- 22 Şubat 2019
- 557
- 230
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Deli kızŞimdi beklicemkan vereyim netlessin dedim hepten kafa karıştı doktorum adetin gecikirse bidaha kan ver dedi bana bugün olmazsam adet bi yarın kalıyor yarında olmazsam cuma günü kesin kan veririm Allah nasip ederse
Evet yaa amin aminnDeli kızinsan heyecandan ne yaptığını bilemiyor bacım sonradan dank ediyor tabi geç olsun güç olmasın derler Rabbim hayırlısını versin
Amin balımmEvet yaa amin aminnbakalım şunun şurasında en fazla 2 güne belli olcak rabbim hayirlsiinu versin
Sonradan yükselen bi tanıdıgım olmustu yanş o yuzden nasip bekleyelim bakalımŞimdi beklicemkan vereyim netlessin dedim hepten kafa karıştı doktorum adetin gecikirse bidaha kan ver dedi bana bugün olmazsam adet bi yarın kalıyor yarında olmazsam cuma günü kesin kan veririm Allah nasip ederse
Bugün tam adet günüm 28.gun yani bekliyorum dünden beri adet olcak gibi ağrı giriyor daha gelen giden yok gelir mi bilmiyorum da gorucez artık ,senin de adet olcak gibi ağrıların oldu muSonradan yükselen bi tanıdıgım olmustu yanş o yuzden nasip bekleyelim bakalım
Merhaba siz adet geçince mi öğrenmiştiniz bu sonuclari ,bugün adet günüm en son olan yani 28.gunum bugün hala olmadim test yaptım silik çıktı artimed kaset test inanmalı miyim bilmiyorumMerhabalar sizi postta görünce yazmak istedim bu yaptığım test artımed kaset test ( 2 adet küçük beyaz olan kaset test) elimde 2 adet artımed vardı yaptım aynı bu siliklikteydi 2side .. days doctor erken gebelik testi mor kapaklı olan … Freely erken gebelik testinide yaptım en sonuncu fotodaki Freely midir nedir o markanın erken gebelik testini yaptım aralarında sadece 1 gün oynuyor , ve bugünde gittim acilde kan verdim 196.33 betayla gebe olduğumu öğrendim artımed bende yalancı pozitif vermedi ( kimseye umut vermek istemem ama ) paylaşmak istedim
Şimdi yaptım artimed kaset testAmin balımm
benim regl günüm 4 ocaktı ama ben ilk testimi 2 ocakta yaptım ( artımedti ) daha 2 günüm vardı reglime 3 ve 4 ocakta tekrarladım testlerimi hayalet çizgi devam etti ama farklı markalarla yaptım 4 ocakta regl gelmedi 5 ocakta reglimin 1.gecikme gününde tekrar yaptım testi ikinci çizgi çok net görünüyordu sonra hastaneye gittimMerhaba siz adet geçince mi öğrenmiştiniz bu sonuclari ,bugün adet günüm en son olan yani 28.gunum bugün hala olmadim test yaptım silik çıktı artimed kaset test inanmalı miyim bilmiyorum
Hayalet ikinci çizgi görünüyor , gecikmenin 1.günü mü bugün ?Şimdi yaptım artimed kaset test
Yok bugyn adet günü ve sıkışık idrar değilHayalet ikinci çizgi görünüyor , gecikmenin 1.günü mü bugün ?
Yarın gecikmenin ilk günü olcak inşallah sabaj yaparım testibenim regl günüm 4 ocaktı ama ben ilk testimi 2 ocakta yaptım ( artımedti ) daha 2 günüm vardı reglime 3 ve 4 ocakta tekrarladım testlerimi hayalet çizgi devam etti ama farklı markalarla yaptım 4 ocakta regl gelmedi 5 ocakta reglimin 1.gecikme gününde tekrar yaptım testi ikinci çizgi çok net görünüyordu sonra hastaneye gittim
Güzel sonuçlarla gel canım benimYarın gecikmenin ilk günü olcak inşallah sabaj yaparım testi
Aminn benimde senin test gibi silik çıktı bugün yarın nasıl cikcak bakalım bugün tam 28.gunum canımGüzel sonuçlarla gel canım benim
O siliklikle var gibi duruyor ama ümit vermekte istemiyorum aşkım sonra inan negatif diye söylediklerinde çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum ama inşallah bu sefer aksi olurda mutlu edersin beni de kendini deAminn benimde senin test gibi silik çıktı bugün yarın nasıl cikcak bakalım bugün tam 28.gunum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?