az insan cok huzur demisler, cokda dogru demisler.
ben konu basligini okuyunca aklima kendim yasadigim bi arkadas edinme olayi geldi (uzun olabilir istemeyen okumasin
)
benim yillardir tanidigim, ama arkadas olmadigim bi kiz var. ayni okuldaydik, sonrada cevre asagi yukari ayni oldugu icin dügünlerde felan karsilasirdik. bi dügünden sonra bana facebookdan mesaj atti konustuk. ne var ne yok diye.
o siralar da esimden ayriydim, yani tamamen bitti diye düsünüyodum. cok fazla sosyalde olmadigim icin ne güzel iste ne zamandir taniyosun arkadas oluruz diye düsündüm.
neyse sözlestik. biraz alisveris yapip aksam yemegi yiyecektik.
Allahim kriz geciriyodum az kalsin, durmadan bana aldigi pahali seylerden bahsetmeye basladi ki ben alisverisi cok seven bi insanim ama hic bi zaman benim sunum var bunum var demem en nefret ettigim sey.
bu böyle devam etti. gezdigimiz yerde bu kizin tanidiklariyla karsilastik. havadan sudan konusuyolar, bende mal mal duruyorum yanlarinda. kiz beni gösterip demezmi yaaa iste burcuda yazik ya kiyamam kocanindan ayrildi yaziiiik
neyse kaldim öyle. yemege gittik bu halen ben egomu nasil tatmin ederim derdinde bende nasil bi an önce kacarim planlari yapiyorum o anlattigi sirada.
bi cocuk aradi bunu. kapattilar ya iste dedi bi arkadasim yakinlardaymis, bi selam vermek istiyomus dedi gelsinmi gelsin dedim napim. geldi adam benimle bi ilgi alaka iste parmaklariniz cok güzel müzikle ugrasiyomusunuzlar bilmem neler. cok kibar bi sekilde sohpet ettigimiz yerde, bizim kiz yine aaa biliyomusun burcuda kocasindan ayrildi dedi
manasiz anlamsiz bi aksamdi o gün bugündür yine eskisi gibi dügünden dügüne carsida felan görüyorum ozamanda havamdan gecilmiyo
bu arada o cocukda bunun eski sevgilisiymis geri eve dönerken bahsetti, bunlar cok seviyolarmis barisacaklarmis felan
uzun lafin kisasi bosver, kafa dengi insanlarla tanistigin zaman ne ala yok insanlar kendi cikarlari icin arkadaslik kuruyolarsa sende o sekilde davran zaten olayi cözmüssün: ego tatmini