• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık birilerine anlatmam gerek :'(

eşin değişir mi bilmiyorum ama sen kendin için önlemler al.
mümkünse ailenle hemen barış,bir işe gir ve çocuk yapma bu adamdan.
kendine güvenin gelirse kararlarında bir o kadar sağlıklı ve doğru olur.

Zaten çocuk kesinlikle düşünmüyorum. Benim de isteğim ayaklarımın üstünde durup biraz para biriktirip boşanmak

Allahım ne kadar cahil insanlar var...
Rabbi kulunun bir töbvesiyle af kapısını açıyorken,
bu cahillere ne oluyor?
kaldıki ortada bi suç da yok.
Rabbim ıslah etsin...

Son düzenleme:
Zaten çocuk kesinlikle düşünmüyorum. Benim de isteğim ayaklarımın üstünde durup biraz para biriktirip boşanmak

en doğrusuda bu.
ben söylemek istemedim,bana düşmez.
fakat zaten senin aklında varmış.
bir an önce planlarını hayata geçir,
sonrada yeni ve güzel insanlarla dolu bir hayat yaşa inşallah.

bunca şeye rağmen o adamdan hamile kalmışsınız ve çocuğunuzu düşürmüşsünüz..bu durumda insan nasıl çocuk düşünür ya...

bide bu adama 1.evlilik yıldönümünüzde ne hediye alayım diye konu açmışsınız..bi hoşsunuz sizde...

kadın tecavüze uğruyo, bir de yine kendi suçlu oluyo. yahu kendi kendine tecavüz etmedi heralde bu insan. çok sinirlendim.

suçlu gibi davranma lütfen daha da ezmesinler seni...

ayrıca çarşaf falan ne sinir bozucu şeyler. kayınvalideni ve kocanı dövmek istedim.

Valla artık o kadar yoruldum ki 22 yaşındayım ama ruhum çok yaşlı. Bu yaşta ölümü bekliyorum resmen

Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim

böyle birşeyi nasıl söyleyebiliyorlar sana . ki seni sevdiğini söylediğin eşinin yanında nasıl bir cesaret ya bu.
nasıl böyle tepkisiz kaldın arkadaşım, sen sessiz kaldıkça bunlar hadlerini aşmış.

Lütfen üzülme. Sen kendini ezdiğin için insanlarda seni eziyor. Adamın teki sana tecavüz etmiş ve sen kendini suçluyorsun. Trafik kazası geçirip ömür boyu sakatta kalabilirdin madem o tecavüzcüyü polise veremeyecek kadar cesaretin yoktu şimdi de hayatını mahvetme ve başına trafik kazası gelmiş gibi düşün hayatına bak. Ailenle aranı bir şekilde düzelt ne yapacaksın bilmiyorum ama düzeltmeye bak. Eşinin ailesinide öyle kabul et o insanların görüşlerini değiştiremezsin belki biraz garip bir teori olacak ama Kur'an ile kendini ön plana atabilirsin. Din ile kendi fikirlerini ve karşındaki cahil insanları değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Aklıma bu çözümden başkası gelmedi lütfen yanlış anlama dini kullan demiyorum sadece ruhani güç ile savaş diyorum. Anladığım kadarıyla seni psikologa götürüp destek olacak tipler değil. Kendine iyi bak ne olursa olsun hayata pozitif bak.

bunca şeye rağmen o adamdan hamile kalmışsınız ve çocuğunuzu düşürmüşsünüz..bu durumda insan nasıl çocuk düşünür ya...

bide bu adama 1.evlilik yıldönümünüzde ne hediye alayım diye konu açmışsınız..bi hoşsunuz sizde...

İlk hamileliğim nasıl oldu bilmiyorum öğrenince şok oldum. Evet hediye içinde konu açtım. Çünkü şuan çaresizim kendi çapımda mutlu olmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Eşimin beni sevdiğini biliyorum ama konu aile olunca ben pasif kalıyorum. Gerçi onunda sebebi beni ailesinin yanına getirdi. Bi şey dese babası bizi evden kovuyor. İşleri iyi olmadığı için eve de çıkamıyor. Onun tek hatası başta oldu. Sizene benim karımdan diyemedi. Gerçi o da hayatıma mal oldu.

Eşiniz böyle bir şeye nasıl göz yummuş, kan sa kan eşini ve seni ilgilendirir, nasıl boyun eğdi eşiniz..hayret bişey yaa..
Benim kayınvalidem çarşaf bile istemedi, istese eşimde bende bozulurdum kime ne???

nediyim bilemedim çok üzüldüm yangından kaçayım derken doluya tutulmuşsun canım ev hanımımısın çalışıyomusun eger çalışıyosan para biriktir çalışmıyosan gene biriktir kıyıda köşede bi yerde eşin durumu bilerek evlenmiş seninle seni ezdirmeyeceği yerde tam tersini yapmış seni seviyo mu ki bu adam anlamadım cezalandırsın seni sevse zaten cezalandırmaz diye düşünüyorum kesinlikle çocuk yapma bir süre ve ailenle barış gerekirse anlat durumu ailene neden çekiyosun ailen seni anlar belki destek olur sana baban durumu bilirse seni bağrına basar diye düşünüyorum sonuçta sende bu evliliği ailen için istemişsin

Allahım yar ve yardımcın olsun tez zamanda sana iyi bir çıkış yolu buldursun canım.

bu devirde hala kan görmek isteyenlerin var olması gerçekten çok şaşırtıyor beni. ben olsam kesinlikle bu kafada olan bir ailenin içine kendimi sokmazdım ama tabii ki sizin psikilojinizi bilemeyiz olmuş bitmiş bir şey bu ama ömür boyu böyle de yaşanmaz.. sakın kaçarak evlendiniz diye kendinizi bir şeylere mecbur hissetmeyin gidin boşanın demiyorum ama böyle bir şeye karar verseniz bile eminim aileniz size kapısını açar, canısınız siz onların.. babanız haklı olarak konuşmuyor olabilir sizinle ama af dilediğinizde siz haklısınız pişmanım dediğinizde sizi kabul eder..ezdirmeyin kendinizi ve eşinizi de karşınıza alıp konuşun "ben ömür boyu istemeden başıma gelen bu şey için eziklik yaşayamam beni böyle kabul ettin artık ezdirme beni yoksa istemeden de olsa katlanamayıp giderim bu evden" diye. tehdit eder bir modda değil tabi çaresiz bir insan modunda konuşun onunla içinde vicdan varsa, size biraz olsun kıyamıyorsa arkanızda durur. kaybetme korkusu yaşatın bence, sizi kesinlikle kaybetmeyeceğini, sizin ona zorunlu olduğunuzu düşünüyor olabilir sizi böyle kabul ettiği için.. siz yanlış bir şey yapmamışsınız ve yapmadığınız bir şey için ömür boyu mutsuz bir hayata mahkum olmayın..

Lütfen üzülme. Sen kendini ezdiğin için insanlarda seni eziyor. Adamın teki sana tecavüz etmiş ve sen kendini suçluyorsun. Trafik kazası geçirip ömür boyu sakatta kalabilirdin madem o tecavüzcüyü polise veremeyecek kadar cesaretin yoktu şimdi de hayatını mahvetme ve başına trafik kazası gelmiş gibi düşün hayatına bak. Ailenle aranı bir şekilde düzelt ne yapacaksın bilmiyorum ama düzeltmeye bak. Eşinin ailesinide öyle kabul et o insanların görüşlerini değiştiremezsin belki biraz garip bir teori olacak ama Kur'an ile kendini ön plana atabilirsin. Din ile kendi fikirlerini ve karşındaki cahil insanları değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Aklıma bu çözümden başkası gelmedi lütfen yanlış anlama dini kullan demiyorum sadece ruhani güç ile savaş diyorum. Anladığım kadarıyla seni psikologa götürüp destek olacak tipler değil. Kendine iyi bak ne olursa olsun hayata pozitif bak.

Sözde kaynanamlar çok dindarlar. Sürekli dinden bahsederler. Ben bi şey desem sen ne bilceksin diyorlar. Benim bu evde hayatım yatak odamdan ibaret. Burdan dışarı mümkün olduğunca çıkmıyorum. Bir evin odasında hapisim.

Sözde kaynanamlar çok dindarlar. Sürekli dinden bahsederler. Ben bi şey desem sen ne bilceksin diyorlar. Benim bu evde hayatım yatak odamdan ibaret. Burdan dışarı mümkün olduğunca çıkmıyorum. Bir evin odasında hapisim.

Canım sende Kuran'ı al eline hatim indir ve kimseye sinirlenme oldukları gibi kabul et ne derlerse desinler. Artık bu hayatı çekeceksin diye bir şey yok ama boşanmakta çare değil sadece şuan kocanı, ailesini ve kendi aileni ikna ve güzel sözlerle anlayışla değiştirebilirsin. Bu belki yıllarını alacak ama yapabilirsin. Sadece sabırlı ol beddua etme sakin ol ve hep mutlu olacağın günleri düşün...

Benim kimseye anlatmadığım bir derdim var burada içimi dökmek rahatlamak istedim :(
Ben bundan 5 sene önce birini çok ama çok sevdim. deli gibi aşıktım ona. sonsuz güveniyordum. belki de 17 yaşımdaki saflığın verdiği bir güvendi. O da beni sevdi. Ya da ben öyle sanıyordum. İlişkimiz 2 yıl sürdü. Ailem öğrenince onu istemediler ve o babamdan dolayı benden vazgeçmeyi göze aldı. Yıkıldım tabi.. Ama hiç kopmadık. Hep aradı hep sordu beni. Ara sıra konuşup dertleşiyorduk. Daha sonra dayanamayıp tekrar barıştık. Çok yalvarınca dayanamadım...
Bir gün buluştuk. 1 saat görüşüp oradan okullarımıza geçecektik. O zaman ben 19 yaşındayım ve hala ona deli gibi aşığım..
Her neyse buluştuk. Bana evden acil bir şey alması gerektiğini evden apar topar çıkınca almayı unuttuğunu söyledi. 5 dk alıp çıkalım dedi. Tamam dedim. İlk defa gitmiyordum evine. Ailesinin yanına çok gidip gelirdim. Annemi de görürsün deyince kabul ettim. Aklıma hiç kötü bi şey gelmedi. Çünkü o beni öpmeye bile kıyamazdı. Ama aklıma gelmeyen başıma geldi:( bana zorla sahip oldu. Haykırıp bağırmalarıma çığlıklarıma kulaklarını tıkadı. Gözyaşımı görmedi bile. Beni kandırmış o gün. Hayatımla oynadı.Hiç tanımadığım bir yabancıya döndü. Şuan o anı sanki tekrar yaşıyorum :'(
Defalarca ölmek istedim. O neşeli deli dolu ben gittim. Suskun, hiç konuşmayan hiç gülmeyen biri oluverdim. Sigaraya başladım. Alkole başladım. Batağa saplanmıştım. Benim o konuda ne kadar tutucu olduğumu bildiği halde beni sevdiğini söylerken böyle bir adilik yaptı bana. yediremedim... yediremeyeceğim...
Aileme hiçbi şey diyemedim. Babam öğrense öldürürdü beni. Gerçi yaşayan bir ölüydüm ya.. Bunu bana yaptı ve 2 gün sonra beni terketti. Kaçtı benden. Offff unutamıyorum bu şerefsizliği.. Ben isteseydim yapsaydı gam yemezdim ben yaptım derdim ama ben sadece ona güvendiğim için onun günahını ağır ödedim ve ödüyorum.
Bu olaydan 1 yıl sonra eşimle tanıştım. Başta ona anlatamadım. Sonra anlattım. ilk öğrenince benden ayrıldı. bi gün sonra beni aradı buluşup her şeyi anlattım. karşımda küçük bi çocuk gibi ağladı. ve beni kabul etti. Ama onun ailesi beni istemedi. Benden bekaret kanı görmek istediler. Yoksa geri gidersin dediler. Eşimden çok ayrılmaya çalıştım ama yapamadık. Hem bana verdiği değer için onu seviyordum hem de benim kurtuluşumdu..
En son çare kaçmaya karar verdik. Oysa ki ailemin hiçbir suçu yokken onlara ağır bir acı yaşattım. İlk çocuklarının evlendiğini göremediler. Baba evinden gelinlipğimle çıkamadım. Babamla şimdi konuşmuyoruz. Haklı. Sonuçta nişanımızı yaptı hiçbir problem çıkarmadı. Ben bunu hak edecek ne yaptım diyormuş. Diyemiyorum ki senin kızın bunları yaşadı diye. Kimseye anlatamıyorum :(
Şimdi o kadar mutsuzum ki.. Boşanamıyorum da çünkü gidecek bir kapım yok.. Eşimin ailesi yapmadığını bırakmıyor. Kaçtın da geldin baban da yok çekeceksin diyorlar. Benim kocam bana ne kadar iyi davransa da konu onlar olunca beni atıyor.
Ben bunları hakedecek ne yaptım diye soruyorum kendime. Sadece sevmiştim. Ama o geleceğimi çaldı benden. O yüzden kızlar biriyle olmuyorsa zorlamayın Rabbimin bir bildiği vardır. Ve ailenizin onay vermediği biriyle devam etmeyin. Sonu gerçekten kötü oluyormuş:'(

ona güvenmek evine gitmek zorla sahip olduktan sonra şikayet etmemek bunun üzerine kötü alışkanlıklara baslamak hep yanlış üzerine yanlış :( bunları eleştirsek ne olucakki geçmiş artık . şuanki hayatına bakabilirz sadece . eğer ki eşin ailesinin bu laflarına karsılık seni ezdiriyorsa göz göre göre ve hayatın resmen mutsuzlukla geçiyorsa boşanmaktan başka çare yok . kimsem yok deme... Allaha şükür yasın küçük daha çok rahat iş bulup girip çlşabilrsn. arkadasımın 3 yasında kızı olduğu ve kimsesi olmadığı hale boşandı tek odalı bi zemin katta dairede oturuyor enazından huzuru var ama

Nasıl adaletsiz bi dünyada yaşıyoruz biz böyle yaaa
Arkadaşım eşinle evlenirken baştan neden konuşmadın kimse bilmeyecek arkamda dur diye,hem eşin seni ne diye cezalandırıyor yaa anlamıyorum ki senin isteğinle olan bi şey değil o mal kafası almıyo mu bunu,madem seni kabul etmiş nikahına almış namusum demiş ailesinin bu durumdan nasıl haberi olur?Ezdirmeyin yahu kendinizi bu kadar,ayrıca neden çalışmıyosun ona da mı izin vermiyolar?

Back