Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz tam bir suç üstü yakalanan suçlu psikolojisine bürünmüş. Bu işin peşini bırakmayın derim. Eve gittiğinizde de kendisiyle mesafeli olun bence, o kaba tavırlarının bedelini ödemeli.slm kızlar yine ben Allah kahretsin ki yine ben bu adam yordu beni daha ben geçen Pazar' olanları unutmamışken bugün yine patlak verdi malum bugün tatil ama ben çalışıyorum eşime Cumartesi günü bugün tatil olduğu iş yerinden bildirildi çok sevindi.cumartesi Aksamı konuşuyoruz hadi bu hafta dinleneceksin falan dedim yok tekrar aradılar çalışıyoruz mesai akacağız dedi iki gündür böyle söylüyor neyse sabah işe gideceğiz diye bunu kaldırdım önce araç gelecek beni almaya dedi sonra diğer odada kendi kendini arayıp kendi kendiyle konuşuyor tif alıp arama kaydına girince anladım hayırdır dedim yaf tamam bugün iş yok yatıyorum ben dedi pişkin pişkin sırıtarak doğal olarak hesap sordum madem tatil neden 2 gündür bana yalan söylüyorsun niye kendine tlf gelmiş numarası yapıyorsun diye üsteleyince film koptu yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı senin Allah belanı versin o dillerin kopsun lal olsun annemde babamdan ayrı ya onu kastederek armut dibine düşermiş zaten senin ceddini s.k..m inşallah eve akşam ikimizden biri geberirde dönemez ben sana süpriz yapacaktım peşinden iş yerine gelip ama sen hayalet gibi peşimden gelip bana güvenmeyip beni takip ediyorsun şizofrensin sen tabi buarada giyindi falan wc ye giriyor Allah ayıpsız ayrılık versin dedi tabi bunlara bende susmadım cvp verdim wc den çıkınca aldım karşıma sakince konuştum bütün söylediklerine cevabı yapıştırdım hala sana süpriz yapacaktım diye kuranı almıs yemin ediyor bende dedim süpriz yapacaktın diyelim baktın anladım bu kadar hakareti söyleyene kadar yaf niyetim süprizdi ama beceremedim kusura bakma bugün tatil desen ben sana ne diyecektim dedim çıktım evden işe geldim ben be yapıyım kızlar siz söyleyin
Zaten ben şizofrensem ona gömlek giydirip hastaneye yatırmak lazımpeşinden iş yerine gelmek mi süprizmiş.
dünyanın en büyük süprizine çomak sokmuşsun suç sende haketmişsin onca hakareti küfürü..
yalanlarına hep böyle kılıflar uyduruyorsa işin zor. sana şizofrensin diyen bir yalancının lafına anlam yükleyipte üzme kendini boş yere..
Gelmiyor o kadar soğudum kiDaha önce de -küfür var mıydı hatırlamıyorum da- benzer şeyler duydunuz.
Yüzüne bakasınız geliyor mu gerçekten?
Benim midem bulanır da.
Suratına bakasım yok eve gidesim yok biliyorum ben yine özürler havada uçuşacak ama artık hiçbirşey umrumda değil ağlayanıyorum bile ve 2 gün sonrada Doğum günümdü bilşyormusun burnumdan geldi şimdidenEşiniz tam bir suç üstü yakalanan suçlu psikolojisine bürünmüş. Bu işin peşini bırakmayın derim. Eve gittiğinizde de kendisiyle mesafeli olun bence, o kaba tavırlarının bedelini ödemeli.
Canım supriz yapacak insan eyvallah ufak yalanlar söyler isim var bi dışarı çıkıp gelicem yok şunu yapcam bunu yapcam diye sen usteleyince güler falan seninki bildiğin işi bozulmuş gibi davranmış acaba arkadaşlarıyla plan yaptı sen kızacaksinn diyemi yalan söyledi hemde sinirlendi gidemiyor diyeKızlar bi halt yiyebilecek zekaya sahip değil o adam
@sibell09 ben karışmam ki canım istediği yere gitsin zaten çalışıyorum ben deseki izinliyim iyi hadi yat dinlen der giderim bu kadar yalana dolana oyuna ne gerek var ha desemki aldatacak sabah giyer üstünü çıkar benimle beni işe bırakınca eve geçer değişir üstünü basını gider yani anlamam bile bu yüzden aldatma olayını hiç düşünmedim ama o hakaretler çok ağır ve 2 gün sonrada Doğum günüm benimCanım supriz yapacak insan eyvallah ufak yalanlar söyler isim var bi dışarı çıkıp gelicem yok şunu yapcam bunu yapcam diye sen usteleyince güler falan seninki bildiğin işi bozulmuş gibi davranmış acaba arkadaşlarıyla plan yaptı sen kızacaksinn diyemi yalan söyledi hemde sinirlendi gidemiyor diye
İşte onu nasıl yaparım bilmiyorum bi bilsem ağzına mıcıcam zaten"Ne var küfür etmissem bi cicek alırım yine bal borek oluruz" rahatlığı bu. Saglam bi kaybetme korkusu lazim bence..
Biktim bu tip erkeklerden gidip ev kızıyla evleneydi o zaman
bu kadar hakareti bana edecekler. paketler yollarım annesinin evine. al bu olmamış diye...slm kızlar yine ben Allah kahretsin ki yine ben bu adam yordu beni daha ben geçen Pazar' olanları unutmamışken bugün yine patlak verdi malum bugün tatil ama ben çalışıyorum eşime Cumartesi günü bugün tatil olduğu iş yerinden bildirildi çok sevindi.cumartesi Aksamı konuşuyoruz hadi bu hafta dinleneceksin falan dedim yok tekrar aradılar çalışıyoruz mesai akacağız dedi iki gündür böyle söylüyor neyse sabah işe gideceğiz diye bunu kaldırdım önce araç gelecek beni almaya dedi sonra diğer odada kendi kendini arayıp kendi kendiyle konuşuyor tif alıp arama kaydına girince anladım hayırdır dedim yaf tamam bugün iş yok yatıyorum ben dedi pişkin pişkin sırıtarak doğal olarak hesap sordum madem tatil neden 2 gündür bana yalan söylüyorsun niye kendine tlf gelmiş numarası yapıyorsun diye üsteleyince film koptu yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı senin Allah belanı versin o dillerin kopsun lal olsun annemde babamdan ayrı ya onu kastederek armut dibine düşermiş zaten senin ceddini s.k..m inşallah eve akşam ikimizden biri geberirde dönemez ben sana süpriz yapacaktım peşinden iş yerine gelip ama sen hayalet gibi peşimden gelip bana güvenmeyip beni takip ediyorsun şizofrensin sen tabi buarada giyindi falan wc ye giriyor Allah ayıpsız ayrılık versin dedi tabi bunlara bende susmadım cvp verdim wc den çıkınca aldım karşıma sakince konuştum bütün söylediklerine cevabı yapıştırdım hala sana süpriz yapacaktım diye kuranı almıs yemin ediyor bende dedim süpriz yapacaktın diyelim baktın anladım bu kadar hakareti söyleyene kadar yaf niyetim süprizdi ama beceremedim kusura bakma bugün tatil desen ben sana ne diyecektim dedim çıktım evden işe geldim ben be yapıyım kızlar siz söyleyin
Yok canım aldatma olayı demedim bende hani seninki degilmiydi o arkadaşlarıyla vakit geçiren hani sende kızmıştın bi kere öyle birseymi planlamıştı acaba dedim ki kocanı hakli aslaaaaaa göstermiyorum yanlış anlama okuzlugun daniskasını yapmış resmen o laflar ne demek@sibell09 ben karışmam ki canım istediği yere gitsin zaten çalışıyorum ben deseki izinliyim iyi hadi yat dinlen der giderim bu kadar yalana dolana oyuna ne gerek var ha desemki aldatacak sabah giyer üstünü çıkar benimle beni işe bırakınca eve geçer değişir üstünü basını gider yani anlamam bile bu yüzden aldatma olayını hiç düşünmedim ama o hakaretler çok ağır ve 2 gün sonrada Doğum günüm benim
Önceki konusunda cahil çalışmayan biriybiriyle evlen dediler dinlemedim dedi bu eş kişisi canım o yüzdenEv kızı? Konu sahibi cahil yazmış. Burdan ev kızına nasıl bağlantı kurduğunuzu merak ettim
Adam dediydi zaten onuda yani kocada su var çalışan okumuş olan karşı gelir kocasına susar oturur konuş sahibide hakkını savunduğu için birşeylere körü körüne eyvallah demediği için kocası öyle düşünüyor canım zihniyeti oyleev kizi ya da calisan bayan degil mesele, adamda ahlak problemi var, ev kizini alsa ona da diyecek bisey bulur bu, simdi konu sahibinin ona göre "begenmedigi" davranaslarinin calismakla ilgili oldugunu saniyor. halbuki konusma sekline bakarsak sorunlu olan o. cok ileri gitmis, öfke kontrolü yok maalesef.ne yapacaksin bilmiyorum ama umarim hakkinda hayirlisi olur.
Adam dediydi zaten onuda yani kocada su var çalışan okumuş olan karşı gelir kocasına susar oturur konuş sahibide hakkını savunduğu için birşeylere körü körüne eyvallah demediği için kocası öyle düşünüyor canım zihniyeti oyle
Tabiki öyle ben hakkı demedim zihniyeti böyle bu adam daha da değişmez bence yetiştirirken erkek çocuklarını dikkat etmeliyiz ışte bu yüzdenadamda begenmeme hastaligi var, ev kizi alsa ona da bisey bulmaz mi böylesi...? bilmiyorum bosanmis ailesine laf uzatmasin falan cok cirkin seyler.