benım anlamadıgım koskoca adam neden senden ızın alıp dısarı cıksın ya da cıkması sorun olsun? ve zaten ıstedıgın saatte gelıyormus. hadı sabahlasa gecenın bı vaktı dısarda olsa anlarım... cocugun varmıs daha 21 yasındaymıssın yazdıgın sayı dgruysa.. bılemedım. olgunluk yasla olmuyor ıllakı de 35 de olsan cocukca buldum davranısını. çözemedım ne ıstedıgını adamdan? dızının dıbınde mı otursun ? yoo desen kı mısal bebegımın bakımını bana yukledı yoruluyorum bıraz o da baksa dınlensem falan anlarım ama sen her cıkısında kavga edıyomussun yersız? evını de terketmıssın? bunalmak degıl sevmıyorsan ayrılmalısınız bırbırınızı yıpratmanızın manası yok kiHerkese merhaba ben 1 bucuk yillik evliyim evlendigimizde 1 yil eşim hic dışarı falan cikmiyordu kimseyle görüşmüyordu ama sonradan bisey oldu her gun kavgalarimiz artti disari cikmasi sıklaştı bende bu konuyu cok taktim ve her gun kavga ediyoduk en son ayrilma karari aldik 1 ay falan ayri durduk sonra tekrar bi sekilde geldi aldi beni ailesinin yanına götürdü baristik diyim ama orda 1 hafta zor sabrettim yine disari cikiyordu ama soyledigim saatte geliyordu bi gun yine cikti zaten bunalmistm cikti diye kavga etttim ailemin evine geri getirrrttim kendimi sizce ben mi cok abartiyorum suan yine konusuyoruz evliligimize devam edicez ama haftanin belirli gunleri belirli saatlerde cikicak boyle konustuk diye her gun cikmam tabi falan da dedi sizce ne yapmaliyim dogru bi karar mi veriyorum bu arada 9 aylik da bebeğimiz var kendimi sakin tutmaya çalışıyorum napmaliyim
Çünkü kendimize ait olan evi kapatmistik yani esyalari falan sattik ayrilmaya kararliydik bu yuzden ailesinin yanina gittik onlar köyde yasiyor köyde herkes kahvede falan oturuyor yani gittigi yerler ya kahvedir ya da tarlaya gidiyolar mangala falanEvlilik oturmadan bebek yapmışsınız
Adam noldu da 1 yıl sonra birden dışarı alışkanlığı edindi?
Dışarı çıkıp ne yapıyor kimlerle buluşuyor?
Kavga sebepleriniz nedir?
Geri dönünce neden ailesinin evine gittin?
Hiçbir detay yazmamışsın
Sinirlenince aileme götür diyorsun sonra da devam edicez diyorsun oyuncak haline gelir böyle evlilik
Çık kendin gel bile der yakında
Yaşlar küçük sanırım o an kimin kafasına ne esiyorsa o yapılıyor
Kavga sebeplerimiz dışarıya çıkması cok fazla takılıyorum çünkübenım anlamadıgım koskoca adam neden senden ızın alıp dısarı cıksın ya da cıkması sorun olsun? ve zaten ıstedıgın saatte gelıyormus. hadı sabahlasa gecenın bı vaktı dısarda olsa anlarım... cocugun varmıs daha 21 yasındaymıssın yazdıgın sayı dgruysa.. bılemedım. olgunluk yasla olmuyor ıllaı de 35 de olsan cocukca buldum davranısını. çözemedım ne ıstedıgını adamdan? dızının dıbınde mı otursun ? yoo desen kı mısal bebegımın bakımını bana yukledı yoruluyorum bıraz o da baksa dınlensem falan anlarım ama sen her cıkısında kavga edıyomussun yersız? evını de terketmıssın? bunalmak degıl sevmıyorsan ayrılmalısınız bırbırınızı yıpratmanızın manası yok ki
İşte kendime hakim olamıyorum çoğu zamanbenım anlamadıgım koskoca adam neden senden ızın alıp dısarı cıksın ya da cıkması sorun olsun? ve zaten ıstedıgın saatte gelıyormus. hadı sabahlasa gecenın bı vaktı dısarda olsa anlarım... cocugun varmıs daha 21 yasındaymıssın yazdıgın sayı dgruysa.. bılemedım. olgunluk yasla olmuyor ıllakı de 35 de olsan cocukca buldum davranısını. çözemedım ne ıstedıgını adamdan? dızının dıbınde mı otursun ? yoo desen kı mısal bebegımın bakımını bana yukledı yoruluyorum bıraz o da baksa dınlensem falan anlarım ama sen her cıkısında kavga edıyomussun yersız? evını de terketmıssın? bunalmak degıl sevmıyorsan ayrılmalısınız bırbırınızı yıpratmanızın manası yok ki
iste canım benım takılmaman lazım. kıskanclıksa gem vurmalısın cunku bu dozu fazla. sen gezemıyorsun bebek var dıye o gezıyor rahatına bakıyor dıyeyse yıne de haftada belırlı gunler cıkmasına yıne ses cıkartamazsın. bence neden takıldıgın onemlı. bı kac ay sabret bırbırınızı yemeden araya koca duvar ormeden derım ben. kendı sıinirini de yıpratma evlılıgını de. sen de al bebegını cık yanında kafede oturmak ıstıyosan otur. ıc kahvenı ye tatlını :) ama bı dger gun o da arkadasıyla takılsın. sen de cık arkadasınla otur. gencsınız yahu. ezıyet bu hareketler. enerjıyı atma yasınızdasınız. sıkbogaz etmeyın yuksek ıhtımal sen yapmıyosun o yapıyo dıye bu kızgınlık da ondan dıyorumKavga sebeplerimiz dışarıya çıkması cok fazla takılıyorum çünkü
Açık konuşmak gerekiyorsa babamdan kaynakli bu sorun çünkü ne zaman dışarı ciksa biseyler yapsa altindan kari kiz farkli olaylar cikti ..Yani nerden tutsam elimde kalıyor soru.
İnsanları eve bağlayamazsınız. Gece gündüz o bar benim bu pavyon benim dolaşmıyorsa niye eve zincirlemeye çalışıyorsunuz?
İnsallah bu sefer öyle olucakiste canım benım takılmaman lazım. kıskanclıksa gem vurmalısın cunku bu dozu fazla. sen gezemıyorsun bebek var dıye o gezıyor rahatına bakıyor dıyeyse yıne de haftada belırlı gunler cıkmasına yıne ses cıkartamazsın. bence neden takıldıgın onemlı. bı kac ay sabret bırbırınızı yemeden araya koca duvar ormeden derım ben. kendı sıinirini de yıpratma evlılıgını de. sen de al bebegını cık yanında kafede oturmak ıstıyosan otur. ıc kahvenı ye tatlını :) ama bı dger gun o da arkadasıyla takılsın. sen de cık arkadasınla otur. gencsınız yahu. ezıyet bu hareketler. enerjıyı atma yasınızdasınız. sıkbogaz etmeyın yuksek ıhtımal sen yapmıyosun o yapıyo dıye bu kızgınlık da ondan dıyorum
Travmalarınızı başka insanlardan çıkartamazsınız ama. Zaten koştur koştur çocuk yapıp bir de cılkını çıkartmışsınız evliliğin. Gidip bir çift terapisine başvurun , doktor gerekli görürse bireysel tedaviye yönlendirir zaten. Öyle çocuğa kurak koyar gibi şartlı şurtlu evlilik olmazAçık konuşmak gerekiyorsa babamdan kaynakli bu sorun çünkü ne zaman dışarı ciksa biseyler yapsa altindan kari kiz farkli olaylar cikti ..
Önceden tedavi goruyordum ama bi faydasi yok maalesefYapacak adam evde de yapar canım . Sürekli babana gitmek yerine psikoloğa gitsen daha faydalı olur diye düşünüyorum
Tabi haklisinYapacak adam evde de yapar canım . Sürekli babana gitmek yerine psikoloğa gitsen daha faydalı olur diye düşünüyorum
Çalışmıyor mu eşin?Çünkü kendimize ait olan evi kapatmistik yani esyalari falan sattik ayrilmaya kararliydik bu yuzden ailesinin yanina gittik onlar köyde yasiyor köyde herkes kahvede falan oturuyor yani gittigi yerler ya kahvedir ya da tarlaya gidiyolar mangala falan
Sehir deydik zaten sonra kendi evimizi kapatinca mecbur oraya gittik suan ki anlasmamiz hafta da bi kac gun cikmasiÇalışmıyor mu eşin?
Köyde değil şehirde ev tutun orda işe girsin
Ayrıca kahveye tarlaya gitmesi neden sorun oluyor her akşam gitmiyorsa birkaç akşam sorun olmamalı
Açık konuşmak gerekiyorsa babamdan kaynakli bu sorun çünkü ne zaman dışarı ciksa biseyler yapsa altindan kari kiz farkli olaylar cikti ..
Faydası yok değil fayda görmek istememişsiniz diyelim. Birçok insan geçmişten gelen şemalarını düzeltebiliyor. Eşinizin babanız olmadığını anlamanız için daha düzgün bir terapistten destek almanız gerekiyor.Önceden tedavi goruyordum ama bi faydasi yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?