- 2 Aralık 2024
- 1.134
- 461
- 38
- Konu Sahibi nisanurs98
-
İlk 10dk foto var mı acabaEmin olamıyorum ama ya ,kuruma çizgisi olabilir mi acaba
Bu cektiklerim ilk 10 dk içinde tek endişe duymam hızlı kuruması için petege koymuştum ama damlattigim gibi görmüştüm çizgiyi şimdi bir daha test yaptım 2 dk oldu damlatir damlatmaz çizgi çıktı bekliyorum bakalım pembelescekmi petege koymadım,petege koymak etkilermi sizce kirmizilastirirmi yani bilemedimİlk 10dk foto var mı acaba
Vallahi balım ben kuruma çizgisine benziyor benzemiyor diyemem ama oda peteğin üzerine koydugun için çünkü normalde kuruma çizgisi olmasa ikinci çizgi mora çalmaz rengi , peteğin üzerine koymadan önce belirdiyse ikinci çizgi pembeydi büyük bir ihtimal sıcaktan dolayı mora dönmüşte olabilir yarınki yapacağın testle kalma bi tane daha al test ama Freely midir nedir o markayı al dene derimEderim tabi kalbinden geçen ne diyor peki olymlu olumsuz sence varmı yokmu iç ses yani
Şimdi yaptım aynı testi bence bu testin rengi böyle ilk çizgi o renk çıkıyor niyeyse ikinci çizgi daha tam netleşmedi ama damlatir damlatmaz çıktı geneVallahi balım ben kuruma çizgisine benziyor benzemiyor diyemem ama oda peteğin üzerine koydugun için çünkü normalde kuruma çizgisi olmasa ikinci çizgi mora çalmaz rengi , peteğin üzerine koymadan önce belirdiyse ikinci çizgi pembeydi büyük bir ihtimal sıcaktan dolayı mora dönmüşte olabilir yarınki yapacağın testle kalma bi tane daha al test ama Freely midir nedir o markayı al dene derim
Foto atar mısınŞimdi yaptım aynı testi bence bu testin rengi böyle ilk çizgi o renk çıkıyor niyeyse ikinci çizgi daha tam netleşmedi ama damlatir damlatmaz çıktı gene
Son adet tarihim 12 Aralık canım geçen ay 25.gunde olmuştum 25-26.gunde oluyorum adet yarın normalde olmam gerekiyor olmazsam ertesi gün adet günüm 7si yani en geçFoto atar mısınregl gecikmen var mı veya olmam gereken tarih neydi
yarında olmazsın inşallahhhh dualarım seninle canımSon adet tarihim 12 Aralık canım geçen ay 25.gunde olmuştum 25-26.gunde oluyorum adet yarın normalde olmam gerekiyor olmazsam ertesi gün adet günüm 7si yani en geç
Koyma canım bekle bi hatta flaşlı yüklermsn ılk dkBu cektiklerim ilk 10 dk içinde tek endişe duymam hızlı kuruması için petege koymuştum ama damlattigim gibi görmüştüm çizgiyi şimdi bir daha test yaptım 2 dk oldu damlatir damlatmaz çizgi çıktı bekliyorum bakalım pembelescekmi petege koymadım,petege koymak etkilermi sizce kirmizilastirirmi yani bilemedim
İnşallah atarım tabi önceki kadar net olmadı niye bilmiyorumyarında olmazsın inşallahhhh dualarım seninle canım
Olur tabiki birazdan aticamKoyma canım bekle bi hatta flaşlı yüklermsn ılk dk
Heyecanla bekliyorum uyuyamıcam:)Olur tabiki birazdan aticam
Bu baya silik çıktı canim idrardan da olabilir ama çizgi var geneHeyecanla bekliyorum uyuyamıcam:)
Bu baya silik çıktı canim idrardan da olabiliryarında olmazsın inşallahhhh dualarım seninle canım
Canm seni üzmek istemem ama 3,kez basıma geldi böyle ordakı cızgı cıkması. Renksiz olmaması laızm ya istersen yarn erken test alBu baya silik çıktı canim idrardan da olabilir ama çizgi var gene
İlki pembemsi gb inşallah vardırBu baya silik çıktı canim idrardan da olabilir
Bence test yapin bidaha gecikmede yasamissiniz hem kanda da çıkar varsa kesinlikleHanimlar buraya yazdiginizi gordum bende adetime 5 gun kala iki tane artmed erken gebelik testi yapmistim pozitif gostermisti baska markalardan yaptim negatifti asiri derecede gogus agrisi ve sabah ve geceleri asiri bulantim var erken gebelik testleri yanilabilir mi sizce 3 gun gecikti adetim bidaha test de yapmadim kafam karisti
Yarın adet olmam gerekiyor en geç ertesi günü bir yarın olsun bakalım çizgi direk çıktı hafif pembe duruyor canlı bakınca ama çekince öyle değil malesef çok az idrarla yapmıştım yarın ola hayrola ilki sıkışıktim baya öyle yapmıştım ve petekte direk kuruttum ondan öyle olmuş olabilir yoksa zaten adet olurum goguslerim acıyor ve sızlıyor benim o kadarCanm seni üzmek istemem ama 3,kez basıma geldi böyle ordakı cızgı cıkması. Renksiz olmaması laızm ya istersen yarn erken test al
Ay inşallahİlki pembemsi gb inşallah vardır
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim yani diger testlerin negatif cikmasi kesin yoktur anlamina gelmez diyosunuzBence test yapin bidaha gecikmede yasamissiniz hem kanda da çıkar varsa kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?