Genelde surpriz yaparmi....neden telefonunu karistirdin suphelendigin bir durummu olustu...onca kufur hakaret genel hali boylemislm kızlar yine ben Allah kahretsin ki yine ben bu adam yordu beni daha ben geçen Pazar' olanları unutmamışken bugün yine patlak verdi malum bugün tatil ama ben çalışıyorum eşime Cumartesi günü bugün tatil olduğu iş yerinden bildirildi çok sevindi.cumartesi Aksamı konuşuyoruz hadi bu hafta dinleneceksin falan dedim yok tekrar aradılar çalışıyoruz mesai akacağız dedi iki gündür böyle söylüyor neyse sabah işe gideceğiz diye bunu kaldırdım önce araç gelecek beni almaya dedi sonra diğer odada kendi kendini arayıp kendi kendiyle konuşuyor tif alıp arama kaydına girince anladım hayırdır dedim yaf tamam bugün iş yok yatıyorum ben dedi pişkin pişkin sırıtarak doğal olarak hesap sordum madem tatil neden 2 gündür bana yalan söylüyorsun niye kendine tlf gelmiş numarası yapıyorsun diye üsteleyince film koptu yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı senin Allah belanı versin o dillerin kopsun lal olsun annemde babamdan ayrı ya onu kastederek armut dibine düşermiş zaten senin ceddini s.k..m inşallah eve akşam ikimizden biri geberirde dönemez ben sana süpriz yapacaktım peşinden iş yerine gelip ama sen hayalet gibi peşimden gelip bana güvenmeyip beni takip ediyorsun şizofrensin sen tabi buarada giyindi falan wc ye giriyor Allah ayıpsız ayrılık versin dedi tabi bunlara bende susmadım cvp verdim wc den çıkınca aldım karşıma sakince konuştum bütün söylediklerine cevabı yapıştırdım hala sana süpriz yapacaktım diye kuranı almıs yemin ediyor bende dedim süpriz yapacaktın diyelim baktın anladım bu kadar hakareti söyleyene kadar yaf niyetim süprizdi ama beceremedim kusura bakma bugün tatil desen ben sana ne diyecektim dedim çıktım evden işe geldim ben be yapıyım kızlar siz söyleyin
Terbiyesiz ahlaksız bir esin var onlar nasıl hakaretler öyle kendimi geçtim hiç bir Allahın kulu benim aileme dil uzatmamaz nasıl bunu ağzına tıkayıp çekip gitmedin. Böyle erkekler yerin dibine batsın inşaAllah. Birde supriz yapacaktım diyor çocuk mu kandırıyor Allah aşkınaslm kızlar yine ben Allah kahretsin ki yine ben bu adam yordu beni daha ben geçen Pazar' olanları unutmamışken bugün yine patlak verdi malum bugün tatil ama ben çalışıyorum eşime Cumartesi günü bugün tatil olduğu iş yerinden bildirildi çok sevindi.cumartesi Aksamı konuşuyoruz hadi bu hafta dinleneceksin falan dedim yok tekrar aradılar çalışıyoruz mesai akacağız dedi iki gündür böyle söylüyor neyse sabah işe gideceğiz diye bunu kaldırdım önce araç gelecek beni almaya dedi sonra diğer odada kendi kendini arayıp kendi kendiyle konuşuyor tif alıp arama kaydına girince anladım hayırdır dedim yaf tamam bugün iş yok yatıyorum ben dedi pişkin pişkin sırıtarak doğal olarak hesap sordum madem tatil neden 2 gündür bana yalan söylüyorsun niye kendine tlf gelmiş numarası yapıyorsun diye üsteleyince film koptu yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı senin Allah belanı versin o dillerin kopsun lal olsun annemde babamdan ayrı ya onu kastederek armut dibine düşermiş zaten senin ceddini s.k..m inşallah eve akşam ikimizden biri geberirde dönemez ben sana süpriz yapacaktım peşinden iş yerine gelip ama sen hayalet gibi peşimden gelip bana güvenmeyip beni takip ediyorsun şizofrensin sen tabi buarada giyindi falan wc ye giriyor Allah ayıpsız ayrılık versin dedi tabi bunlara bende susmadım cvp verdim wc den çıkınca aldım karşıma sakince konuştum bütün söylediklerine cevabı yapıştırdım hala sana süpriz yapacaktım diye kuranı almıs yemin ediyor bende dedim süpriz yapacaktın diyelim baktın anladım bu kadar hakareti söyleyene kadar yaf niyetim süprizdi ama beceremedim kusura bakma bugün tatil desen ben sana ne diyecektim dedim çıktım evden işe geldim ben be yapıyım kızlar siz söyleyin
Hiç küçümsemeyin bir yalana başladı mı devamı gelir.Kızlar bi halt yiyebilecek zekaya sahip değil o adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?