bakıyorum ki kaçan taraf erkek peşinde olan biz(genel)i
Evet ben bu hataya çok düştüm malesefSıkıntı burada başlıyor zaten, erkek bakıyor peşimde dötü kalkıyor.
Zaman alıyor bunun farkına varmak yuvam yıkılmasın diye çekilmeyecekleri çekiyoruz çünkü tohum böyle atılmış kadinlar için buda binevi psikolojisi şiddet olmuyorsa olmuyordur kimse yuva yıkmak istemez bazı şeylerin tamiri olmuyorKadınlarımız düzelirse ve de kendisine yapılan hadsizlikleri sineye çekmez ise ayıların nesli tükenir, sizi tebrik ederim bir ayıyı ininde bırakıp gitmeyi başarmışsınız , darısı tüm eziyet çeken kadınlarımıza ...
Evet tek taraflı da insan yoruluyor işte zor bur durun ve çok sancılı süreç hamur gibi başta cıvık oluyor un koydukça şekilleniyor aslında da buda bizim elimizde iş kendini sevmekle başlıyorBaşta çok sevdiğimiz için gerçekleri göremiyoruz..Zamanla o kadar yıl geçti emek verdik idare edelim diyoruz..Sonra çocuk babasız kalmasınlar...Bırakmamak için çoookkkk bahanemiz var aslında.Sonra dediğiniz gibi içki kumar şiddet yok ...Ama kadın sanki hep idare etmeye mecbur dimi... Erkek napıyor aldatıp ya da artık sevmiyorum deyip hemen boşar ya da terk eder. Erkeğin sevgisi bitebilir kadının biterse rahat batmış olur... Erkek yapınca çoğu eş dost sorgulamaz bile..
Aslında toplum olarak algımızı değiştirsek keşke, iki taraf için de yılların bıkkınlığı,sevgisizlik, değersizlik, kafa uyuşmazlığı,aldatılma , kültürel çatışmalar kabul edilse boşanmak ta evlenmek kadar doğal...
İstisnalar hariç örneklerini duydum gördüm çünkü... hiç bir kadın mutlu huzurlu yuvasını hele ki çocuk varsa yıkmaz..Bu kadar basit işte..
Özel değilse sebebi nedir kendine inan güven başarırsin mesleğin var mi pekiŞuan aynı durumu yaşıyorum, 2 yaşında oğlum var ve eşim boşanmak istiyor 2 Eylül adli tatili bekliyor dava açmak için, evde yokmuşum gibi davranıyor, canım yanıyor nasıl yapacağım başarabilecek miyim, oğlum babasına çok düşkün nasıl yürüyeceğim, yeni bir ev yeni bir çevre her şey yeni olacak hepsini kaldırabilcekmiyim
Eşim en küçük tartışmada bile ayrılmak onun için kolay geldiği için hep boşanalım boşanalım der, ortada ciddi bir tartışma yoktu, sanki bahane arar gibi beni suçlayarak, sen böylesin sen bunun kıymetini bilmedin diye boşanmak istedi, mesleğim yok, ailem evini tutup biz sana bakacağız sen yeter ki ordan çık diyorlar ama ne biliyim beklemiyordum 4 senelik sevgilim 5 senelik evlilik, korkuyorum yapamayacak gibiyimÖzel değilse sebebi nedir kendine inan güven başarırsin mesleğin var mi peki
Her geçen gün senin kötülüğüne şimdi 1 cocuk var yarın 2 tane veya 3 tane olacak benim düştüğüm hataya düşme lütfen ailen de destek ne güzel işte ailen bu zaman da yanında belki ilerde bosanmak isteyecek seni destekleyecek ailen olmayacak az biraz cesaretEşim en küçük tartışmada bile ayrılmak onun için kolay geldiği için hep boşanalım boşanalım der, ortada ciddi bir tartışma yoktu, sanki bahane arar gibi beni suçlayarak, sen böylesin sen bunun kıymetini bilmedin diye boşanmak istedi, mesleğim yok, ailem evini tutup biz sana bakacağız sen yeter ki ordan çık diyorlar ama ne biliyim beklemiyordum 4 senelik sevgilim 5 senelik evlilik, korkuyorum yapamayacak gibiyim
Yada bir güzel ders ver ona gidemeyeceğini biliyor sanirim yapamazsin sanıyor kusura bakma g.tu çok kalkmis onunda bi dik dur bakalim belki bosanmazsin eğer istemiyorsan ilişkinin içerisinde olan sensin karar senin ama degismiyorlar bu turdekilerEşim en küçük tartışmada bile ayrılmak onun için kolay geldiği için hep boşanalım boşanalım der, ortada ciddi bir tartışma yoktu, sanki bahane arar gibi beni suçlayarak, sen böylesin sen bunun kıymetini bilmedin diye boşanmak istedi, mesleğim yok, ailem evini tutup biz sana bakacağız sen yeter ki ordan çık diyorlar ama ne biliyim beklemiyordum 4 senelik sevgilim 5 senelik evlilik, korkuyorum yapamayacak gibiyim
Çok doğru bende gitmek istiyor bi tarafım. Zaten öyle sevgi şefkat görmedim ama evine bağlıydı, sorumluluklarını bilirdi, ama aramızda öyle sevgi aşk görmüyordum, çocuğum için devam ediyordum ama bitti zaten, sadece cesaretim yok korkuyorum yalnızlıktan,Yada bir güzel ders ver ona gidemeyeceğini biliyor sanirim yapamazsin sanıyor kusura bakma g.tu çok kalkmis onunda bi dik dur bakalim belki bosanmazsin eğer istemiyorsan ilişkinin içerisinde olan sensin karar senin ama degismiyorlar bu turdekiler
Hakkınızda hayırlısı ne ise olsunÇok doğru bende gitmek istiyor bi tarafım. Zaten öyle sevgi şefkat görmedim ama evine bağlıydı, sorumluluklarını bilirdi, ama aramızda öyle sevgi aşk görmüyordum, çocuğum için devam ediyordum ama bitti zaten, sadece cesaretim yok korkuyorum yalnızlıktan,
2 tane çocuğum var bebek daha biri isim yol maĺesefKonu sahibi sizin çocuklarınız işiniz var mı?
Baya kararlı gozukuyorsunuz çocuklar için zor bir durum ve ayrı bir şehir bayağı cesaret işi tebrik ediyorumBen de bosanma aşamasındayım.davayi açtım
2 hafta içinde ve ev tuttum
Perşembe çocuklarımla birlikte eve geçiyorum.
Ama eşim çocuklarına çok düşkün
Ve ayrı Bi şehire geldim
. Boşanmak istemiyor bu arada
Bakalım ne olacak .