Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çoğunuz aynı şeyi demişsiniz sessiz kalmışsın diye ama şundan emin olun sesi bangır bangır çıksada ne eşinin ne de ailesinin tavırları değişirdi. aynı şeyleri ben yaşadım hala da yaşıyorum kayınvalide hanım bana laf söylediği zaman aynısının cevabını çatır çatır verdim ezdirmedim kendimi ama eşimiz yanınızda değilde kendi ailesini tutuyosa değil ses çıkarmak dünyayı yıksanız değişmez değişen tek şey tartışmanın seviyesi düşer karşınızdaki basitleştikçe sizde ona uyduğunuz o sinir haliyle sonradan aynada kendinize bakıp benim bu basit insanlarla ne işim var die ağlarsınız. bu bi kısır döngüdür ben şunu anladım ki evliliğim kendi açımdan söylüyorum devam ettiği sürece bu şekilde olacak maalesef. ben eşimin ailesine resti çektim hiç biriyle konuşmuyorum bu çözüm değil çünkü oda benim ailemle mecbur kalmadıı sürece görüşmüyo aynen arkadaşın anlattıı gibi bende evi terk ettim çıktım gittim ailemin yanına ve benim annem babam bana sahip çıktıkları için kötü oldular. tabi kendileri adam gibi adam olup eşlerine sahip çıkmayınca kendi ailelerinin yanında söz söyleyemeyince kendi yapamadıklarını benim ailem yapınca kötü oldu. allah sonumuzu hayır etsin diyorum gittiği yere kadar gider bizim gibi olan evlilikler ama allah bunları yapanın yanına bırakmasın demekten başka yol kalmıyo insana. bende çoookkk dertli olduğum için uzun oldu biraz kusura bakmayın.
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama cidden aklım almıyor.çok samimi söylüyorum.eşinizin ailesini geçtim tamam.ama eşiniz tarafından saygı sevgi görmediğiniz bir evliliği çocukta yokken,üstelik iş güç sahibiyken,aişeşerinizi görememe pahasına niye sürdürmeye devam ediyorsunuz?
yada çocuk acaba bu şekil huzursuz bir ortamda dahamı mutlu oluyor?
Allah kimseyi yuvasında huzursuz etmesin ama bazı şeylerede kendimiz sebep olmuyormuyuz bu durumda?biz kendimize saygı göstermeyip bunca hakareti eziyeti sineye çekersek el oğlu bize acırmı?