Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

ay hadi inşallah bekliyorum güzel haberlerini
Bir gün geciktim çizgi görünüyor mu canim,acayip başımın arkasında ağrı var göğüslerim dolgun ama acımıyor ve mide bulantısı varr arada da belim ağrıyor o kadar kasıklarım da agrivs yok çok tuvalete gidiyorum idrar için

Eklentiler

• 1000028990.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000028989.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 21
İdrar sarılığının olduğu yerde gölge görüyorum gibi

Kızlar benimde testime bakar mısınız acilll

Ay evet sorma yaaa başımın arka tarafı ağrıyor oldu mu sende de
Kız ben baş ağrımdan ölüyordum resmen bide bende migren var ilaç felan kullanamadım ne olur ne olmaz diye diri diri ilaçsız çektim o acıyı resmen ama şimdi baş ağrım felan yok çok şükür sadece kasık ağrılarım mide bulantım sürekli idrara çıkma zırt pırt acıkma hissi sürekli uyku bide rahim zonklamam var

Hadi yaaa beni de baş ağrısı zorluyor cokkk inşallah bebiştendirr bende içmedim hicbirsey ihtimal var diye , bende şuanda devamlı tuvalete kalkıyorum idrar ful sabaha kadar kalmicak içimde bişey idrar falan

Hadi yaaa beni de baş ağrısı zorluyor cokkk inşallah bebiştendirr bende içmedim hicbirsey ihtimal var diye , bende şuanda devamlı tuvalete kalkıyorum idrar ful sabaha kadar kalmicak içimde bişey idrar falan
tut azıcık kız şurada sabaha ne kaldı inşallah bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…