- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Göze aldık bunları maalesefÇalıştığım okulda sınıflarımız 40-45 kişi. Geçen hafta bazı sınıflarda birer vaka çıkmaya başladı. Nihayet bugün itibariyle bir sınıfımızda üç vaka çıkınca sınıf kapatıldı. O sınıf uzaktan eğitime geçti. Korkarım gerisi gelecek
Kiz dedektif gibisinAvm’de işe girmeyi planlamışsınız, eşinizin ailesini evinizde ağırlıyorsunuz gezmelere gidiyorlar geliyorlar. Çocuğun okula gitmesi mi sorun oldu? Siz bence 2 senedir rahata alışmışsınız o bozulsun istemiyorsunuz.
Bu iyiydiAvm’de işe girmeyi planlamışsınız, eşinizin ailesini evinizde ağırlıyorsunuz gezmelere gidiyorlar geliyorlar. Çocuğun okula gitmesi mi sorun oldu? Siz bence 2 senedir rahata alışmışsınız o bozulsun istemiyorsunuz.
Cocugu kovid olmuşAvm’de işe girmeyi planlamışsınız, eşinizin ailesini evinizde ağırlıyorsunuz gezmelere gidiyorlar geliyorlar. Çocuğun okula gitmesi mi sorun oldu? Siz bence 2 senedir rahata alışmışsınız o bozulsun istemiyorsunuz.
Evet Çok iyiydiBu iyiydi
Okullar açılmalıydı daha fazla kapalı kalamazdı ama hiç önlem yok orası doğru. Avm de yemek yenmediği sürece çift maske takıldığı sürece de çoğu okuldan güvenli. Okulu gözlemliyorum hergün. Maskeleri indiriyorlar birbirlerine sarılıyorlar el şakaları yapıyorlar boğuşuyorlar yemek yiyorlar dip dibe. Okul asla sokaktan güvenli değil ama eğitim de duramaz mecbur gönderiyoruz canımızı riske atıpEvet Çok iyiydi
Cünkü planlamakla yapmak aynı şey dimi?
Şuan çocuğum kovid pozitif 2 gündür acildeyiz 40 derece ateş sürekli kusuyor sınıfında tam 5 çocuk daha pozitif
Biri yoğun bakıma alınmış öğretmen yazdı watsapdan
Korkularım vardı diye açtım konuyu mecbur olmamalı, yeterli önlem alınmalı diye
Korktuğum başıma geldi
Siz şak şak derdinde, açık arama derdin muhalefet olun açılsın açılsın buyrun açıldı çocuğum su bile içemiyor sürekli balgam.mukus kusuyor
Başınıza gelince görürsünüz
Kızımın sınıfında herkese ve kızıma bulaştıran çocuğu kac kez uyardım kapıda sürekli maskesiz görüyordum yanında 3 e giden bir de ablası var ikisi gidip geliyorlar kızda maskesiz abla kardeş. Anneleri çalışıyormus
Ailelerde hiç ilgilenmiyorlar öğretmene diyorum bakın maskesizler öğretmen diyor işte 300 mecvut var okula 250 maske gelmiş veliler temin edicek çocuğuna yapacak bişey yok. e ben ediyorum ama onlar etmiyor ve kac kez uyardigim çocuk pozitif olup tüm sınıfa yayıyor
ZORUNLU olmasaydı ben çocuğumu göndermeyecektim bu acıları yaşamayacaktım riskli gruptayim pcr negatif çıktı ama çok erken pozitif olmaniz çok yüksek dendi
Inşaallah beyaz çok teşekkürlerİnşallah bulaşmamıştır size de
Ben de arada avmye gidiyorum özellikle hafta içlerini seçiyorum. Baya boş oluyor. Koca mağazada benle beraber belki 2 müşteri oluyor. Bir dip dibelik asla yok. Kıyafet deneme yerlerinde de bir açık bir kapalı şeklinde yapmışlar kabinleri. Bana da çok tehlikeli gelmemeye başladı oralar ya da evde durmaktan çok bunaldim bilemeyecegimOkullar açılmalıydı daha fazla kapalı kalamazdı ama hiç önlem yok orası doğru. Avm de yemek yenmediği sürece çift maske takıldığı sürece de çoğu okuldan güvenli. Okulu gözlemliyorum hergün. Maskeleri indiriyorlar birbirlerine sarılıyorlar el şakaları yapıyorlar boğuşuyorlar yemek yiyorlar dip dibe. Okul asla sokaktan güvenli değil ama eğitim de duramaz mecbur gönderiyoruz canımızı riske atıp
Aşıdan önce kapısından geçmiyordum ama artık gidiyorum aynen mağazalarda kimse olmuyor çoğu zaman. Denemeden alıyorum olmazsa değiştiriyorum. Avm düğünden de ev gezmesinden de tatilden de okuldan da güvenli valla haftaiçi gldilirseBen de arada avmye gidiyorum özellikle hafta içlerini seçiyorum. Baya boş oluyor. Koca mağazada benle beraber belki 2 müşteri oluyor. Bir dip dibelik asla yok. Kıyafet deneme yerlerinde de bir açık bir kapalı şeklinde yapmışlar kabinleri. Bana da çok tehlikeli gelmemeye başladı oralar ya da evde durmaktan çok bunaldim bilemeyecegim
Okulda ben de gordum maskesiz ve maskesi cenesinde cocuklar. Soyleki eger maskesiz cocuk kovidse , bizim cocuklarin maske takmasi da anlamsizlasiyor.Kızımın sınıfında herkese ve kızıma bulaştıran çocuğu kac kez uyardım kapıda sürekli maskesiz görüyordum yanında 3 e giden bir de ablası var ikisi gidip geliyorlar kızda maskesiz abla kardeş. Anneleri çalışıyormus
Ailelerde hiç ilgilenmiyorlar öğretmene diyorum bakın maskesizler öğretmen diyor işte 300 mecvut var okula 250 maske gelmiş veliler temin edicek çocuğuna yapacak bişey yok. e ben ediyorum ama onlar etmiyor ve kac kez uyardigim çocuk pozitif olup tüm sınıfa yayıyor
ZORUNLU olmasaydı ben çocuğumu göndermeyecektim bu acıları yaşamayacaktım riskli gruptayim pcr negatif çıktı ama çok erken pozitif olmaniz çok yüksek dendi
Yani artık bu duruma alışmak zorundayız ve nereye kadar göndermeyeceğiz göndermeseniz geride kalacak diğer çocuklardan o da var gerçekten kötü günlerdeyiz Allah yardımcımız olsun ve genel olarak önlemsiz insan sayımız daha fazla malesefMerhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
Başıma nie geliyor anlamadım beddua mı ettiniz şimdiEvet Çok iyiydi
Cünkü planlamakla yapmak aynı şey dimi?
Şuan çocuğum kovid pozitif 2 gündür acildeyiz 40 derece ateş sürekli kusuyor sınıfında tam 5 çocuk daha pozitif
Biri yoğun bakıma alınmış öğretmen yazdı watsapdan
Korkularım vardı diye açtım konuyu mecbur olmamalı, yeterli önlem alınmalı diye
Korktuğum başıma geldi
Siz şak şak derdinde, açık arama derdin muhalefet olun açılsın açılsın buyrun açıldı çocuğum su bile içemiyor sürekli balgam.mukus kusuyor
Başınıza gelince görürsünüz
Başıma nie geliyor anlamadım beddua mı ettiniz şimdi
İnsanlar fikirlerini söylüyor çocuğunuz kovid oldu diye sanki burada yorum yapanları suçluyor gibisiniz risk durumunuz varsa göndermeyin kolundan tutup zorla mı götürecekler
Sizin okulunuzda önlem olmayabilir bizde var mesela nerden biliyorsunuz
Kimse çocuğunu yerde bulmadı sonuçta bizde istemeyiz öyle bi duruma düşmeyi ha ben bu kadar korksam Allah şahit göndermezdim.Cumhurbaşkanı gelsin yine götüremezdi çocuğumu ha bide risk durumundaysam.
Kovid olduysa geçmiş olsun başınıza gelirse görürsünüz nedir ya
eski konularından vurmaya çalışıyorlar.bir ara avm ye işe girmeyi düşünmüş.e belki maddi olarak çok sıkıntıya düştü geçerli bir mesleği de yok tek seçenek avm olmazmı bu durumda ki zaten başlamamış o işe de.ben de ağır kronik hastayım eşim de ama avm ye gidiyoruz çift maske ile.şu an çocuk hasta çocuk yemeden içmeden kesilmiş anne üzülüyor.destek olmalıyız ve yazdıklarının da kusuruna asla bakmamalıyız derim benKadin 2 gundur hastahanede cocugu kusuyor lokma yemiyor sinifinda 1i yogun bakima giren 5 pozitif var ilk pozitif "banane ben maske takmam" bence destek olmak tek secenegimiz olmali su an hic birsey onemli degil
Ayrica gondermeme durumlari yok zorunluydu
eski konularından vurmaya çalışıyorlar.bir ara avm ye işe girmeyi düşünmüş.e beki maddi olarak çok sıkıntıya düştü geçerli bir mesleği de yok tek seçenek avm olmazmı bu durumda ki zaten başlamamış o işe de.ben de ağır kronik hastayım eşim de ama avm ye gidiyoruz çift maske ile.şu an çocuk hasta çocuk yemeden içmeden kesilmiş anne üzülüyor.destek olmalıyız ve yazdıklarının da kusuruna asla bakmamalıyız derim ben