerim erkeklerden tiksiniyorum ve bunda da çok haklıyım uzun süre bu fikrim değişmez

Din güzel ahlaki tamamlamadiktan ve o namazlar kötülüklerden uzaklastirmadiktan sonra oturup kendilerini tekrar kontrol etmeliler yani siz onlari kendi yasamlariyla birakin...

Yaptıkça arsızlaşıp degersizlestirmis sizi. Çocuğu istemeseniz kabul ettirmek için sizi hoş tutmak için kendini paralardi erkekler böyle

Din güzel ahlaki tamamlamadiktan ve o namazlar kötülüklerden uzaklastirmadiktan sonra oturup kendilerini tekrar kontrol etmeliler yani siz onlari kendi yasamlariyla birakin...
Aynen öyle ama ona böyle dedim sinirli anında bana ablamın ..kunu ye diye iğrenç bi cümleyle karşılık verdi o kadar iğrençler ki kesinlikle benim kültür seviyeme din seviyeme asla uygun değiller

Yaptıkça arsızlaşıp degersizlestirmis sizi. Çocuğu istemeseniz kabul ettirmek için sizi hoş tutmak için kendini paralardi erkekler böyle
Aynen öyle çocuğa bugün seni sevmiyor dedi yalandan seviyor gibi yapıyor ablasına da dedi sevmiyor çocuğu diye bana da bağırdı sevmiyorsun diye sanki ben salağım durup dururken almış seviyorum ilgileniyorum bakıyorum sıkıntısını çekiyorum sevmediğim için mi ?

Fazla fedakarlık yapınca değersizleşirsin malesef. Kendini düşün ve boşan. Ne yaparsan yap adın üvey anne olacak zaten

Fazla fedakarlık yapınca değersizleşirsin malesef. Kendini düşün ve boşan. Ne yaparsan yap adın üvey anne olacak zaten
Evet böylece uygulamalı şekilde görmüş oldum zaten inşallah sorunsuz bi şekilde geçer biter bu süreç

Nasil bir ruh hastasi bu herif ya? Tayt giyince, ustelik de evde, o.. mu olunuyormus? Ne pis, ne igrenc bir zihniyet ya hayretler icinde okudum. Ablasi da ailesi de ayni kafada belli ki, o cocukcagiza cok yazik olacak.
Siz bir an evvel bu adamdan kurtulmaya bakin, bugun bu yuzden size bu kadar hakaret eden beyinsiz herif yarin obur gun baska bir seyden cok daha kotu seyler yapabilir, asla normal bir kafa degil cunku bu. Cocuk icin ne yapilabilir hic bilemedim ama, bu aileye de birakilacak gibi degil ki. Zaten bu sekilde devam ederse ileride o da kacar gider.

Benim değil ama onu tek nası bırakayım
Kaçın gidin o evden bi an önce eşinizde o potansiyeli gördüm tam bir hayvan aferdesiniz sinirim tepeme sıçradı. Sosyal hizmetlere falan şikayet etseniz sonra ? Belki bir şey yapılır fazla bilgim de yok açıkcası ama ben sizin canınız için endişe ettim

Mesele kızi değil kocanız kizada bakamazsıniz biyolojik baba o yani sahiplenmenizi anlıyorum ama bu is yürümez ayrılın çocuk yokken

Çocugun öz annesi nerede?

Siz böyle yobaz bir adamla neden en baştan görüştünüz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…