Arska meme estetiği macerası ;))))

Canım benım cok tesekkur ederım,mesaj attın ya o bıle benı o kadar mutlu ettı kı, cumartesı gunu kontrolum var, sag gogsume 300-sola 325 cc koymus hakan bey,ama sag tarafımda daha fazla odem varmıs o bıraz daha zorluyor,bı de sanssızlık ıste salı gunu sabahı heyecandan regl oldum sanırım odem toplanmasında onun da etkısı var.

Bekledıgım kadar agrılı bır surec degıldı, ıyıyım cok sukur ama kollarımı ne zamana kadar kullanamıycam? Bır de gogsumde sankı tonlarca agırlık var,bu durum gececek dı mı canım? Nisan başında işe dönmem gerekecek,bu ağırlığın bir an önce gitmesini istiyorum:)

Arska selam tatlım. Seslendiğini duydum koşarak geldim Ben de bu aralar fazla giremiyorum hatta jeleseccim sitem bile etmiş; memeleri yaptırdın artık gelmiyorsun diye :) Bu operasyonun bitmesi benim için iş halletmek gibi bir şey, bu işimi de hallettim ertelediğim iş arayışına başladım. Bir yandan keyfime diyecek yok güzellerim ile. Seninle özelden konuştuğumuzu da unutmadım canım bir ara gerçekleştirelim ne dersin? Çok öpücükledim seni. Vefan için ayrıca teşekkürler

Sevgili arska,

Foruma sen de çok uğramıyorsun ama ben yine de yazmak istedim,ameliyatımın ustunden tam 2,5 ay geçti ve cok mutluyum,hakan bey i bana tavsiye ettiğin için ve onunla görüşmeme vesile olduğun için sana minnettatım,çok teşekkür ederim,umarım sen de çok iyisindir,öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…