Artık arkadaşlık ego tatmini mi?

İnsanların b.k olduğunu kabullenmelisin önce.

Sen de onlar gibi yüzeysel gez , toz takıl ama çok güvenme.

Ben çok çok iyi bir işe girdiğimde 5 yıllık arkadaşım benimle 3 hafta konuşmadı, konuşmaya yanaşmadı. Tebrik bile etmedi, yeni işimden de asla bahsetmez, yokmuş gibi davranır. Kaldı ki biz bu kızla 3 yaz beraber tatile gittik.

Erkekler değil ama arkadaşlık konusunda kadınlar çiğ süt emmiş cidden. Sende onun elindekinden daha iyi bir şey varsa takdir/senin için mutlu olma durumu olmuyor, direk haset oluyor ne yazık ki.

Sana tavsiyem:

1. Kadınlara çok güvenme.
2. Erkeklerle dostluk kur. Ne kadar vefalı dostlar olabildiklerine şaşıracaksın.
3. Sana denk, güzellik, para, kariyer dertleri olmayan, sana denk kadınlarla dostluk kur ki başına bela olmasınlar. Benim en iyi arkadaşım genç, güzel, iyi kariyerli bir kız, kafam rahat.

Uzun yıllar sürmüş 3 dostluğum var, 3ü de liseden tanıdığım insanlar. O konuda çok şanslıyım, dost bulmak kısmet sanırım.
Ben hatta bazen negatif enerji yollayıp işlerime zarar verdiklerini de düşünüyorum, rast giden şeyler tepetaklak oluyor.

Ben sizin yorumlarınızı hep okuyorum dikkate alıyorum ama sonra yine yufka yüreklilik yapıp kendim ağlıyorum, 3. Madde çok doğru, ben bir kıza olumlu bilişden bahsettim bana mesaj atmış bugün bana niye alt sınıf diyorsun diyor ben ona bir şey demediğim halde.

Kiz , sana hep yaziyorum insanlarin yaratilisi boyle diye. Her konuna ayni yorumu yaziyorum ama sen bir turlu kabullenemedin gitti:)))

Kiz , sana hep yaziyorum insanlarin yaratilisi boyle diye. Her konuna ayni yorumu yaziyorum ama sen bir turlu kabullenemedin gitti:)))
Haklısınız ama çok teşekkür ederim sizin dediklerinizi hep aklıma getiriyorum bir durumla karşılaşınca :) bu 3. Maddeyi bir kağıda yazıp odama atıcam hatta.

Nerde cokluk orda b.kluk diye bosa dememisler. Ben hala univ. arkadaslarimla gorusuyorum. Digerleri hep fasulyeden arkadas, yeni insanlara kendini tanitmak, anlatmaya calismak bile zor geliyor. Bakiyorum olmadigim biseye donusmeye basliyorum hemen bitiriyorum. Cunku gercekten plastik bir dunyada yasiyoruz, herkes sadece kendini mutlu edecek seylerin pesinde, kimse dogrulari duymak istemiyor, kimse kimseye karsiliksiz bir sey vermiyor.
Az olsun oz olsun bosver.

Nerde cokluk orda b.kluk diye bosa dememisler. Ben hala univ. arkadaslarimla gorusuyorum. Digerleri hep fasulyeden arkadas, yeni insanlara kendini tanitmak, anlatmaya calismak bile zor geliyor. Bakiyorum olmadigim biseye donusmeye basliyorum hemen bitiriyorum. Cunku gercekten plastik bir dunyada yasiyoruz, herkes sadece kendini mutlu edecek seylerin pesinde, kimse dogrulari duymak istemiyor, kimse kimseye karsiliksiz bir sey vermiyor.
Az olsun oz olsun bosver.
Çok güzel söylediniz, plastik dünya :/

Hepimiz ayni dertten sikayetciyiz. Gercekten bu devirde arkadaslik diye birsey yok. Dedikodu yapmak icin arkanizi donseniz firsat kolluyor millet. Hayatinizda iyi giden seyler varsa bu seferde fitne fesatlik zirveye cikiyor. Benimde arkadasim yok artik. En azindan arkamdan ne konustuklarini duymuyorum kafam rahat. Kimseyle cok birsey paylasmadan sosyal arkadaslik en guzeli.

Hepimiz ayni dertten sikayetciyiz. Gercekten bu devirde arkadaslik diye birsey yok. Dedikodu yapmak icin arkanizi donseniz firsat kolluyor millet. Hayatinizda iyi giden seyler varsa bu seferde fitne fesatlik zirveye cikiyor. Benimde arkadasim yok artik. En azindan arkamdan ne konustuklarini duymuyorum kafam rahat. Kimseyle cok birsey paylasmadan sosyal arkadaslik en guzeli.
Ayne h kısınız güvendiğim bir kız öyle şeyler yazdı ki bugün yok twitterdan niye şöyle yazdın niye bunu yaptın diye tak etti bir anda.

Ya kızlar ben hiç anlamıyorum bu kadınlardan arkadaş olmaz geyigini. is güç uzaklık gibi sebeplerle gorusemesem de allah nazarlardan saklasın 4-5 tane liseden 4-5 tane de üniversiteden çok yakın kadın dostum var ben bir işe gireyim sevinirler bir şey olsun bana uzulurler yani. Bir kısmı güzel bir kısmı pek güzel değil bence hiç alakası yok. Konu sahibi talihsizliginize üzüldüm ama bence bu kadar karamsar olmayın belki o bahsettiğiniz kişiler sadece çok alingandir çok sikarlarsa da gorusmeyi kesersiniz ne olacak.

[bE="MissCherryBlossom, post: 41057246, member: 406520"]İnsanların b.k olduğunu kabullenmelisin önce.

Ben çok çok iyi bir işe girdiğimde 5 yıllık arkadaşım benimle 3 hafta konuşmadı, konuşmaya yanaşmadı. Tebrik bile etmedi, yeni işimden de asla bahsetmez, yokmuş gibi davranır. Kaldı ki biz bu kızla 3 yaz beraber tatile gittik.

Erkekler değil ama arkadaşlık konusunda kadınlar çiğ süt emmiş cidden. Sende onun elindekinden daha iyi bir şey varsa takdir/senin için mutlu olma durumu olmuyor, direk haset oluyor ne yazık ki.

Sana tavsiyem:

2. Erkeklerle dostluk kur. Ne kadar vefalı dostlar olabildiklerine şaşıracaksın.
3. Sana denk, güzellik, para, kariyer dertleri olmayan, sana denk kadınlarla dostluk kur ki başına bela olmasınlar. Benim en iyi arkadaşım genç, güzel, iyi kariyerli bir kız, kafam rahat.

Uzun yıllar sürmüş 3 dostluğum var, 3ü de liseden tanıdığım insanlar. O konuda çok şanslıyım, dost bulmak kısmet sanırım.[/QUOTE]

Ben sizin yorumlarınızı hep okuyorum dikkate alıyorum ama sonra yine yufka yüreklilik yapıp kendim ağlıyorum, 3. Madde çok doğru, ben bir kıza olumlu bilişden bahsettim bana mesaj atmış bugün bana niye alt sınıf diyorsun diyor ben ona bir şey demediğim halde.

Ya kızlar ben hiç anlamıyorum bu kadınlardan arkadaş olmaz geyigini. is güç uzaklık gibi sebeplerle gorusemesem de allah nazarlardan saklasın 4-5 tane liseden 4-5 tane de üniversiteden çok yakın kadın dostum var ben bir işe gireyim sevinirler bir şey olsun bana uzulurler yani. Bir kısmı güzel bir kısmı pek güzel değil bence hiç alakası yok. Konu sahibi talihsizliginize üzüldüm ama bence bu kadar karamsar olmayın belki o bahsettiğiniz kişiler sadece çok alingandir çok sikarlarsa da gorusmeyi kesersiniz ne olacak.

[bE="MissCherryBlossom, post: 41057246, member: 406520"]İnsanların b.k olduğunu kabullenmelisin önce.

Sana tavsiyem:

Uzun yıllar sürmüş 3 dostluğum var, 3ü de liseden tanıdığım insanlar. O konuda çok şanslıyım, dost bulmak kısmet sanırım.
[/QUOTE]
Haklısınız ama denk gelme meselesi, çocukluk arkadaşlarım var tek kadın erkek, diğerleri cidden ya rekabet halinde, ya da statü peşinde, beni eziliyorlar sonra.

az insan cok huzur demisler, cokda dogru demisler.

ben konu basligini okuyunca aklima kendim yasadigim bi arkadas edinme olayi geldi (uzun olabilir istemeyen okumasin :KK70:)
benim yillardir tanidigim, ama arkadas olmadigim bi kiz var. ayni okuldaydik, sonrada cevre asagi yukari ayni oldugu icin dügünlerde felan karsilasirdik. bi dügünden sonra bana facebookdan mesaj atti konustuk. ne var ne yok diye.
o siralar da esimden ayriydim, yani tamamen bitti diye düsünüyodum. cok fazla sosyalde olmadigim icin ne güzel iste ne zamandir taniyosun arkadas oluruz diye düsündüm.
neyse sözlestik. biraz alisveris yapip aksam yemegi yiyecektik.
Allahim kriz geciriyodum az kalsin, durmadan bana aldigi pahali seylerden bahsetmeye basladi ki ben alisverisi cok seven bi insanim ama hic bi zaman benim sunum var bunum var demem en nefret ettigim sey.
bu böyle devam etti. gezdigimiz yerde bu kizin tanidiklariyla karsilastik. havadan sudan konusuyolar, bende mal mal duruyorum yanlarinda. kiz beni gösterip demezmi yaaa iste burcuda yazik ya kiyamam kocanindan ayrildi yaziiiik :KK57:
neyse kaldim öyle. yemege gittik bu halen ben egomu nasil tatmin ederim derdinde bende nasil bi an önce kacarim planlari yapiyorum o anlattigi sirada.
bi cocuk aradi bunu. kapattilar ya iste dedi bi arkadasim yakinlardaymis, bi selam vermek istiyomus dedi gelsinmi gelsin dedim napim. geldi adam benimle bi ilgi alaka iste parmaklariniz cok güzel müzikle ugrasiyomusunuzlar bilmem neler. cok kibar bi sekilde sohpet ettigimiz yerde, bizim kiz yine aaa biliyomusun burcuda kocasindan ayrildi dedi :KK70:
manasiz anlamsiz bi aksamdi o gün bugündür yine eskisi gibi dügünden dügüne carsida felan görüyorum ozamanda havamdan gecilmiyo :cool:
bu arada o cocukda bunun eski sevgilisiymis geri eve dönerken bahsetti, bunlar cok seviyolarmis barisacaklarmis felan :21:

uzun lafin kisasi bosver, kafa dengi insanlarla tanistigin zaman ne ala yok insanlar kendi cikarlari icin arkadaslik kuruyolarsa sende o sekilde davran zaten olayi cözmüssün: ego tatmini

iki grup birbirinin dedikodusunu yapıyor,bunlara bulaşmayan beni günah keçisi seçiyorlar her yerde aynısı oluyor anlamadım gitti.sonra bir bakıyorum suçlu ben millet sütten çıkma akkaşık
Birinin sözüövardı anca duygulu ve erdemli kişiler arkadaş olur diye mi ne, ondan çoğu kişiden arkadaş olmuyor, zararlı çıkıyoruz.

Birde bende şöyle bir durum oldu, çoğu gülüyor geliyor ama sonra öyle beklemediğim anda sokuyor ki rügen çöküyorum

İnsanların b.k olduğunu kabullenmelisin önce.

Sana tavsiyem:

o kadar hak veriyorum ki size
ortaokulda falan benden büyük kızların kızların arkadaşlıkları geçici olur kıskançlık ederler olmadık şeyden dedikodu yaparlar diye ateşli bir feminist olup karşı çıkardım ama zaman geçtikçe insanları tanımaya başlayınca büyüyünce en yakın arkadaşının sevgilisini elinden almaya kalkan kızları ufak ufak hesaplardan büyük kavga çıkaranları
seni arkadaşlığını kendi işine geldikçe kullananları senin bir sorunun olduğunda havaya toz olup uçanları görünce anladım
kazık yiye yiye büyüdük bir türlü bende kızların arkadaşlıklarında samimiyeti bulamadım
hep erkeklerin dostluğuna arkadaşlıklarına imrendim
naber koç vs. deyip bilmem kaç yıl görmedikleri arkadaşlarına candan kucaklamalarını kaldıkları yerden kimseyi görmüyormuşçasına sohbetlerini imrenirim
erkek kadın arkadaşlığında temel ayrım şu bence
erkek yeni çok güzel araba alır vay oğlum ne güzel araba hayırlı olsun ehh bize de bir tur attırırsın artık fiyaka arabaymış falan filan
kadın cep telefonu alır
sana kim aldı sevgilin mi
hıımm aslında bundan daha iyi modeller var ya
rengi pek iyi değil mi bunun

mesela sevgili falan bulma konuları erkekler sevgili yapmışın yakışır koçuma vs.
kadınlar özellikle sevgilini yakışıklı bulup iyi bir işi efendi bir adam oldu mu
hayırlı olsun canım içten arkadan duydukların yahu bu çocuk ne bulmuş bu kızda özellikle bekarsa ben ondan güzelim çirkin şansı olacak falan da filan da

biliyorum böyle olmayan kızlar az değil gerçekten dost olabilen kızlarda vardır ya da tamamıyla erkeklerin arkadaşlıkları
süper über vs. demiyorum ama bana göre erkek arkadaşlıkları çok daha samimi ne varsa yüze söylüyor adamlar
kadınlarda ki olmayan bu bence

o kadar hak veriyorum ki size
ortaokulda falan benden büyük kızların kızların arkadaşlıkları geçici olur kıskançlık ederler olmadık şeyden dedikodu yaparlar diye ateşli bir feminist olup karşı çıkardım ama zaman geçtikçe insanları tanımaya başlayınca büyüyünce en yakın arkadaşının sevgilisini elinden almaya kalkan kızları ufak ufak hesaplardan büyük kavga çıkaranları
seni arkadaşlığını kendi işine geldikçe kullananları senin bir sorunun olduğunda havaya toz olup uçanları görünce anladım
kazık yiye yiye büyüdük bir türlü bende kızların arkadaşlıklarında samimiyeti bulamadım
hep erkeklerin dostluğuna arkadaşlıklarına imrendim
naber koç vs. deyip bilmem kaç yıl görmedikleri arkadaşlarına candan kucaklamalarını kaldıkları yerden kimseyi görmüyormuşçasına sohbetlerini imrenirim
erkek kadın arkadaşlığında temel ayrım şu bence
erkek yeni çok güzel araba alır vay oğlum ne güzel araba hayırlı olsun ehh bize de bir tur attırırsın artık fiyaka arabaymış falan filan
kadın cep telefonu alır
sana kim aldı sevgilin mi
hıımm aslında bundan daha iyi modeller var ya
rengi pek iyi değil mi bunun

mesela sevgili falan bulma konuları erkekler sevgili yapmışın yakışır koçuma vs.
kadınlar özellikle sevgilini yakışıklı bulup iyi bir işi efendi bir adam oldu mu
hayırlı olsun canım içten arkadan duydukların yahu bu çocuk ne bulmuş bu kızda özellikle bekarsa ben ondan güzelim çirkin şansı olacak falan da filan da

biliyorum böyle olmayan kızlar az değil gerçekten dost olabilen kızlarda vardır ya da tamamıyla erkeklerin arkadaşlıkları
süper über vs. demiyorum ama bana göre erkek arkadaşlıkları çok daha samimi ne varsa yüze söylüyor adamlar
kadınlarda ki olmayan bu bence
Ben zaten yeni arkadaşlıklar kurmaya korkuyorum özellikle şöyle bir durum var maddi durumlardan hep kaxık atıyorlar nasıl desem daha zengin olma hırsı var, birde cidden saf görünümlü bir tipim var çok ısırılıyor artık makine gibi olucam.

X