Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

Bakayım bı senle bızım aramızda 1gun var bende akşam yaptım çıkmadı hiç gecıkmezdımde bende moralım bozuk yapmayacam bıdaha kan verırım pazartesı artık o zmna kadar olursa olur olmazsa vardır Allah’ımın bulduğu ne deyım kuzum

Kaset test yerıne erken gebelik al yada alma yazık gıden paraya kız valla hep çöp bıraz beklesek böle olmaz ben M -mns- atiiLdaa dınleyecegım onun 15 gün gecıkmıs

Aksam artimed testte de silik çıktı sabaha net çıkar varsa dedim ama oda çok silik çıktı albi strip test bugün de olmazsam 2.gecikme olcak acaba çok yeni fiye mi silik çıkıyor erken gebelikte daha net çıkar aslında da elimde bu vardı bı tsne öyle yaptım

Geç dollenme mi olmustu onun ,benim gecikmez normalde çıkar yani varsa böyle olunca üzülüyorum
Bizimki de olabilir canım geç döllenme ben âdetten hemen sonra birlikte olmadım çünkü birlikte olduğum günden itibaren sayıyorum bugün 22. gün falan olabilir Allahın işi ben hiç gecikmezdim bilmiyorum ki ben de üzgünüm ama ne yapayım bekleyeceğim artık

Test yapmadin mi canim bugun

Yapmadım canım sımdı kanamam oldu herhalde adet oldum bılmıyorum
Aa hadi ya kırmızı renk mi , bende kan verdim bugün sonuç öğleden sonra cikicak bekliyorum benimde adet olcak gibi ağrıyor belim ama bilmiyorum nasip tabi , erken gebelik testinde silik çizgi çıktı az önce yaltigim de ilk idrar değil ama artimet kaset testte çıkmadı var mı yok mu kanda anlaşılır artik

Kan verdim olmadım daha belimde ağri var olcak gibi de kaset testte çıkmadı erkeb gebelikte silik çıktı varmı yoj mu gorucez artık
Betan düşüktür büyük bir ihtimal ..normalde kaset testler beta düşükken göstermiyor diye biliyorum, erken gebelik testleri daha hassastır genelde ne zamana çıkıcak ki sonucun

Betan düşüktür büyük bir ihtimal ..normalde kaset testler beta düşükken göstermiyor diye biliyorum, erken gebelik testleri daha hassastır genelde ne zamana çıkıcak ki sonucun
Bakalım benimde çıkmayınca canım sıkıldı insanlarda nasıl çift çizgi çıkıyor güzelce varsa kanda çıkar artık ordan dönüş olmaz , belimde ağrı var kasıklarım da hiç ağrı yok ve midem bulanıyor, öğleden sonra çıkarmış canım

Sıkma canını canım benim , her kadının vücudu maalesef aynı değil dediğim gibi bazen geç döllenme olabiliyor testlerde o yüzden çıkmıyor , bazı kadınlar hiç geç döllenme yaşamıyor direk lap diye kıpkırmızı ikinci çizgiydi hamile olduğunu öğreniyor bakma bende şaşırıyorum , Buda hormonlarla yumurtlama zamanıyla alakalı galiba . Sen içini ferahlat iyi şeyler düşün mide bulantın için naneli sakız çiğne çok iyi geliyor Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sonuç güzel çıkacak

İnşallah cumanin yüzü suyu hürmetine dua ediyorum bende çok şaşırıyorum öyle görünce benimki böyle çıkınca da üzülüyorum önemli olan olumlu haber almak oldum olcam saniyorum gelen yok suanlik

Amin bitanem aminn inşallahhhh kız sakin ol aaaaa beni de heyecanlandırıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…