- 22 Şubat 2019
- 575
- 243
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
-
ay hadi inşallah bekliyorum güzel haberleriniAllah razı olsun canım benimhenüz olmadım adet gece 12 de bir gün gecikme olcak , yarın sabah ilk idrarla yapicam test inşallah bu akşamki test öyle az gelen idrarla yapmistim
Bir gün geciktimay hadi inşallah bekliyorum güzel haberlerini
İdrar sarılığının olduğu yerde gölge görüyorum gibiBir gün geciktimçizgi görünüyor mu canim,acayip başımın arkasında ağrı var göğüslerim dolgun ama acımıyor ve mide bulantısı varr arada da belim ağrıyor o kadar kasıklarım da agrivs yok çok tuvalete gidiyorum idrar için
Evett canlu daha net bakalım yarib nasıl çıkacakİdrar sarılığının olduğu yerde gölge görüyorum gibi
Kızlar benimde testime bakar mısınız acilllKızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmıyarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim bu kuruma çizgisi olabilir miii
At bakalım canımKızlar benimde testime bakar mısınız acilll
İnşallah balım benim şimdi sabahta olmaz sanaEvett canlu daha net bakalım yarib nasıl çıkacak
Ama profilimdeki son paylaşımımı okursanız daha iyi olur
Ay evet sorma yaaaİnşallah balım benim şimdi sabahta olmaz sana
Kız ben baş ağrımdan ölüyordum resmen bide bende migren var ilaç felan kullanamadım ne olur ne olmaz diyeAy evet sorma yaaabaşımın arka tarafı ağrıyor oldu mu sende de
Hadi yaaa beni de baş ağrısı zorluyor cokkk inşallah bebiştendirrKız ben baş ağrımdan ölüyordum resmen bide bende migren var ilaç felan kullanamadım ne olur ne olmaz diyediri diri ilaçsız çektim o acıyı resmen ama şimdi baş ağrım felan yok çok şükür sadece kasık ağrılarım mide bulantım sürekli idrara çıkma zırt pırt acıkma hissi sürekli uyku bide rahim zonklamam var
Hadi yaaa beni de baş ağrısı zorluyor cokkk inşallah bebiştendirrbende içmedim hicbirsey ihtimal var diye , bende şuanda devamlı tuvalete kalkıyorum idrar ful sabaha kadar kalmicak içimde bişey idrar falan
İnşallahtut azıcık kız şurada sabaha ne kaldı inşallah bebiştendir
Kızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmıyarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim bu kuruma çizgisi olabilir miii
by markaya güvenmeyin mutlaka testi tekrarlayın bende ilk yaptığımda silik çizgiyi gördüm diğer gün sabah yaptığımda tek çizgiydi.. Umarım hamilesinizdirKızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
İnşallahhh benimde adetime iki gün var bir test pozitif diğer ikisi negatif bakalım nolcaksabah yapicam canım adet gecikti zaten yaniltmaz inşallah başka marka ile yapcam bu sefer
Daha erkeb gecikmeyi bekle bence en garanti öyle oluyor, boşuna strese sokuyoruz kendimizi diğer türlüİnşallahhh benimde adetime iki gün var bir test pozitif diğer ikisi negatif bakalım nolcak
Ah bacım keşke öyle bekleyebilsek de saatleri sayıyorum bennn. Delirdim mi acepDaha erkeb gecikmeyi bekle bence en garanti öyle oluyor, boşuna strese sokuyoruz kendimizi diğer türlü
O kadar stres oluşmasını bile etkiler o kadar takma bence ne kadardır evlisinAh bacım keşke öyle bekleyebilsek de saatleri sayıyorum bennn. Delirdim mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?