- 1 Haziran 2009
- 744
- 146
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
Dullar hak etmiyor tabii düzgün evleri, eşyaları... defolu ya onlar... şu lafı da bir kadının ağzından duydum ya, daha gari hiçbir şeye şaşırıp üzülmeyeceğim...
ınanın kötü bi maksatım yoktu yazarken. Düzelteyim isterseniz. dullara karşı bi sorunum da yok. Sonuçta kendi annem dul.
Eflincim seni çok iyi anlıyorum canım...aynı dert bizimde başımızda vardı...bende evlenmeden önce tokiye girmiştim...ve ayda 850 ödüyodum..o zamanları çalışıyodum..annemde destek oluyodu..evlendikten sonra bir süre iş bulamadım...eşimin maaşı 1600,tokiye her ay 1000 veriyoduk..ve biliyosundur 6 ayda bir artıyor taksitler...arta arta bu tutara geldi..sonra baktık böyleolmuyor...satmak istedik..internete ilan bıraktık..ama ondanda cevap gelmedi...4 senem kalmıştı bitmesine ama daha fazla dayanamadık ve tokinin sunduğu kampanyadan faydalandık...geriye kalan fiyat üzerinden %20 indirim yaptı ve vadeyi uzattık..şimdi 10 sene ödücem... şimdi ayda 700 ödüyorum..vade uzun ama olsun...napalım...keşke sizde böylebir kampanya düşünseydiniz canım...belki ilerde yine olur.
Eşini ve kendini bu kadar üzme...inan sıkıntılar elbet bir gün geçicek...gönlünü ferah tut...sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum canım...
canım evde cevırı felan yapabılır mısın
sonucta almancan varmış
bebegın uyudugunda sende o ısı yaparsın aklıma bu geldı
Allah yardimcin olsun arkadasim. Para bazen hersey bazende hicbirsey degilmi?
Cok zor....bilirim...
Suan icin yapabilecegin en mantikli sey bana göre, esini almanyaya gitmek icin ikna etmek.
Baktin gördün olmuyor al kocani cocugnu dön yine buraya canim, tabiki burdada hersey güllük gülistanlik degil, ama en azindan cocuk parasi aliyorsun ve calismadigin müddet devlet ev kirani ödüyor ve gecinecek kadar maddi yardim ediyor.....yani ac kaliyorsun ne doyuyorsun, lakin yinede suanki durumdan daha rahat olursunuz kanimca.
Senin böyle bir imkanin var, degerlendir, burda biraz durumunuzu düzelttikten sonra yine dönersiniz....belki esinde iyi bir is bulur, cocugnuda annene birakir veya krese verir sende calisirsin, borclarinizi ödersiniz.
Baska bir fikir gelmiyor aklima.....allah kolaylik versin hepimize....gecinmek gercektende cok zorlasti....hele kirada varsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?