Göz Çevresi Bakımı artık bir göz çevresi serumu yada kremi kullansam diyorum

göz çevresi çok hassas ve önemli bi bölge önünüze gelen içinde birsürü insan sağlığına zararlı zehirli maddeler, parabenler bulunan zehirli kozmetikleri kullanmayın derim ben..geri dönüşü olmayan sonuçlar alabilirsiniz..bende gözaltı kremine başlamayı düşünüyorum uzun süren araştırmalarım ve birçok işin ehli( satıcı yada satış temsilcisi değil) cilt uzmanlarından tavsiyelerle 2 markada karar kıldım..biri türkiyedeki sanırım tek ecosert li ürün huiles baumes göz altı serumu tamamen organik.. bir diğeride nuxe nirvanesgue contour des yeux ilk kırışıklıklar göz kremi..bi araştırın isterseniz..fiyatları biraz tuzlu ama son derece kaliteli ve güvenilir ürünler..bu tarz ürünler dışında gözümün altına bin bir zararlı maddeli kremleri asla sürmem.onun yerine aktardan kayısı yağı gibi vs alıp sürerüm daha iyi..

Benim henüz özel mesaj yazma hakkım yok.Siz genç bir yaştasınız sanırım.Mesajınızda bize ancak şu yaşta bir bayan yazarsa iyi olur demiştiniz ya...:80:

tamam anladım çok teşekkür ederim

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bir arkadasim oriflame in göz alti kreminin çok iyi geldigini söyledi ama ben kullandim, gözlerimi yakti ve daha da çok şişti :18: Suna Dumankaya'nin bir karisimini duydum, ari sütü+e vitamini karisimi, birazcik morluklarini aldi ama benim esas problemim göz alti sislikleri. yok mu 100% çaresi biktim bu göz altlarindan :'(

X