olay sadece göz cevresi için olan kremi varmı
kızlar aslında bize bu konu hakkında en net cevabı 45 li yaşlarına gelmiş ve kullandıgı kremden dolayı göz cevresinde hiç kaz ayagı olmayan bir bayan .onun kremini bizde alırdık ama bu konuyu okuyupta yorum yapması biraz or bir ihtimal
:44:
Merhabalar,demek ki zor bir ihtimal değilmiş.:80:
Uzun yıllardır,Oriflame Kozmetik'in göz kremini kullanıyorum.Göz çevrem gayet iyi durumda...25 yaşına gelmiş bir bayanın artık, ileri yaşlara yatırım olması açısından bir göz kremi kullanması gerekiyor.
Royal velvet serisinden 22815 kodlu göz kremi **göz çevresindeki hassas cildi ** sıkılaştırıyor,dolayısıyla kaz ayağı oluşumunu engelliyor.
Not:Kozmetikte 2 çeşit göz kremi vardır. 1--kaz ayağı tabir edilen göz çevresi nemsizlik çizgileri için
2--göz altı morluk ve torbaları için ... Bilgilerinize...:80:
Kremi isterseniz çevrenizdeki herhangi bir Oriflame danışmanından temin edebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:
Merhabalar,demek ki zor bir ihtimal değilmiş.:80:
Uzun yıllardır,Oriflame Kozmetik'in göz kremini kullanıyorum.Göz çevrem gayet iyi durumda...25 yaşına gelmiş bir bayanın artık, ileri yaşlara yatırım olması açısından bir göz kremi kullanması gerekiyor.
Royal velvet serisinden 22815 kodlu göz kremi **göz çevresindeki hassas cildi ** sıkılaştırıyor,dolayısıyla kaz ayağı oluşumunu engelliyor.
Not:Kozmetikte 2 çeşit göz kremi vardır. 1--kaz ayağı tabir edilen göz çevresi nemsizlik çizgileri için
2--göz altı morluk ve torbaları için ... Bilgilerinize...:80:
Kremi isterseniz çevrenizdeki herhangi bir Oriflame danışmanından temin edebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:
Konuyu bölmek istemem .Ama size bir konuda ben de danışmak istiyorum.Göz kremi olarak oriflame optimals kremini kullanıyorum.Tamam yaşım genç kırışıklık yok ama morluklara bir etkisi yok bu kremin.Göz altı morlukları için oriflame in hangi kremini önerebilirsiniz?
Konuyu baştan okurken ben de hemen yorum yazayım dedim ama arkadaşım benden önce davranmış bile iyi de etmiş ben de oriflame temsilcisiyim ve arkadaşın dediklerine birebir katılıyorum ve ben de öneriyorum oriflame in kremleri gerçekten kaliteli ve de güzeldir kullananlardan biliyorum.
Yalnız şunu da söylemeden geçmeyeyim gözaltı kremlerinizi cildinizi güzelce temizledikten sonra uygulayın ve de çok değil mercimek tanesi büyüklüğünde sürmeniz yeterli olacaktır.