Şikayetçi olamayı çok istedim ama yapamadım. Ailem öğrenir diye çok korktum. Kan damlatmayı ben eşime dedim ama kabul etmedi. O da beni böyle cezalandırmış meğerse. evlendikten sonra dedi. kendi yapmadığı bir şeyi temizlerken benim de bir bedel ödemem gerekiyormuş meğerseöncelikle geçmiş olsun, yaşadıkların zor şeyler.
neden şikayetçi olmadın o pislikten ?
kaçmak yerine eşin neden sizi ilgilendşrmez bu benim mahremim diyip sahip çıkmadı sana da kaçırdı seni ? o kadar önemliyse iki damla kan kesiip bi yerlerden damlatmak varken neden babanın boynunu büktün ?
lütfen yanlış anlama yargılamak değil yazdıklarım..
Keşke şikayetçi olsaydınız o pisliğin yaptıgı yanına kar kalmasaydı
Ayrıca eşınız sızı bu kadar cok sevıyorda aılesıne dıyememıs mı sıze ne benım evlenecegım kişinin bekaretinden hangı devırde yasıyoruz dıye
Şikayetçi olamayı çok istedim ama yapamadım. Ailem öğrenir diye çok korktum. Kan damlatmayı ben eşime dedim ama kabul etmedi. O da beni böyle cezalandırmış meğerse. evlendikten sonra dedi. kendi yapmadığı bir şeyi temizlerken benim de bir bedel ödemem gerekiyormuş meğerseben o zamanlar o kadar kötü bir psikolojideydim ki tahmin edemezsin. tek isteğim bu lekeden kurtulmaktı
arkadaşın dediği doğru eşiniz olayı açık açık anlattı mı ki .? kesiverseydiniz bir yerleri. anlattığınız gibiyse sizin bir suçunuz yok zaten.
Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim
çok çok geçmiş olsun öncelikle,
Allah cezasını her iki dünyada da versin inşallah...
eşinize gelince.
eşiniz sizi seviyor olabilir ama aile olma konusunda belli ki pasif.
çoğu zaman sevmek yetmiyor,emek vermek gerekiyor o yuvaya.
eşnizin ailesinin bekaret kanı görmek istemelerini söylemeye bile cüret etmeleri eşinizin sorumsuzluğu.
üzgünüm ama eşinizi karşınıza alıp konuşmadan ve o konuşma etkisini gösteripte eşiniz ailesine karşı masaya yumruğunu vurmadan çok arafta kalırsınız,çok eziyet görürsünüz.
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa bir müddet de düşünmeyin.
Akrabadan bir kızla evlendirmek istiyorlardı. Benim bir hatamı bulamayınca hiçbiri bu yola başvurdular ve kötü olan ben böyle bir olayı istemediğim halde yaşamıştımniye durup dururken böyle birşey dediler ki? biliyorlardı heralde durumunu? ben pek bişey anlamadım
Dedim ya eşim kabul etmedi bunu. Zaten nişanlıyken dedi ailesi kanı görüp vücudunda kesik var mı diye kontrol edeceğiz eğer kız değilsen babana teslim ederiz babana da adamsan öldür bu kızı deriz dediler. Ben salak bunlara rağmen evlendim
çok zor gunler yaşamıssın. ama çokda kabahatlısın. nıye kaçtın. neden?????? maden evleneceğin adam senın arkadanda duramadı ailesine "sizene eşimin kanından" dıyemedı. kalkıp neyıne guvendınde bu adamın kaçtın. ailene çok yazık etmışsın. kusura bakmada eşinde beş para etmezmış. durduk yere ailenın boynunu bükmene razı gelmış ailesini susturamamış.
ben olsam ailemle barışmanın yollarını arardım. nolursa olsun evlatlarısın. nereye kadar küs duracaklar
hayatını mafeden pislik umarım bırgun cezasını bulur.
Amin Rabbim sorsun ona. Bana bunları söyleyen eşimin ailesi de aldı ahımı şimdi çekiyorlar. En çok sevdikleri gelinlerini başka adamla yakaladılar.
Eşim gerçekten pasifmiş. Haklısın. Bunu evlendikten sonra gördüm bende
vay başıma gelenler
bu ne biçim bir aile bacım namus bekarette miymiş ? afedersin anal yolla ilişkiye girsen ya da her şeyi yapıp bekarete dokundurmasan nah anlarlardı, hatta diktirsen bile anlamazlardı. bu ne cahillik abooovvv. yanlış anlaşılmasın. evlilik öncesi herşeye karşıyım. ama burda arkadaşın bir suçu yokk.
Akrabadan bir kızla evlendirmek istiyorlardı. Benim bir hatamı bulamayınca hiçbiri bu yola başvurdular ve kötü olan ben böyle bir olayı istemediğim halde yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?