- 3 Temmuz 2023
- 58
- 21
- 8
- 30
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Naptın canım yaptınmı testO kadar stres oluşmasını bile etkiler o kadar takma bence ne kadardır evlisin
Yaptım şimdi albi strip test kaset test yani silik çizgi çıktı gene moralim bozuldu net çizgi çıkmadıNaptın canım yaptınmı test
Aksam artimed testte de silik çıktı sabaha net çıkar varsa dedim ama oda çok silik çıktı albi strip test bugün de olmazsam 2.gecikme olcak acaba çok yeni fiye mi silik çıkıyor erken gebelikte daha net çıkar aslında da elimde bu vardı bı tsne öyle yaptımBakayım bı senle bızım aramızda 1gun var bende akşam yaptım çıkmadı hiç gecıkmezdımde bende moralım bozuk yapmayacam bıdaha kan verırım pazartesı artık o zmna kadar olursa olur olmazsa vardır Allah’ımın bulduğu ne deyım kuzum
Bizimki de olabilir canım geç döllenme ben âdetten hemen sonra birlikte olmadım çünkü birlikte olduğum günden itibaren sayıyorum bugün 22. gün falan olabilir Allahın işi ben hiç gecikmezdim bilmiyorum ki ben de üzgünüm ama ne yapayım bekleyeceğim artıkGeç dollenme mi olmustu onun ,benim gecikmez normalde çıkar yani varsa böyle olunca üzülüyorum
Test yapmadin mi canim bugunBizimki de olabilir canım geç döllenme ben âdetten hemen sonra birlikte olmadım çünkü birlikte olduğum günden itibaren sayıyorum bugün 22. gün falan olabilir Allahın işi ben hiç gecikmezdim bilmiyorum ki ben de üzgünüm ama ne yapayım bekleyeceğim artık
Aa hadi ya kırmızı renk mi , bende kan verdim bugün sonuç öğleden sonra cikicak bekliyorum benimde adet olcak gibi ağrıyor belim ama bilmiyorum nasip tabi , erken gebelik testinde silik çizgi çıktı az önce yaltigim de ilk idrar değil ama artimet kaset testte çıkmadı var mı yok mu kanda anlaşılır artikYapmadım canım sımdı kanamam oldu herhalde adet oldum bılmıyorum
Naptın canım şimdi gördüm mesajınıİnşallahbasım anca hafifliyor acayip fenaydı ama daha tam geçmedi midem bulanıyor şuanda
Kan verdim olmadım daha belimde ağri var olcak gibi de kaset testte çıkmadı erkeb gebelikte silik çıktı varmı yoj mu gorucez artıkNaptın canım şimdi gördüm mesajını
Betan düşüktür büyük bir ihtimal ..normalde kaset testler beta düşükken göstermiyor diye biliyorum, erken gebelik testleri daha hassastır genelde ne zamana çıkıcak ki sonucunKan verdim olmadım daha belimde ağri var olcak gibi de kaset testte çıkmadı erkeb gebelikte silik çıktı varmı yoj mu gorucez artık
Bakalım benimde çıkmayınca canım sıkıldı insanlarda nasıl çift çizgi çıkıyor güzelce varsa kanda çıkar artık ordan dönüş olmaz , belimde ağrı var kasıklarım da hiç ağrı yok ve midem bulanıyor, öğleden sonra çıkarmış canımBetan düşüktür büyük bir ihtimal ..normalde kaset testler beta düşükken göstermiyor diye biliyorum, erken gebelik testleri daha hassastır genelde ne zamana çıkıcak ki sonucun
Sıkma canını canım benim , her kadının vücudu maalesef aynı değil dediğim gibi bazen geç döllenme olabiliyor testlerde o yüzden çıkmıyor , bazı kadınlar hiç geç döllenme yaşamıyor direk lap diye kıpkırmızı ikinci çizgiydi hamile olduğunu öğreniyor bakma bende şaşırıyorum , Buda hormonlarla yumurtlama zamanıyla alakalı galiba . Sen içini ferahlat iyi şeyler düşün mide bulantın için naneli sakız çiğne çok iyi geliyor Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sonuç güzel çıkacakBakalım benimde çıkmayınca canım sıkıldı insanlarda nasıl çift çizgi çıkıyor güzelce varsa kanda çıkar artık ordan dönüş olmaz , belimde ağrı var kasıklarım da hiç ağrı yok ve midem bulanıyor, öğleden sonra çıkarmış canım
İnşallah cumanin yüzü suyu hürmetineSıkma canını canım benim , her kadının vücudu maalesef aynı değil dediğim gibi bazen geç döllenme olabiliyor testlerde o yüzden çıkmıyor , bazı kadınlar hiç geç döllenme yaşamıyor direk lap diye kıpkırmızı ikinci çizgiydi hamile olduğunu öğreniyor bakma bende şaşırıyorum , Buda hormonlarla yumurtlama zamanıyla alakalı galiba . Sen içini ferahlat iyi şeyler düşün mide bulantın için naneli sakız çiğne çok iyi geliyor Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sonuç güzel çıkacak
Amin bitanem aminn inşallahhhhİnşallah cumanin yüzü suyu hürmetinedua ediyorum bende çok şaşırıyorum öyle görünce benimki böyle çıkınca da üzülüyorum önemli olan olumlu haber almak oldum olcam saniyorum gelen yok suanlik
Olumsuzluğa çok alıştım ben heyecan yapamıyorumAmin bitanem aminn inşallahhhhkız sakin ol aaaaa beni de heyecanlandırıyon
Hem umut hem umutsuzlukOlumsuzluğa çok alıştım ben heyecan yapamıyorum
Allah raiz olsun canım sonuç çıkmış malesef negatif 0 çıkmış beta direkHem umut hem umutsuzluksarılıyorum sana kocaman canım benim Fl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?