Aynen öyle evime onun eşi dostu gelir hep yemin ediyorum evime her gelen yada beni tanıştırdığı her arkadaşı beni metheder över hatta yengemi nerden buldun anan seni Kadir gecesi doğurmuş böyle bir insanı bugün bulsam evlenirim diyorken kocama yaranamamak beni çok yaralıyorEvet allah belanı versin ki maalesef kendi dengin bir çingene karı bulup evlenenemişsin terbiyesiz herif
Pislik bu adam ya kardeşimi aramış bugün hal hatır derken bizde sabah ablanla tartıştık birazda önemli değil geldi geçti demiş çocuğa hafta sonu bi yakınımızın düğününe memlekete gidecektik pazar günüde pikniğe gidelim hep beraber diyormuş tabi annemde öğrendi aradı bende onun için ve ecdadım için olanları atlayarak anlattım annemde hiçbirşey senden önemli değil dayanamadığın yerde çekmek zorunda değilsin dedi üstümden yük kalktı resmen ki diğer olayları bilse birde Allah muhafaza aksamda geldim Güleryüzlü paşam oralı olmadım ayrı odada oturuyorum yemeği dışarda yedim tek basıma iş çıkışı akşam kendi koydu yemeğini yedi sen yemiyormusum diyo yok dedim çokta s..k..mde diye mırıldanıyor bende duymazdan geldim
Cok tsk ederim benim için üzülmenize düşünsenize ne umutlarla evleniyoruz ve neler yaşayıp ne hale geliyoruz annem beni el bebek büyütürken elin adamı ömrümü yiyor ben ona hem kendimle hem ailemle bir yuva bir aile verdim ama değmezmişEvet işte olmasın onu diyorum biz bayanlar haketmiyoruz ki bunları Allah'ın emanetiyiz onlara..
anlamıyorum böyle erkekleri kusura bakmayın ama bir bayan olarak size öyle küfür edince zoruma gitti
Öyle yapıcam ama öyle düşünüldüğü gibi kurnaz değil hatta salak bile sayılır ben olsam onun yerinde üstümü giyer eşimi işe bırakır eve gelir üstümü değişir tekrar çıkarım bu durumda eşim benim çalıştığımdan şüphe bile etmezBöyle kolayca eşini harcayabilen insanlardan korkarım ben. Küfür çok çok ağır bişeydir. Bence eşiniz bişey yapacaktı işe gitmediği için çalışmadığını bilmenizi istemedi.
Sizi susturmak için de sürpriz yapacaktım yalanını attı kaldı ki sürpriz yapacak olsa bu kadar ağır kelimeler kullanmaz.
Eşiniz çok uyanık kendi kendini arayıp plan kuracak kadar kurnaz biri hafife almayın.
Yerinizde olsam uzun süre onu görmezden gelir değersiz hissetmesini sağlardım.
Cok tsk ederim benim için üzülmenize düşünsenize ne umutlarla evleniyoruz ve neler yaşayıp ne hale geliyoruz annem beni el bebek büyütürken elin adamı ömrümü yiyor ben ona hem kendimle hem ailemle bir yuva bir aile verdim ama değmezmiş
Benim babam yok yani varda yok eşiminde hiç kimsesi yok hep dedim bir ailesi yok bugüne kadar yalnızmış aile ne bilmez öğrenecek alttan alıyım ama el insaf insan 1 yılda öğrenmezmi birşeyleri iyi olacağı yerde öküzleşirmiAynen öyle yazık anneciğinize babacığınıza neler düşünerek bu günlere getirdiler sizi.. Yani küfür etmek de Neyin nesi.. böyle bir hakkı yok kimse ona bu hakkı vermiyor..
Öyle yapıcam ama öyle düşünüldüğü gibi kurnaz değil hatta salak bile sayılır ben olsam onun yerinde üstümü giyer eşimi işe bırakır eve gelir üstümü değişir tekrar çıkarım bu durumda eşim benim çalıştığımdan şüphe bile etmez
Özür dilerim bilmiyordum sizi yaralamak istemem aile konusunda.Benim babam yok yani varda yok eşiminde hiç kimsesi yok hep dedim bir ailesi yok bugüne kadar yalnızmış aile ne bilmez öğrenecek alttan alıyım ama el insaf insan 1 yılda öğrenmezmi birşeyleri iyi olacağı yerde öküzleşirmi
Yok alıştım ben babasızlığa özür dilenecek bir durum yok etraftaki arkadaşlar ilgi sevgi görmedi hiç senden görünce totosu kalktı diyorÖzür dilerim bilmiyordum sizi yaralamak istemem aile konusunda.
Ama eğer ailesi eşinizin yoksa aksine size daha çok sarılıp daha çok bağlanmış olması gerekirdi çünkü herşeyi siz olmalısınız.
Aslında değildi hatta birine sinirlenip söylerse hemen hayatım kusura bakma diye özür dilerdi maddi olarak biraz sıkıntıdayız onunda mı etkisidir bilmem bozuldu ağzının terazisiKendi kendini araması yalana meyilli olduğunu gösteriyor. İyi ki bakmışsınız telefonuna kadınlar hisseder derler ya doğru bencede bu. Herseyden önemlisi eşiniz dilini düzeltmesi lazım. Hep mi böyleydi kolayca küfür edebilen biri ?
Kusura bakma canım ama aile ne demek bilmeyen birden böyle güzel bir ortama girip değer görünce kendini bişey sanıyor çok kızdım eşine mesajlarından bile.nasil biri olduğun anlaşılıyor zaten böyle yapa yapa kendine eder yapayalnız kalır da görür o zaman iyi yapmış kardeşine söyleyip o sen anlattın mı acaba diye yoklama yapmış kendince annen elbette arkanda olacak sen evlatsin sonuctaYok alıştım ben babasızlığa özür dilenecek bir durum yok etraftaki arkadaşlar ilgi sevgi görmedi hiç senden görünce totosu kalktı diyor
Ama hala yaptığı öküzlüğü haklı göstermeye çalışıyor Güleryüzlü paşam oralı olmadım ayrı odada oturuyorum yemeği dışarda yedim tek basıma iş çıkışı akşam kendi koydu yemeğini yedi senyemiyormusum diyo yok dedim çokta s..k..mde diye mırıldanıyor duymazdan geldim deminde şarkı mırıldanıyor yanı beni kendinden soğutmak için herşeyi yapıyor ya pesKusura bakma canım ama aile ne demek bilmeyen birden böyle güzel bir ortama girip değer görünce kendini bişey sanıyor çok kızdım eşine mesajlarından bile.nasil biri olduğun anlaşılıyor zaten böyle yapa yapa kendine eder yapayalnız kalır da görür o zaman iyi yapmış kardeşine söyleyip o sen anlattın mı acaba diye yoklama yapmış kendince annen elbette arkanda olacak sen evlatsin sonucta
Kendisine yapar canım terbiyesiz öyle deyince sende si..n kopsun deseydin valla haketmiş yani bırak gelicek yana yakıla devam et aynen boyleAma hala yaptığı öküzlüğü haklı göstermeye çalışıyor Güleryüzlü paşam oralı olmadım ayrı odada oturuyorum yemeği dışarda yedim tek basıma iş çıkışı akşam kendi koydu yemeğini yedi senyemiyormusum diyo yok dedim çokta s..k..mde diye mırıldanıyor duymazdan geldim deminde şarkı mırıldanıyor yanı beni kendinden soğutmak için herşeyi yapıyor ya pes
Hiç geri adım atmayı düşünmüyorum ne olacaksa da olur Rabbim hayırlısını versinKendisine yapar canım terbiyesiz öyle deyince sende si..n kopsun deseydin valla haketmiş yani bırak gelicek yana yakıla devam et aynen boyle
Bi haltlar karıştırsa daha zekice davranırdı diye düşünüyorum mesela sabah benimle çıkar işe her zaman ki gibi sonra beni bırakır işe eve gelir üstünü basını değişir ondan sonra ne yapacaksa yapar ama bu bende sonra duş almıs berbere gitmiş ofisime geldi sonrada ortak arkadaşımızın yanına gelmiş oradan eve gelmişki geldiğimde uyuyorduTlf olayı vs... kocan bana hiç inandırıcı gelmedi. Senin inanmaman da normal.
Bi haltlar mı karıştırıyor ne?
Bi haltlar karıştırsa daha zekice davranırdı diye düşünüyorum mesela sabah benimle çıkar işe her zaman ki gibi sonra beni bırakır işe eve gelir üstünü basını değişir ondan sonra ne yapacaksa yapar ama bu bende sonra duş almıs berbere gitmiş ofisime geldi sonrada ortak arkadaşımızın yanına gelmiş oradan eve gelmişki geldiğimde uyuyordu
Sürekli okey muhabbetine ve araba altında gezmesine takığım ve zaman zaman kızmısımdır birde o evde olunca ben izin alıp yanına giderim genelde hatta şakayla karışık işimin bittiğini duydun ya hemen düş peşime falan derEşinizin yapmasını istemediğiniz bişey yada yasak koyduğunuz bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?