- 20 Kasım 2008
- 1.687
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk canım valla kadınlık falan beğenmenize sevindima.s.kadınlık bu işte. maşallah sana. becerikli hatunsun. süper olmuş salon takımın. yapmış yakıştırmışsın canım.yerimseniben
canım benim o senin güzelliğin yengeni utandırıosun frezyamm:1hug:woooowwww... delikafadulden
yaaaa ben zaten bu takıma hayrandım
sana ser ser diye ısrar ediyordummm
ayy mükemmel bişey olmuş yaa alkisalkisalkis
çok güzel gözüküyoo
becerikle hatunsun vesselamm a.s.
güle güle kullan canımmm harika olmuşşş
tşk ederim canım o senin zarifliğina.s.gerçekten çok güzel ve zarif durmuş ellerinize sağlık güle güle kullanın.........
tşk ederim sersoyum seninkadar becerikli olmasamda bişiler yapmaya çalıştım işte..senden öğreneceğim daha çok şey varhihoyyytgüzel fikirlerin için çok sağolasın canım..gerçekten iyi bir fikir ama biraz sabır ister gibi gelio bana tek tek motifler falan ama sen yinede burda resimleri yayınla bakalım merak ettima.s.canım ellerine emeğine sağlık valla harika olmuş
madem eline böyle parçalar geçiyor sana bir fikir vereyim
perdem yırtılmıştı, gupurlerini kestim, çiçek motiflerini tek tek çıkarttım daha sonra uygun bir kumaş uzerine kenarlarından boncukla tuturarak aplike yaptım. inanki super işey oluyor, tam ceyizlik.. zaten o yuden sandıkta kullanmaya kıyamıyorum :)) bir ara çıkartır gçsteririm sizede
teşekkürler canım çok mutlu oldum...a.s.ellerine sağlık tam süper olmuş...
teşekkür ederim beğenmene sevindim canım..a.s.Çok güzel olmuşş ellerine sağlık güle güle kullanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evt canım gerçekten çok az maliyete sadece ipliğine para verdim ve aynı zamandada salonumda çok şık durdu....:sm_cool:tşk beğendiğine çok sevindim..a.s.gerçekten çok şık olmuş ellerine sağlık
az maliyetle harika bişi çıkmış ortaya seni tebrik ederim alkisalkisalkis