Artık bıktım evdeki esaretten

Mezun olmana 1 yıl kalmış. Bir tarafını sıkıp gece gündüz kpss'ye çalışıp atanmak hedefinde yok da intihar mı var?

Ozaman sen denkgele atanması imkansız bir bölüm mü okuyorsun acaba sırf evden uzaklaşmak için?

Sadece kılık kıyafetten intihar mı edilir gerçekten tuhafsın.

Hayatında çok sevdiğin bir adam olsa seni terketse kesin intihar falan mı edeceksin.

Gece gündüz çalış atan gittiğin yerde zaten istediğin kadar gezip tozacak ve istediğini giyeceksin. Ailenin yanına geldiğin zamanlarda da onların istediği gibi giyinirsin böylece iki tarafta mutlu olur

Annem siteye ara sıra girip bakıyor, o yüzden çok aşırı detay yazmak istemiyorum.
Bölümüm kötü değil aslında gayet iyi, hedefimde var bir şeyler. Uğraşıyorum. Ama sürekli sorun yaşamaktan da bıktım. Psikiyatristle aramdaki iletişime de karışılmasın en azından.

Yok zaten benim dediğim saatler de 10-11 arası. Gece hayatı hevesim pek yok.
Ama yaz günü kız arkadaşlarla oturup sohbet etmek güzel oluyor yani.
Dövme konusuna gelince, yaptıracağım dövme minimal bir şey olur, öyle kendimi resim defterine çevirecek kadar fazla dövmeyi zaten sevmiyorum ben.
Giyim konusunda da bulunduğum ortama aykırı kaçacak şeyler en başta beni rahatsız eder zaten.
Birkaç yıldır böyle yavaş yavaş alıştırarak çok da fazla açılmadan bayağı yol kat ettim. Eskiden çok daha katılardı.

İntihar edilmez evet tabii de gelecek kaygısı da yiyip bitiriyor beni. Aslında o olmasa çok daha rahat olurdum sanırım. Yoksa bölümün bitmesine 1 yıl kalmış.

Bu arada akrabalarımızın ve onların arkadaşlarının çocukları da genelde aynı kafada.
Ama iki kuzenim var onlar o kafada değiller. Zaten sadece onlarla takılıyorum onların çevresinden.
Kuzenim oldukça salaş ve maskülen giyindiği için giyim konusunda sorun yaşamıyor, ama görseniz o da aykırı bi tip. Kısa saçlı piercingli dövmeli falan. Teyzem de onu bunaltıyor.
Ama bu kuzenim de çok ortamcıdır mesela, gece hayatını falan çok sever. O yüzden o da fazla sorun yaşadı. Henüz tam çözebilmiş değil ama geç saatlerde (11 gibi saatler, çok da aşırı geç değil) eve girmeye alıştırmış teyzemi. Tabii alkollü mekanlara gittiğini söylemiyor. Yoksa telefonunu ve kartını alırlar elinden.

Senin ailen milim değişmez hiç boşuna kendini yorma sen mezuniyet filan anlatarak. Ben senin yerinde olsam yedi yirmi dört ders çalışır diplomayla beraber ilk KPSS ye girer en ücra yere bile olsa atanırım. Kendi paranı kazanıp kiranı ödeyince hiçbir şey diyemezler

İleride işin olunca istediğin gibi hayat yaşarsın.İntihar gibi düşünceler çok saçma.

Evet aile mudahaleci ihlalci bencil. Evet senin de 22 yasinda bir insan olarak bircok seyi yasama deneyimleme hakkin var. Ben su an 31 yasindayim. Daha da kati bir aileydi benimki, turbanli degildi annem ama upuzun etekler giyerdik ilkokulda, bjr anim var anlatsam gulmekten olursunuz, su an komik geliyor o zamanlar tambir trajediydi ama bu gunler de gececek ve sen bir mini etek giyemediginle kalmayacaksin, korundugunu hissedeceksin olgunlastiginda, emin ol. Intihar yerine kendi ayaklarinin ustunde durabilmeye bak, korunmak istemiyorum gorunmek istiyorum diyorsan mezun ol disini tirnagina tak maddi gucunu eline al. Buna ulasmanin yolu asla bir erkekten gecmiyor, hele ki zaafiyetlerini bilen anlayan bir erkekten asla gecmiyor. Evlenmek seni baska bir evin mutsuzu yapar su durumda.

Aman yok bu tarz evlilik uzak olsun zaten o eski düşüncemdi.
İlkokulda ben de upuzun etekler giyerdim. Altına da kalın çorap. Üniversitede biraz yavaş yavaş alıştırdım. Yoksa çatalı göstermeyen v yaka tişört bile giyemiyordum ve akşam en geç 6-7 arası evde olmak zorundaydım.

Ben yaz sicaginda hala ve hala surda 2 yil once cok gec saatlerde geliyosun gunduz 12de evden ciksan nolur dendigini hatirliyorum babaaaa taksimde kendini yakan adam gibi dolasmami mi istiyosuuun diyerek dalga gecmistim gulmustuk beraber ama eminim 12de cikip erken gelsem mutlu olurdu :) bi sure sonra hem sen alisiyosun hem de onlar, bir iki esnetince kurallari devami geliyor. Bak canim devir de cok korkunc ben ana babalari da anliyorum. Dedigim gibi tek caren maddi gucunu eline almak. Evinden kacma. Guclen.

emin ol daha katı kurallarla büyüdüm
ben 14 yaşından sonra ailemin evinde hiç kalmadım bile...buna rağmen. ha ama ben de kuzenin gibi zaten makülen giyinmeyi severdim. hiç öyle kızsal heveslerim yoktu. orası ayrı

şimdi şıkır şıkır giyiyorum. bunları da avrupada bir ülkeden yazıyorum şu anda.

sen sporunu yap kendine bak işine gücüne odalan daha çooook giyinirsin merak etme
tamam gençsin heveslisin anlıyorum çıkmak istersin tabii ki
ama zaten paran yok ki

2 sene sonra paran olsun cebinde git istediğin yerde kal istediğini giy yani 22 ile 24 öyle korkunç bir kayıp değil bunları yapmak için.
yeter ki sen bir hayat kur kendine

ha yaşın 30 olur hala aile evinde olursun kendine ait bir hayatın olmaz. bak o zaman başka şeyler konuşuruz.

Hahahah valla iyi demişsiniz :)) Ayy hangi ülkedesiniz ve ne iş yapıyorsunuz merak ettimm :)
Zor oluyor mu yurt dışında yaşam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…