Arska cıgım şimdiden hayırlı ugurlu olsun memiklerin,sağlıkla mutlulukla :) bizi merakta bırakma, hemen yaz :* sana bol şans diliyorum
Geldim kızlar sonundabugünüm koşturmacalı geçti biraz çok istediğim düdüklü tenceremı aldım sonunda ) önceki gecede bıraz içtim fazla geldi tabii bana sabah uyandığımda hala başım dönüyordu ve hala midem kaynıyor keyifimden ilk defa sarhoş oldum! Heyecanımı sorarsanız tarif etmem mümkün değil karnımda kelebekler uçuşuyo derler ya hıh işte benımde aynen öyle çooookkk ama çoooookkkk heyecanlıyım ayceyy benım heyecanımı paylaşmanız benı çooooookkk mutlu edıyor arkidişlerim... Gece 12 den sonra su bile içmem yasak! 10:30 da hastanede olucam amelıyata girmem 11-11:30 U bulabılır sanırım... Offff bıraz tırsma hâli de söz konusu ama heyecan daha fazla
Geldim kızlar sonundabugünüm koşturmacalı geçti biraz çok istediğim düdüklü tenceremı aldım sonunda ) önceki gecede bıraz içtim fazla geldi tabii bana sabah uyandığımda hala başım dönüyordu ve hala midem kaynıyor keyifimden ilk defa sarhoş oldum! Heyecanımı sorarsanız tarif etmem mümkün değil karnımda kelebekler uçuşuyo derler ya hıh işte benımde aynen öyle çooookkk ama çoooookkkk heyecanlıyım ayceyy benım heyecanımı paylaşmanız benı çooooookkk mutlu edıyor arkidişlerim... Gece 12 den sonra su bile içmem yasak! 10:30 da hastanede olucam amelıyata girmem 11-11:30 U bulabılır sanırım... Offff bıraz tırsma hâli de söz konusu ama heyecan daha fazla
Ameliyattan önce Alkolmü aldınYavrum alkol kanı sulandırır ve ameliyattan bir hafta,10 gün önce kan sulandırıcı şeyler tüketilmesi yasaktır...Anestezi doktorunu ve kendi doktorunu bilgilendir mutlaka canım.Olurmu
Hadi bakalım,dualarımız seninle canım.Müsait olursam mutlaka gelecegim zaten.Bugün ogluşumun dogumgünü.Bendede bu telaş ve yorgunluk varGecede dışarıda eglencedeydik Yarına nasıl olurum hiç bilemiyorum dogrusu
Arska ameliyatın sorunsuz geçsin inşallah tatlımDualarımız seninle :)) Mükemmel sonuçla seni mutlu edecek güzel memişlerle buraya gelirsin inşallah Sevgiler
Canım sağol tatlım yaşu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm
Canım sağol tatlım yaşu an rinoplasti amelıyatında doktorum bıraz gecıkıcek amelıyata gırmem. Damar yolum açıldı deli önlüğümü giydim yatağımda beklıyorumm
Canlar yazamadım dünden beri elim ayağım birbirine dolandı :) ayyy ne yazacağımı bıle bılemıyorum!!! Deli gibi heyecanlıyım ayceyy) şimdi yoldayız hastaneye intikal etmek üzere :)) arzum söylıcem arkadaşım yaptım aptallık doktora bilgi verecm mutlaka.. Ama sanmıyorum bu problem olacağını 48 saat gectı nerdeyse. Hadi bakalım hakkınızı helal edin bilin ki bu kız sizi çok sevdi