arzum77 kan sulandırıcı ilac kullananların ameliyattan ne kadar süre önce bırakması gerek peki bilgin varmı?
Hastaneye geldik şimdi beklıyoruuuuzzz :) bana bi sakinleştirici yapsalar iyi olucak!e
Ameliyattan önce bir hafta-10 gün öncesinden bırakılması gerekiyor canım.Aspirin,bitki çayları,kanı sulandıran maddeler yasak..Özellikle sigara kullanan bayanlar!! Bakın bu yazıyıda sizin için paylaşiyim...
arzum harikasın canım verdiğin bilgiler için teşekkürler, sigara kullanmıyorum ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğum bir rahatsızlığım var, inşallah bende birgün ameliyat olabilirsem dr uma belirtmem gerekicek.. tekrar teşekkürler
Arkadaşlar en güncel halimle aranıza geldimameliyatım 13:00 gibi başladı zannedıyorum 15;30 gibide çıkmışım :) çok ney olarak hatırladığım bir şey var o da doktorumla anestezi doktorumun benı uyandırmak için epey çaba sarfettıkleri ismimi yüzlerce defa söyleyerek tokatlayıp duruyorlardı ama ben gözlerımı açamıyordum babacım annecim kocacım yanımdalardı uyandığımda :) ayceyy ve arzum sizi görmeyıde çok isterdım ama gelmiş kadar oldunuz desteğinizle arzumcum Allah sağlıklı uzun ömürler versın oğluna nice seneler ayceyy hiç tedırgın olma harıka hissedıyorum kendımı... Hiç tahmın etmedim böyle olucagını. Doktorum benı şaşırttı ve sağ memeye 350 cc sol'a 300 koymuş bıraz ağrım çok yok dırenlerım var ama hıssetmıyorum! Maşallahım var arkadaşlar... Çok mutluyum
Arkadaşlar en güncel halimle aranıza geldimameliyatım 13:00 gibi başladı zannedıyorum 15;30 gibide çıkmışım :) çok ney olarak hatırladığım bir şey var o da doktorumla anestezi doktorumun benı uyandırmak için epey çaba sarfettıkleri ismimi yüzlerce defa söyleyerek tokatlayıp duruyorlardı ama ben gözlerımı açamıyordum babacım annecim kocacım yanımdalardı uyandığımda :) ayceyy ve arzum sizi görmeyıde çok isterdım ama gelmiş kadar oldunuz desteğinizle arzumcum Allah sağlıklı uzun ömürler versın oğluna nice seneler ayceyy hiç tedırgın olma harıka hissedıyorum kendımı... Hiç tahmın etmedim böyle olucagını. Doktorum benı şaşırttı ve sağ memeye 350 cc sol'a 300 koymuş bıraz ağrım çok yok dırenlerım var ama hıssetmıyorum! Maşallahım var arkadaşlar... Çok mutluyum
Ameliyattan önce bir hafta-10 gün öncesinden bırakılması gerekiyor canım.Aspirin,bitki çayları,kanı sulandıran maddeler yasak..Özellikle sigara kullanan bayanlar!! Bakın bu yazıyıda sizin için paylaşiyim...
arzum harikasın canım verdiğin bilgiler için teşekkürler, sigara kullanmıyorum ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğum bir rahatsızlığım var, inşallah bende birgün ameliyat olabilirsem dr uma belirtmem gerekicek.. tekrar teşekkürler
Canım benim,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaİnşallah sende sorunsuz bir şekilde ameliyatını olur istediğin görünüme kavuşursun
Sevgili doktorum Hakan Gence parayla uzaktan yakından alakası olmayan son derece içten ve samimi beni çok iyi anlayarak amelıyatımı gerçekleştiren bır melek! Çok isabetli bir karar vermişim350 cc hiç konuşmamıştık küçük olan memem için demekki 325 bıle küçük kalmışki 350 cc'lik protez koydu. Amelıyata kuşkusuz karar vermemi sağlayan,bır an bıle acaba dıye düşündürtmeyen Hakan bey'dir. Asistanı neşe hanım'la iç çamaşırı alışverişine gitmek için karar verdık bıle harıka bır ekip! Haklarını yıyemem müthişler.. Araştırma sürecınde olan arkadaşlara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum
Kimler gelmiş kimler gelmiş,hoş gelmiş sefalar getirmişCanım,boyut konusunda doktorunun süprizine çok sevindim..Çok güzel olmuştur eminim Gelemedim canım,kusura bakma İnan çok yorgundum.Ama birgün,biryerlerde mutlaka buluşmayı görüşmeyi isterim.Hele iyileşte Kendine çok dikkat et,nazlan biraz naz yap ağrım var de.Nazar degdirirsin Allah korusun
2013 ten önce memişlerine kavuşmuşsunnnnnçok çok geçmiş olsun canım..
sende güzelliklerine kavuştun, bir kişi daha bu mutluluğu yaşadı çok sevindim senin için boyutta harika, şimdi iyileşme sürecindesin en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz
Risus çok teşekkür ederim tatlımşimdi çok daha iyi anlaıyorum amelıyat sonrası nasıl mutlu oldugunuzu oldu bitti işte offf ne heyecandı yaa fotograf konusunda veto var yalnız bılıyo buradaki muhabbetımı kızım sayesınde öğrendı malesef.. Nasıl hallederız bılemedım
ay ay ay güzellikle gir, güzelliklerle çık iiinnnşşşaaaallllaaaaaaah::))))