• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Bıktım!!!

Durumunuza çok üzüldüm...
Sadece 900 tl kiraya gitmesi kötü...
Allah yardımcınız olsun...

öncelikle Allah yardımcın olsun .. hepimize yardım etsin toki konusunda :) hepimiz aynı dertten muzdaripiz anlaşılan .. senin yazdıklarında kendimi gördüm bir an .. satılmıyo ki satasın ...
insallah en kısa zamanda sizinkide bizimkide satılırda rahatlarız :)
evde iş yapma , çeviri falan güzel fikir .. umarım en kısa zamanda sende yapabileceğin bir iş bulursun ...

Ah ah nerdeeeeee :)) Artık ben ümidimi kaybettim...

Durumunuza çok üzüldüm...
Sadece 900 tl kiraya gitmesi kötü...
Allah yardımcınız olsun...

Amin cnm allah kimseye altından kalkamayacağı borç vermesin...

bu devirde borcu olmayan rahat yaşayan insan çok a Allah yardımcınızz olsun bizde evlendiğimizden beri borç ödüyoruz elimizde para kalmıyor ben çalışıyorum evin az çok masraflarına katkım oluyor çalışırken insanın kafası dağılıyor en azından inşallah evde yapabileceğin bi iş bulursun Allah yardımcınız olsun

Nasıl yapcamki? Nereye başvurmalıyım? Öyle bişey yapmak isterdim gerçekten. Evden çalışmak istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum.

evet eşin eğer bır muddet haftasonu çalışırsa bıraz rahatlayabılırsınız
canım bende tam olarak bılemıyorum ama ızmırde yasıyorsun sanırım dokuz eylulde yada ege unıvrsıtesınde okuyan ogrencılerden cevırılere ıhtıyacı olanlara dısarıya gore daha uygun bır fıyatla yapabılecegını duyurursan belkı olabılır
pekı ıngılızcen var mı

Rüyalarıma giriyor resmen.. Eşim askeriyede çalışıyor benim. Düşünsenize o eve biraz geç geldimi trafik nedeniyle ben o gelesiye kadar düşünürüm o şehit olursa naparız biz bakan da olmaz diye. Bunaldım artık iyice.... Eşimi çok seviyorum ama bizi bu duruma düşürdü diye çok kızıyorum ona. Sürekli fikirler sunuyorum kabul etmiyor. Mesela kumaş boyıyayım bebek yastığı falan satalım diyorum. Kim alcak diyo. Kızım çok sevimli ajansa yazdıralım hiç olmazsa kendi masrafını çıkarır diyorum saçma saçma konuşma diyor. Daha ne yapayımki??? Elimden gelen bu :sinifsinif:

Canım benim şu yazdığın şey benim aklımı başımdan aldı , bence düşünme bile bunu insan sevdiği için endişelenir evet ama dillendirme bence bunu , hem evlilik programların da dedikleri gibi maaş veriyor devlet çalışanına evlerden ırak konuşması bile insanlığa yakışmayan birşey ...Hem eşinle şimdi zorluk çekerek bikaç sene sona kendinize ait bir eviniz olucak böyle düşün madem evlenirken başladınız o zaman daha az eşya alma yolunu seçseydiniz , bişey daha diyeceğim sana bırak bebişin sağlıklı olarak kuru tahtada yatsın , seninde ailende varmış uzağa gitme sağlığı yerinde olmadan atlas'ta yatsa nolur.Hem kendini hem eşini para için üzme herşey yoluna girer yeterki birbirinizi sevin sayın , ben biraz üzülüyorum sanırım insanlar elindekilerin değerini bilmeyip tüketim psikolojisiyle bişeylere takıldığında :umursamaz:
Mutluluklar dilerim vereliniortak

eşin ev sahibi olmak istemiş napsın ama her zaman işler yolunda gitmiyor tabiyki...hayırlısı olsun inşallah ev satılırda nefes alırsınız zor tabi çeken bilir....eşine yüklenme olmuş bikere ...

Sizin için dua etmekten başka keşke yapabileceğimiz birşeyler olsaydı. Allah yardımcınız olsun, çok zor. Herkesin şartları bu devirde gerçekten güç. Ama güzel kardeşim demeden edemiyeceğim...keşke evlenmeden önce bunları iyice bir düşüneydin...fisfisfissözlerimi yargılıyormuşum gibi alma sakın, olan olmuş sonuçta. Ancak işte evlenmeden önce, sevgi-aşk işlerini bir yana bırakıp bu maddiyat gerçeğini çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Sevgi-saygı sonra düşünülmesi gereken birşey. ınsanın maddi huzursuzlukları sevgiyide-aşkıda zedeliyor. Tartışmalara hatta kavgalara neden oluyor. Eee ne işe yaradı o taptığımız AŞK. Tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum ve herşey yoluna girsin hayatınızda inşallah.:Saruboceq:

Sizin için dua etmekten başka keşke yapabileceğimiz birşeyler olsaydı. Allah yardımcınız olsun, çok zor. Herkesin şartları bu devirde gerçekten güç. Ama güzel kardeşim demeden edemiyeceğim...keşke evlenmeden önce bunları iyice bir düşüneydin...fisfisfissözlerimi yargılıyormuşum gibi alma sakın, olan olmuş sonuçta. Ancak işte evlenmeden önce, sevgi-aşk işlerini bir yana bırakıp bu maddiyat gerçeğini çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Sevgi-saygı sonra düşünülmesi gereken birşey. İnsanın maddi huzursuzlukları sevgiyide-aşkıda zedeliyor. Tartışmalara hatta kavgalara neden oluyor. Eee ne işe yaradı o taptığımız AŞK. Tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum ve herşey yoluna girsin hayatınızda inşallah.:Saruboceq:

Haklısın tabi. Evlenmeden önce ben demiştim ev alma araba al diye. Ama o tutturdu alcam ucuz diye. Evlendikten sonra ilk başta akcakocada oturduk o zaman hem kiramız çok düşüktü hemde tokinin taksidi. Yetiyordu o zamanlar. Sonra Askeriyenin sınavlarını kazandı izmire geldik. Neymiş emekli olunca aydında oturacakmış :)) nedense benim yapma dediğim şeyleri yapınca hep böyle oluyor. Alıştım artık. Bi arkadaş demiş elindekilerin kıymetini bilmiyosun falan diye. Asla öle bişi yok. İnsanın evi olsun da başka bişi istemez. Annenin evine bile gitsen rahat edemiyosun. 1 göz bile olsa insanın evi gibisi yok. Allaha şükür çeyizimde a dan z ye herşey vardı. O yönden sıkıntı çekmiyorum. beni asıl geren kredi kartı borçlar ve toki taksidi. Artık bişiler yapmanın vakti geldi de geçiyor.
Şu çeviri işini düşüncem bi. Ege üni. yakın bize. Araştırcam bi. Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. İnsanın içini dökeceği birileri oldumu bi nebzede olsa rahatlıyor.
Eşimle de konuştuktan sonra iyiyim artık. Sonuçta ikimizin de sağlığı yerinde. Olmadı kızımı bakıcıya verip çalışcam. Başka çıkarı yok. Yazın da annem gelecek zaten. Valla çok rahatladım. :)) Allah razı olsun hepinizden.

ALLAH yardimcin olsun ama bencede esini suclama ben evleleli 7 yil oldu esim ilk 2 sene yurtdisina gelid icin calisimadi ve sürekli ben calisdim bizimde cok kötü günlerimiz gecti ve su an ALLAHA bin sükür hersey bitdi yeri geldi biz bir ay boyunca 100 euroyla gecindik ama sürekli SÜKÜR ALLAHIMA dedik ve su an ankardan ev bile aldik yani sükret daha neler neler var.

Back