Artık bittim

Geldi iş yerime 1 saattir oturuyor iş arkadaşlarımla hepsi erkek muhabbet ediyor bana hiçbirşey olmamış gibi davranıyor birde hastamısın sen neyin var diyo ölürmüsün öldürürmüsün buarada yanıma gelmeden berbere gitmiş sac sakal traşı yaptırmış ama yüzüğü yok parmağında sordum önce attım dedi ben umursamayıncada cebimde berberde masaj yaptılar o zaman çıkardım diyo

Verme sakın yüz bırak dilesin özrünü sürünsün en son içindekileri dök sonra ne yapacaksan karar ver canım ama umursama yokmuş gibi davran terbiyesiz yüz yokki o kadar lafı edip bide bişey olmamış gibi geliyor

aynen haklisin bari yeni nesil güzel gelsin insaallah.
Nefret ediyorum oğlunu dünyadaki tek erkekmiş gibi yetiştirenlere vallahi oğlum olsun ahdim var kız gibi yetistiricem benim kv kocam bana yemek yaparken yardım ediyor diye bir dünya laf söyledi vaktinde bana ben onlara hiç birşey yaptirmadim meyvelerini soydum doğradım öyle verdim suyu bile ben getirdim diye vallahi şimdi ne soyacam meyvesini getiriyorum koyuyorum önüne yiyiyor bu kadarda tepeme çıkaramam dogrusu

Yok yüz falan ona soğuttu beni kendinden iyice ben onun Doğum gününe günlerce uğraşmıştım oda benim burnumdan getirdi

Sen çok düşünceli eşin tam tersi Allah kolaylık versin vallahi zor
Gidecek yerimde yok biliyormusun ailemin yanına gitsem herkes anlayacak bi otelde kalsam bu. Sefer ne işin var otelde kiminle gittin diye iftira atılmasından korkuyorum tam bir fare kapanı

Gidecek yerimde yok biliyormusun ailemin yanına gitsem herkes anlayacak bi otelde kalsam bu. Sefer ne işin var otelde kiminle gittin diye iftira atılmasından korkuyorum tam bir fare kapanı
Işte bu yüzden kokmuyor bu kocan seni kaybetmekten gidemezsin diye

Yok canıma tak ettiğinde onu sallamayacağımı çok iyi bilir o yüzden hata yapınca çiçek alıyor özür diliyor iş yerime geliyor ya gitti şimdi ben gidiyorum bişey diyomusun diyo ya

Bence bu adam aldatsa da kapının önüne koyamazsın. Daha ne kadar küfür duymak istiyorsun? Çocuk yapma bari bu adamdan.

Nasil igrenc bir tarzi var esinizin.siz bu laflari duyduktan sonra yuzugun nerede diye soruyor musunuz ?

Ah ya çok kötü olmuş. Belki doğum gününüz için gönlünüzü alabilecek bir şeyler planlar diycem de, böyle bi adam artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz haliyle. Kendinizi üzmemeye çalışın, nasıl ki onunla doğmadıysanız onsuz da yaşayabilirsiniz güzelce.

Genelde surpriz yaparmi....neden telefonunu karistirdin suphelendigin bir durummu olustu...onca kufur hakaret genel hali boylemi
süpriz olaylarını pek beceremez hep yüzüne bulaştırır şüpheden değil içimden o an bakmak geldi tlf

Pislik bu adam ya kardeşimi aramış bugün hal hatır derken bizde sabah ablanla tartıştık birazda önemli değil geldi geçti demiş çocuğa hafta sonu bi yakınımızın düğününe memlekete gidecektik pazar günüde pikniğe gidelim hep beraber diyormuş tabi annemde öğrendi aradı bende onun için ve ecdadım için olanları atlayarak anlattım annemde hiçbirşey senden önemli değil dayanamadığın yerde çekmek zorunda değilsin dedi üstümden yük kalktı resmen ki diğer olayları bilse birde Allah muhafaza aksamda geldim Güleryüzlü paşam oralı olmadım ayrı odada oturuyorum yemeği dışarda yedim tek basıma iş çıkışı akşam kendi koydu yemeğini yedi sen yemiyormusum diyo yok dedim çokta s..k..mde diye mırıldanıyor bende duymazdan geldim

Evet allah belanı versin ki maalesef kendi dengin bir çingene karı bulup evlenenemişsin terbiyesiz herif

Hasbinallahh deli mi ne ya konularınızı okuyunca boğmak istiyorum bu adamı kusura bakmayın

Üzüldüm ben size.. bir yuva kurmak dağıtmak kolay değil ama bilemedim ki eşinizin tavrı hiç hoş değil Yani şu küfür işini bi halletmeniz gerekiyor gibi geldi bana küfür çok çirkin..
insan sevdiğine nasıl eder rica ediyorum alışmayın böyle sözlere bence..
Şüpheleneceğiniz bir durum yoksa bile telefon ve izin ile ilgili biraz Tavrınızı koyun derim ben..

Ben hakarete asla alışmam alışamam

Ben hakarete asla alışmam alışamam

Evet işte olmasın onu diyorum biz bayanlar haketmiyoruz ki bunları Allah'ın emanetiyiz onlara..
anlamıyorum böyle erkekleri kusura bakmayın ama bir bayan olarak size öyle küfür edince zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…