Canım sende Kuran'ı al eline hatim indir ve kimseye sinirlenme oldukları gibi kabul et ne derlerse desinler. Artık bu hayatı çekeceksin diye bir şey yok ama boşanmakta çare değil sadece şuan kocanı, ailesini ve kendi aileni ikna ve güzel sözlerle anlayışla değiştirebilirsin. Bu belki yıllarını alacak ama yapabilirsin. Sadece sabırlı ol beddua etme sakin ol ve hep mutlu olacağın günleri düşün...
Şuan tek umudum bu evden taşınmak. Belki o zaman mutlu olabilirim. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama eşime yine de minnettarım. O durumumu kullanmak yerine bana sahip çıktı. Benimle evlendi. evet cezalandırarak büyük hata yaptı ama beni ve ailemi bi lekeden o kurtardı sonuçta. inşallah bu evde yaşamak zorunda kaldığımız için böyle susuyordur inşallah kendi evimize geçince böyle olmaz.
Nasıl adaletsiz bi dünyada yaşıyoruz biz böyle yaaa
Arkadaşım eşinle evlenirken baştan neden konuşmadın kimse bilmeyecek arkamda dur diye,hem eşin seni ne diye cezalandırıyor yaa anlamıyorum ki senin isteğinle olan bi şey değil o mal kafası almıyo mu bunu,madem seni kabul etmiş nikahına almış namusum demiş ailesinin bu durumdan nasıl haberi olur?Ezdirmeyin yahu kendinizi bu kadar,ayrıca neden çalışmıyosun ona da mı izin vermiyolar?
Ne lekesi canım yaa neden böyle düşünüyosun? İnan ki arkanda durup, sana destek olacak ,seni gerçekten çok sevecek,yüzüne vurmayacak,kendi ailesine karşı senin yanında olacak yürekli biri çıkabilirdi karşına,eşinin yaptığını bi lütüf gibi görme...
Hayır ailesi benim durumumu bilmiyor. Zaten ikimizin ailesi de öğrenmesin diye kaçtık. O sadece bu laflar olunca çıkıpta sizene diyememiş. Hatanın en büyüğünü orda yaptı. Zaten ailesi bunu dediğinde eşim ağladı ikimizde hak ettemediğimiz bir günahı ödemek zorundayız diye. ben senden vazgeçemem kaçalım diyince benim de hatam kabul etmek oldu. ailesinin tavrı beni baştan beri istememeleri. Hala o kızla evlendirmek için yapıyorlar. Yoksa durumumu bilseler eşimi de silerler
Şunu anlamadım ben, eşinin ailesi sana neden kanı görmezsek gidersin babanın evine dedi ki?
Yani neden böyle birşey söyleme gereği duydular? Başından geçen olayı mı biliyorlardı?
O benimde aklıma geldi ama kaynanam kesik muhabbetini önceden yaptığı için yapamadıkcanım filmlerde görüyoruz seyrediyoruz kan görmek isteyenler ellerinde falan ufak kesikler yapıyorlar çarşafa sürüyorlar gösteriyorlar , eşin seni öyle kabul ettikten sonra ailesine böyle birşeyle sus payı verebilirdiniz en azından saba böyle davranamazlardı . hani bende gittim neyi düşünüyorum tabi ama sen anlatınca birden bu geldi aklıma
O benimde aklıma geldi ama kaynanam kesik muhabbetini önceden yaptığı için yapamadık
Kaynanan niye böyle bi muhabbet yaptı ki durup dururken?
Kaynanan niye böyle bi muhabbet yaptı ki durup dururken?
Bu konu benim nişanımdan bir hafta sonra açıldı. Eşimin ailesine yemeğe gitmiştim. Konu nikah günü almaya gelmeye. Sonra dayısı sadıç ben olucam dedi. ben o ne oluyor diye şaşırdım. Kapıda bekleyen dedi. Ne münasebet dedim. Eşimin yengesi de çok kızdı. Sonra kaynanam falan konuya girince konu büyüdü. Bende sinirlendim çıktım gittim ordan. Eşim de donup kaldı o zaman. Sonra ona baskı yapmışlar. Ya kanı görürüz ya da bu kız kız değil evlenemezsin diye. Anladığım kadarıyla o da o sizin sandığınız gibi biri değil diye onlara göstermek için karşı çıkmayıp kabul etmiş. sonra da tek kurtuluşumuzun kaçmak olduğuna karar verdik. böylece o kanı kimse görmeyecek kimse öğrenmeyecekti.
manyak dayı sadıçın anlamını bu mu sanıyormus
tövbe Yarabbim
kimlerin arasına düşmüssün sen ya
sapıklık değil de nedir bu kapıda beklemek kana bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?