- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Sürekli okey muhabbetine ve araba altında gezmesine takığım ve zaman zaman kızmısımdır birde o evde olunca ben izin alıp yanına giderim genelde hatta şakayla karışık işimin bittiğini duydun ya hemen düş peşime falan der
Muhtemelen ama ben erkekte bunu anlamıyorum madem yalnızlığı seviyorlar neden başkasının hayatına sebep oluyorlar ki sebep ne olursa olsun kullanılan sözler beddualar çok ağırDediklerinize göre eşiniz tek takılmayı serbestliği seviyor. Bugün de ya okeye gidecekti yada gezecekti haberiniz olmadan planı bozulunca hıncını sizden aldı bence.
Muhtemelen ama ben erkekte bunu anlamıyorum madem yalnızlığı seviyorlar neden başkasının hayatına sebep oluyorlar ki sebep ne olursa olsun kullanılan sözler beddualar çok ağır
@sibell09 yine aynı şeyi yaptı ayrı yattı bu gecede sabahta tosur tosur çıktı gitti ben yüzüğünü taktı sandım sabah görmeyince ama adam çekmeceye bırakıp gitmişKendisine yapar canım terbiyesiz öyle deyince sende si..n kopsun deseydin valla haketmiş yani bırak gelicek yana yakıla devam et aynen boyle
Miktir et terbiyesiz bırak gelmesin bak sen şüphelenmiyorsun ama bir gozlemlesen iyi olur yinede hiç iyi kokular gelmiyor burnuma canım hem küfret hemde yüzüğü bırak git bu ne iş sanki sen suçlusun gibi muhattap olma hiç bence ömür boyu çekilmez bu gittiği yere kadar de çocuğunda yok@sibell09 yine aynı şeyi yaptı ayrı yattı bu gecede sabahta tosur tosur çıktı gitti ben yüzüğünü taktı sandım sabah görmeyince ama adam çekmeceye bırakıp gitmiş
Benim de böyle cahilliğim, pişkinliğim, merhametsizliğim, sığlığım bir kadın tarafından bu derece onaylansa, umarsızlığım insan yerine konsa, ben de en az bu kadar ucuz olabilirdim.yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı
Bilmiyorum ama gözüm hep üstünde zaten bir yanlışını görmedim açıkcası pazar olayını biliyorsun ondan sonra çiçek falan bir görsen bir iyi bir ilgili bir sıcak evde yardımcı çok güzeldi çok mutluyduk ama dün ne hale geldik birde buara maddi çok sıkıştık sorumluluk sahibi olamayan bir adam deli dehset sorumluluk altına girdiMiktir et terbiyesiz bırak gelmesin bak sen şüphelenmiyorsun ama bir gozlemlesen iyi olur yinede hiç iyi kokular gelmiyor burnuma canım hem küfret hemde yüzüğü bırak git bu ne iş sanki sen suçlusun gibi muhattap olma hiç bence ömür boyu çekilmez bu gittiği yere kadar de çocuğunda yok
Borcunuz falanmı var ikinizde çalışıyorsunuz yani maddiyat çok etkiliyor evliliği standartın altına düştüğünde güvensizlik başlıyor sonra sorunlarBilmiyorum ama gözüm hep üstünde zaten bir yanlışını görmedim açıkcası pazar olayını biliyorsun ondan sonra çiçek falan bir görsen bir iyi bir ilgili bir sıcak evde yardımcı çok güzeldi çok mutluyduk ama dün ne hale geldik birde buara maddi çok sıkıştık sorumluluk sahibi olamayan bir adam deli dehset sorumluluk altına girdi
Bu 3 ay çok sıkışık geçecek kredi çekip ev aldık ve bu bizim maddi durumumuzu çok sarstı ztn tartışmamızda son 1 aydır başladıBorcunuz falanmı var ikinizde çalışıyorsunuz yani maddiyat çok etkiliyor evliliği standartın altına düştüğünde güvensizlik başlıyor sonra sorunlar
Ikii ay daha mi var simdiBu 3 ay çok sıkışık geçecek kredi çekip ev aldık ve bu bizim maddi durumumuzu çok sarstı ztn tartışmamızda son 1 aydır başladı
canım biraz toz pembe görüyorsun hayatı,eşinin de sadece iyi taraflarını görmeye çalışıyorsun gibime geldi,bu adam seni her tartışmada biraz daha üzer canım,tecrübe etmiş biri olarak dikkate al söylediklerimi lütfen,sakın çocuk yapma.Bilmiyorum ama gözüm hep üstünde zaten bir yanlışını görmedim açıkcası pazar olayını biliyorsun ondan sonra çiçek falan bir görsen bir iyi bir ilgili bir sıcak evde yardımcı çok güzeldi çok mutluyduk ama dün ne hale geldik birde buara maddi çok sıkıştık sorumluluk sahibi olamayan bir adam deli dehset sorumluluk altına girdi
Aynen canımIkii ay daha mi var simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?