Artık arkadaşlık ego tatmini mi?

valla bu devırde dostluk felan kalmamıss herkes bı sırttan vurma cabasında ben hep gozlemlıyorum mesela cevremdede olee dost gıbı yaklasıyolar cagırıyolar ama dost olduklarına hıcmı hıc ınanmıyom bı acık arama derdınde mıllet ne gerek varkı bılmıyorm benm arkadaslar var ama hıc dostum yok mesela artk bndee aramıyom zaten cevremden ama işin acıgı burdan fln bulurum belkı dıye dusunuyorum ne bıleyım ınsanız sonucta

Katılıyorum size çok nadir, benim o kadar çok moralim bozuluyor ki arkadaşlıklar başkalarını ısırmak üzerine kurulu.

boşver herkesin paşa gonlu bilir, herkes kendı kaybeder. herkes işine geldiği gibi görür seni.
o yuzden illa etrafında bırılerı olacak dıye bır kural yok.
herkesten de arkadas olmuyor maalesef
denemeden anlayamıyorsun. o yuzden takma bu mevzuları kafana, bir arkadasın gidicek
diğeri gelecek. kural bu :=)

sırf arkadaşım olsun diye kendinden taviz vermemeni dilerim
kimse için değmez
gerçek DOST lar hariç

Haklısınız taviz vermemek gerek ya şöyle problemde oldu arkadaşlarımdan birinin maddi durumu çok yok amakendini zengin gösterip ezmeye başladı, sonra bende dile getirdim, bana seni tanıyamamışım dedi, anlamıyorum ki.

hep sen verirsin kötü olursun. hep öyle derler zaten
hep tanıyamamıslardır :=) salla gitsin. şu hayatta yalnız oldugunu unutma arkadas konusunda
muhakkak bir yerınden hançer sokan olacaktır
yuzune gülüp arkandan konusan olacaktır.. kısacası bitmez! sen, yalnız oldugunu ve belırlı dönemlerde bazı ınsanlarla tanısıp vakti geldiğinde ayrılacagını unutma :=) böyle karakterlerı takmaya bıle degmez :=)

Aynen çok haklısınız sürekli işsiz kalsam diye bakıyorlar birde, biryer olumsz oldu içten içe zaten bir yer reddedecekler dediler öyle düşünün

öyle insanlarla arkadas olmaktansa yalnız olmak ıyıdır
boş ver fıtrat önemlı
Evet haklısınız ama hiç beklemediğim biriydi bugün buraya yazıp akıl danışınız inanılmaz rahatladım, birine teşekkür ediyorum hemen geçiriyorlar kazığı, ülke değiştireceğim resmen bu durumdan dolayı.

bak aklında olsun ne gelırse en ummadıgından gelir :=)
aman boş ver böyle insanları
biri gelip digerı gıdecek
dedım ya kural bu :=) ınsanlar bırbırlerını işine geldıgı şekilde çeker ve görür

Bana kendimi çok kötü hissettirdi ona kızdım bende,çiniye aynı tavizleri verip hatayı yapıyorum niye ama Sağolun buraya yazınca kendimi çok iyi hissettim.

Birde bu kazıklar bana önemli zamanlarda atılıyor hep, lgs, ÖSS, final sınavları öncesi sizce kasıtlı mı? Sonra ben moral bozup düşük alıyorum bıktım o hafta kimseye merhaba bile demeyecek duruma geldim.

hayatımda bir kaç kişi dışında dostum diyebileceğim kimse yok diğerleri arkadaşım sadece. varsa yoksa kendi dertleri, azıcık mutlu oldumu küçümseyen cinsten. hatta çoğu totosunu döner. umrumda bile değil. inan insan şu devirde kendi hayatını kendi dertlerini zor aşıyor salla gitsin yoluna bak. bir tane olsun öz olsun. eskisi gibi masumiyet kalmadı maalesef..

Katılıyorum size ama ben cidden annemde beni uyarıyor kızım mesafeli ol diye azıcık kendimi frenliyor sonra eski Halime geri dönüyorum. Mesela etrafımdaki kız arkadaşlar kendine araba alındığını söylüyor ailesi tarafından hayırlı olsun diyorum ama ailem öğreniyor ki öyle bişi yok, hep ezme peşindeler. Ne yapıcam bilmiyorum. Yani bana sürekli ya aldıklarını anlatırlar ya da öyle .

yalancı insanlardan uzak durman senin yararına canım boşver kendini üzme. az insan çok huzur. ben bu siteden bile hemcinslerimin iki yüzlülükleri yüzünden soğudum kimseden kimseye fayda yok. tam tersine cesaretini , hevesini kırmak için elinden geleni yaparlar. kendileri üstün olsun isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…