teşekkür ederim canım...:a.s.çok hoş olmuş güle güle kullanın.....
teşekkür ederim canım beğenilmesi beni gerçekten çok mutlu etti..:sm_cool:a.s.süper olmuş ellerine sağlık.
çok sağol canım beğenmene sevindim..a.s.:enbuyukkk:eline sağlık canım çok güzel olmuş
teşekkür ederim...a.s.nereye baktınız ben herhangi bir fotoğraf göremedim ki ?:sm_confused:
şimdi geldi fotoğraflar..Elinize sağlık
canım çok sağolasın beğenmene vede bir fikir olduğuna çok sevindim..yap ve burdada paylaş bizde görelim..eminim çok gzl olucaktır..yerimsenibena.s.Canım çok güzel olmuşlar ve benimde aklıma yattı bende yapacam kesin ve çok kolaymış.Böyle güzel bir paylaşımı bizle paylaştığın için çok teşekkürler.a.s.
teşekkürler canım..a.s.çok güzel olmuşlar... ellerine emeğine sağlık.. iyi günlerde kullanırsın inşallah.....
çok teşekkür ederim canım beğenilmesi beni çok mutlu etti inan...a.s.masallah cok maharetlisinzcok güzel olmus ellerinize emeginize saglika.s.
canım çok sağolasın evt objelerle çok uyumlu oldu..en iyileri senin olsun inş...a.s.gerçekten çok güzel olmuş ii günlerde kullan ve dediğiniz gibi gerçekten salona çk yakışmış üstündeki objelerle birbirlerini tamamlıyoo ellerine sağlık yaa ben şu foto işini çözsem bende bir iki şey koycam am yk bulamıyom nasıl olduğunu
teşekkürler canım a.s.elinize sağlık hem çok pratik hem de çok şıkalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canım fikir oldu ise ne mutlu banaa.s.valla süper olmuş .hiç aklıma gelmemişti bu.güzel fikirmiş.ellerine sağlık canım.
ahh anneler kadar becerikli olabilsek..evt çok önceden geçmişti bu kumaşlar elime canım..ve ozamanlar değerlendirmiştim...yani öle çok düşünülerek yapılmış bişi değil...anlattığın şekildede gzl olur eminim ama biraz sabır ister bendede o yok..biraz kolayına kaçıorum galiba..:sm_cool:yorum içinde teşekkürler canıma.s.annem de pek yapar böyle seyleri,
madem böyle kumaş cok geçiyor eline,
sadece kenar süslemesi değil de,
o süslemeleri aralara katmayı da dene bence.
yani kesip birleştirmeleri aralarda süslerle yap.
yine ck güzel şeyler elde edersin bence.
bende hayal gücü olmadığı için cok dizayn kabiliyetim yok
eline sağlık bu arada...
teşekkür ederim canım benim güzel yorumun için..hazır gibi olmuş valla..
Türk kadınımın aklını seveyim aklını..
bravo sana canım..