Artık bittim

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
slm kızlar yine ben Allah kahretsin ki yine ben bu adam yordu beni daha ben geçen Pazar' olanları unutmamışken bugün yine patlak verdi malum bugün tatil ama ben çalışıyorum eşime Cumartesi günü bugün tatil olduğu iş yerinden bildirildi çok sevindi.cumartesi Aksamı konuşuyoruz hadi bu hafta dinleneceksin falan dedim yok tekrar aradılar çalışıyoruz mesai akacağız dedi iki gündür böyle söylüyor neyse sabah işe gideceğiz diye bunu kaldırdım önce araç gelecek beni almaya dedi sonra diğer odada kendi kendini arayıp kendi kendiyle konuşuyor tif alıp arama kaydına girince anladım hayırdır dedim yaf tamam bugün iş yok yatıyorum ben dedi pişkin pişkin sırıtarak doğal olarak hesap sordum madem tatil neden 2 gündür bana yalan söylüyorsun niye kendine tlf gelmiş numarası yapıyorsun diye üsteleyince film koptu yine aynı cahil biriyle evlenseydim böyle olmazdı senin Allah belanı versin o dillerin kopsun lal olsun annemde babamdan ayrı ya onu kastederek armut dibine düşermiş zaten senin ceddini s.k..m inşallah eve akşam ikimizden biri geberirde dönemez ben sana süpriz yapacaktım peşinden iş yerine gelip ama sen hayalet gibi peşimden gelip bana güvenmeyip beni takip ediyorsun şizofrensin sen tabi buarada giyindi falan wc ye giriyor Allah ayıpsız ayrılık versin dedi tabi bunlara bende susmadım cvp verdim wc den çıkınca aldım karşıma sakince konuştum bütün söylediklerine cevabı yapıştırdım hala sana süpriz yapacaktım diye kuranı almıs yemin ediyor bende dedim süpriz yapacaktın diyelim baktın anladım bu kadar hakareti söyleyene kadar yaf niyetim süprizdi ama beceremedim kusura bakma bugün tatil desen ben sana ne diyecektim dedim çıktım evden işe geldim ben be yapıyım kızlar siz söyleyin

Güncelleme saat 14.32: iş yerime geldi 2 saate yakındır burada iş arkadaşlarımla ki hepsi erkek muhabbet ediyor keyfi yerinde bana karşı hiçbirşey olmamış gibi birde milletin içinde neyin var senin hastamısın diyo ölürmüsün öldürürmüsün yüzsüz pislik ha buraya gelmeden berbere gidip sac sakal trası olmuş parmağında yüzük yok yanlız sordum yüzüğün nerde diye önce attım dedi sonra ben ilgilenmeyincede berberde masaj yaptırırken çıkardım cebimde diyo

Son düzenleme:
Genelde surpriz yaparmi....neden telefonunu karistirdin suphelendigin bir durummu olustu...onca kufur hakaret genel hali boylemi

Biktim bu tip erkeklerden gidip ev kızıyla evleneydi o zaman

Terbiyesiz ahlaksız bir esin var onlar nasıl hakaretler öyle kendimi geçtim hiç bir Allahın kulu benim aileme dil uzatmamaz nasıl bunu ağzına tıkayıp çekip gitmedin. Böyle erkekler yerin dibine batsın inşaAllah. Birde supriz yapacaktım diyor çocuk mu kandırıyor Allah aşkına

Tövbe ya ne küfürbaz pis bi adam bu. Verdiği tepkiye hakaretlere beddualara bak

Süpriz dediği şey de mantıklı değil ama sonuçta siz işe gittikten sonra da çıkabilirdi gizli bi yere gidiyor olsaydı bilmiyorum süpriz yalan da olabilir

Surpriz yapacak kadar ince dusunceli(!), ayni dakikalar icinde agzina geleni sayip olmadik kufurler hakaretler edecek kadar çirkin.. Ciddi bi celiski var burda..
Iliskiniz inanilmaz yipranmis belli ki, ikiniz de dolmuşsunuz, bu noktaya geldikten sonra iflah olanini pek gormedim ama insaAllah seninki iyi bi ornek olur..

Bu arada konularına göz gezdirdim,sanırım babanızdan ötürü aşırı şüphecisiniz ve eşinize çok bağımlısınız...Bu ruh halinizin bir an önce iyileşmesi lazım çünkü fazlaca hassas ve bir o kadar güvensizsiniz!

Öf ne sürprizi ya hu! Peşinizden iş yerine gelince ne gibi bir sürpriz oluyor ki bu? 1 Mayıs işçi bayramında iş yerine gelerek sana sürpriz yaptım.
Büyük ihtimalle bir halt yiyecekti, yakalanınca kıvırdı işte.

Şizofren kendisi bence.
Daha kötüsü ahlaksız.
Herşeyi yalan ne sürprizi ya hayvan herif

peşinden iş yerine gelmek mi süprizmiş.
dünyanın en büyük süprizine çomak sokmuşsun suç sende haketmişsin onca hakareti küfürü..
yalanlarına hep böyle kılıflar uyduruyorsa işin zor. sana şizofrensin diyen bir yalancının lafına anlam yükleyipte üzme kendini boş yere..

Sürpriz işine hiç inanmadım,
Velev ki sürpriz yapacaktı sevdiğinin kalbini bu kadar kolay kıran birinin sürprizi de yerin dibine batsın. Küfürbaz hanzo.
Ayrıca fazla hafife almayın erkekleri, ufacık beyinleriyle ne haltlar yiyebileceklerini tecrübe etmemişsiniz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…