Arska meme estetiği macerası ;))))

amanda aman diyeyim:) inşallah bende son günleri iple çekerim, biraz tırsıkımdırda:)

Arska nerelerdesin canım Yarın bu saatlerde mis mis gülümsüyor olacaksın :118:

Geldim kızlar sonunda bugünüm koşturmacalı geçti biraz çok istediğim düdüklü tenceremı aldım sonunda ) önceki gecede bıraz içtim fazla geldi tabii bana sabah uyandığımda hala başım dönüyordu ve hala midem kaynıyor keyifimden ilk defa sarhoş oldum! Heyecanımı sorarsanız tarif etmem mümkün değil karnımda kelebekler uçuşuyo derler ya hıh işte benımde aynen öyle çooookkk ama çoooookkkk heyecanlıyım ayceyy benım heyecanımı paylaşmanız benı çooooookkk mutlu edıyor arkidişlerim... Gece 12 den sonra su bile içmem yasak! 10:30 da hastanede olucam amelıyata girmem 11-11:30 U bulabılır sanırım... Offff bıraz tırsma hâli de söz konusu ama heyecan daha fazla

HTML:
Arska cıgım şimdiden hayırlı ugurlu olsun memiklerin,sağlıkla mutlulukla :) bizi merakta bırakma, hemen yaz :* sana bol şans diliyorum

Kendime geldiğimde bilgilendiricem sizi tatlılar ) lütfen herşeyın yolunda gitmesi için dua edin,sizi sevıyorum....

ayyy beni bile heyecan bastı senni hiç düşünemiyorm bile !!! allah yardımcın olsun canım umarım iyi ki yaptırmısım yareppim diyeceğin memiklerin olsun

Ameliyattan önce Alkolmü aldın Yavrum alkol kanı sulandırır ve ameliyattan bir hafta,10 gün önce kan sulandırıcı şeyler tüketilmesi yasaktır...Anestezi doktorunu ve kendi doktorunu bilgilendir mutlaka canım.Olurmu

Hadi bakalım,dualarımız seninle canım.Müsait olursam mutlaka gelecegim zaten.Bugün ogluşumun dogumgünü.Bendede bu telaş ve yorgunluk var Gecede dışarıda eglencedeydik Yarına nasıl olurum hiç bilemiyorum dogrusu

off çok heyecanlı dualarım seninle... çıktıktan sonra an be an gelişmeleri aktar bze lütfennnn:)))

şimdiden hayırlı olsun diyeyim, inşallah kolaylıkla atlatırsın amel. sürecini, bol şanslar..

Arzum77 oğluşunun doğumgünü kutlu olsun.. bahtı açık, sağlıklı uzuuuun bir ömrü olsun inşallah :)

arzum77 kan sulandırıcı ilac kullananların ameliyattan ne kadar süre önce bırakması gerek peki bilgin varmı?

Keşkem kutlamayı memiş sonrasına bıraksaydın Ameliyat saatin baya ileri alınmış tatlım ne güzel. Ben sabah 7'de hastanede olacağım Çarşamba günü. Saat 5'te kalkarım herhalde Sabah uykunu alır tıpış tıpış gidersin. Dualarımız seninle olacak Allah hayırlısıyla ameliyatının bitmesini en hafif şekilde atlatmanı nasip etsin

Arzum77 Oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömürler versin Kaç yaşına girdi paşamız?

Arska ameliyatın sorunsuz geçsin inşallah tatlım Dualarımız seninle :)) Mükemmel sonuçla seni mutlu edecek güzel memişlerle buraya gelirsin inşallah Sevgiler

Canlar yazamadım dünden beri elim ayağım birbirine dolandı :) ayyy ne yazacağımı bıle bılemıyorum!!! Deli gibi heyecanlıyım ayceyy ) şimdi yoldayız hastaneye intikal etmek üzere :)) arzum söylıcem arkadaşım yaptım aptallık doktora bilgi verecm mutlaka.. Ama sanmıyorum bu problem olacağını 48 saat gectı nerdeyse. Hadi bakalım hakkınızı helal edin bilin ki bu kız sizi çok sevdi

Hastaneye geldik şimdi beklıyoruuuuzzz :) bana bi sakinleştirici yapsalar iyi olucak!e

Arska ameliyatın sorunsuz geçsin inşallah tatlım Dualarımız seninle :)) Mükemmel sonuçla seni mutlu edecek güzel memişlerle buraya gelirsin inşallah Sevgiler

Canım sağol tatlım ya şu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm

hadi canım şimdiden hayırlı olsun dün bile aklımdaydım ayy yarın ameliyat günü diye.. inş çok mutlu olacağın bi sonuç diliyorum şimdiden geçmiş olsun

ayy ayy heyecanlı bekleyişin son anları ha.. çok fenadır şimdi kalbin yerinden çıkacak gibidir :)

Canım sağol tatlım ya şu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm

Hadi hayırlısı tatlım heyecanını çok iyi anlıyorum. Ben elim kolum bağlı kaldım:)) Seni görmeyi çok istiyordum ama plansız işler çıktı ortaya. Bir de heyecanımdan gözüm korktu biraz İnşallah çok çok iyi geçecek operasyonun bol şans canım..

şansın bol olsun, herşey yolunda gitsin inşallah tatlım :)

Canım benimm...Çok çok başarılı güzel sonuçlar olsun inşallah Çok mutlu güzel haberlerle dön aramıza....Bekliyoruz seni,en kıssa zamanda yaz bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…