Artık bittim

Resmen ana avrat dumduz gitmis adam surpriz bu muymus?
Yalanini sevsinler. Aksama alma eve paspasin ustunde yatsin.

Kimbülir ne b kvyiyecektide beceremedi. Bidemüste çıkmaya çalışıp hakaretler yağdırmış. Tabikide inanma

Eşiniz tam bir suç üstü yakalanan suçlu psikolojisine bürünmüş. Bu işin peşini bırakmayın derim. Eve gittiğinizde de kendisiyle mesafeli olun bence, o kaba tavırlarının bedelini ödemeli.

Daha önce de -küfür var mıydı hatırlamıyorum da- benzer şeyler duydunuz.
Yüzüne bakasınız geliyor mu gerçekten?
Benim midem bulanır da.

Zaten ben şizofrensem ona gömlek giydirip hastaneye yatırmak lazım

Eşiniz tam bir suç üstü yakalanan suçlu psikolojisine bürünmüş. Bu işin peşini bırakmayın derim. Eve gittiğinizde de kendisiyle mesafeli olun bence, o kaba tavırlarının bedelini ödemeli.
Suratına bakasım yok eve gidesim yok biliyorum ben yine özürler havada uçuşacak ama artık hiçbirşey umrumda değil ağlayanıyorum bile ve 2 gün sonrada Doğum günümdü bilşyormusun burnumdan geldi şimdiden

Kızlar bi halt yiyebilecek zekaya sahip değil o adam
Canım supriz yapacak insan eyvallah ufak yalanlar söyler isim var bi dışarı çıkıp gelicem yok şunu yapcam bunu yapcam diye sen usteleyince güler falan seninki bildiğin işi bozulmuş gibi davranmış acaba arkadaşlarıyla plan yaptı sen kızacaksinn diyemi yalan söyledi hemde sinirlendi gidemiyor diye

"Ne var küfür etmissem bi cicek alırım yine bal borek oluruz" rahatlığı bu. Saglam bi kaybetme korkusu lazim bence..

@sibell09 ben karışmam ki canım istediği yere gitsin zaten çalışıyorum ben deseki izinliyim iyi hadi yat dinlen der giderim bu kadar yalana dolana oyuna ne gerek var ha desemki aldatacak sabah giyer üstünü çıkar benimle beni işe bırakınca eve geçer değişir üstünü basını gider yani anlamam bile bu yüzden aldatma olayını hiç düşünmedim ama o hakaretler çok ağır ve 2 gün sonrada Doğum günüm benim

Surprizi yarim kalan koca karisinin ceddini bipliyor. Tovbe tovbe ne gunlere kaldik...

bu kadar hakareti bana edecekler. paketler yollarım annesinin evine. al bu olmamış diye...

Yok canım aldatma olayı demedim bende hani seninki degilmiydi o arkadaşlarıyla vakit geçiren hani sende kızmıştın bi kere öyle birseymi planlamıştı acaba dedim ki kocanı hakli aslaaaaaa göstermiyorum yanlış anlama okuzlugun daniskasını yapmış resmen o laflar ne demek

ev kizi ya da calisan bayan degil mesele, adamda ahlak problemi var, ev kizini alsa ona da diyecek bisey bulur bu, simdi konu sahibinin ona göre "begenmedigi" davranaslarinin calismakla ilgili oldugunu saniyor. halbuki konusma sekline bakarsak sorunlu olan o. cok ileri gitmis, öfke kontrolü yok maalesef.ne yapacaksin bilmiyorum ama umarim hakkinda hayirlisi olur.

Ev kızı? Konu sahibi cahil yazmış. Burdan ev kızına nasıl bağlantı kurduğunuzu merak ettim
Önceki konusunda cahil çalışmayan biriybiriyle evlen dediler dinlemedim dedi bu eş kişisi canım o yüzden

Adam dediydi zaten onuda yani kocada su var çalışan okumuş olan karşı gelir kocasına susar oturur konuş sahibide hakkını savunduğu için birşeylere körü körüne eyvallah demediği için kocası öyle düşünüyor canım zihniyeti oyle

adamda begenmeme hastaligi var, ev kizi alsa ona da bisey bulmaz mi böylesi...? bilmiyorum bosanmis ailesine laf uzatmasin falan cok cirkin seyler.

adamda begenmeme hastaligi var, ev kizi alsa ona da bisey bulmaz mi böylesi...? bilmiyorum bosanmis ailesine laf uzatmasin falan cok cirkin seyler.
Tabiki öyle ben hakkı demedim zihniyeti böyle bu adam daha da değişmez bence yetiştirirken erkek çocuklarını dikkat etmeliyiz ışte bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…