Arska meme estetiği macerası ;))))

arzum77 kan sulandırıcı ilac kullananların ameliyattan ne kadar süre önce bırakması gerek peki bilgin varmı?

Ameliyattan önce bir hafta-10 gün öncesinden bırakılması gerekiyor canım.Aspirin,bitki çayları,kanı sulandıran maddeler yasak..Özellikle sigara kullanan bayanlar!! Bakın bu yazıyıda sizin için paylaşiyim...

Anestezi doktoru hastanın sigara tiryakisi olmasından hoşlanmaz. Sigara içen hastalar anestezi sırasında ve özellikle anestezi sonrasında uyanma döneminde birtakım sorunlar yaşar ve anestezistlerine de yaşatırlar, ancak bu yaşananları kendileri pek hatırlamadığı için ameliyattan sonraki yaşantılarında da sigara içmeye devam ederler .

Eğer sigara içiyorsanız bir an önce bundan vazgeçmeniz en doğrusudur, çünkü sigaranın yıllardır yapmış olduğu tahribatın iyileşmesi bıraktıktan sonra uzun zaman alır.Sigara içmek kandaki oksijen düzeyini azalttığı için yara iyileşmesini geciktirmektedir. Eğer sigara kullanıyorsanız ameliyattan iki hafta önce sigara kullanımı bırakmanız iyileşme süreciniz açısından çok önlemli bir faktördür.
Ameliyattan birkaç gün önce sigarayı bırakmış olmanın ne size, ne de anestezistinize herhangi bir faydası yoktur. Kendinize ve anestezi doktorunuza yapacağınız en büyük kötülük ise ameliyattan birkaç saat önce sigara içip ameliyathaneye gelmektir.Alkol....Ameliyattan bir hafta öncesine kadar alkol kullanmamaya özen gösteriniz.
Fazla alkol alma karaciğere olumsuz yolda tesir edebilir. Özellikle ciddi ameliyatlar süresince, karaciğerin tam olarak çalışması çok gerekli ve çok önemidir.
Aspirinin etken maddesini (salisalik asit) barındıran ilaçlar ve E vitamini içeren ilaçlar kanama riskinizi arttırabileceği için ameliyatınızdan 10 gün önce bu tür ilaçları kullanmayı kesmelisiniz. Eğer kullanım söz konusuysa mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz.

şimdi çoktaaannn çıkmıştır ameliyattan ne güzel.. bi ameliyat macerasının daha sonuna geldik :KK53::KK53::KK52:

Arska inşallah çok iyi geçmiştir ameliyatın. İyi haberlerini bekliyoruz mutluluğunu paylaşmak için :118:

Arkadaşlar en güncel halimle aranıza geldim :KK36: ameliyatım 13:00 gibi başladı zannedıyorum 15;30 gibide çıkmışım :) çok ney olarak hatırladığım bir şey var o da doktorumla anestezi doktorumun benı uyandırmak için epey çaba sarfettıkleri :KK9: ismimi yüzlerce defa söyleyerek tokatlayıp duruyorlardı ama ben gözlerımı açamıyordum :KK34: babacım annecim kocacım yanımdalardı uyandığımda :) ayceyy ve arzum sizi görmeyıde çok isterdım ama gelmiş kadar oldunuz desteğinizle:KK54: arzumcum Allah sağlıklı uzun ömürler versın oğluna nice seneler :KK34: ayceyy hiç tedırgın olma harıka hissedıyorum kendımı... Hiç tahmın etmedim böyle olucagını. Doktorum benı şaşırttı ve sağ memeye 350 cc sol'a 300 koymuş:KK9: bıraz ağrım çok yok dırenlerım var ama hıssetmıyorum! Maşallahım var arkadaşlar... Çok mutluyum:nazar:

Ameliyattan önce bir hafta-10 gün öncesinden bırakılması gerekiyor canım.Aspirin,bitki çayları,kanı sulandıran maddeler yasak..Özellikle sigara kullanan bayanlar!! Bakın bu yazıyıda sizin için paylaşiyim...

arzum harikasın canım verdiğin bilgiler için teşekkürler, sigara kullanmıyorum ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğum bir rahatsızlığım var, inşallah bende birgün ameliyat olabilirsem dr uma belirtmem gerekicek.. tekrar teşekkürler :KK54:

Son düzenleme:
Arkadaşlar en güncel halimle aranıza geldim :KK36: ameliyatım 13:00 gibi başladı zannedıyorum 15;30 gibide çıkmışım :) çok ney olarak hatırladığım bir şey var o da doktorumla anestezi doktorumun benı uyandırmak için epey çaba sarfettıkleri :KK9: ismimi yüzlerce defa söyleyerek tokatlayıp duruyorlardı ama ben gözlerımı açamıyordum :KK34: babacım annecim kocacım yanımdalardı uyandığımda :) ayceyy ve arzum sizi görmeyıde çok isterdım ama gelmiş kadar oldunuz desteğinizle:KK54: arzumcum Allah sağlıklı uzun ömürler versın oğluna nice seneler :KK34: ayceyy hiç tedırgın olma harıka hissedıyorum kendımı... Hiç tahmın etmedim böyle olucagını. Doktorum benı şaşırttı ve sağ memeye 350 cc sol'a 300 koymuş:KK9: bıraz ağrım çok yok dırenlerım var ama hıssetmıyorum! Maşallahım var arkadaşlar... Çok mutluyum:nazar:

maşallah canım sana :nazar: şu birkaç günü kolaylıkla atlatırsın inşallah sonrada keyfini sürersin... büyük geçmiş olsun :KK16:

Sevgili doktorum Hakan Gence parayla uzaktan yakından alakası olmayan son derece içten ve samimi beni çok iyi anlayarak amelıyatımı gerçekleştiren bır melek! Çok isabetli bir karar vermişim:KK9: 350 cc hiç konuşmamıştık küçük olan memem için demekki 325 bıle küçük kalmışki 350 cc'lik protez koydu. Amelıyata kuşkusuz karar vermemi sağlayan,bır an bıle acaba dıye düşündürtmeyen Hakan bey'dir. Asistanı neşe hanım'la iç çamaşırı alışverişine gitmek için karar verdık bıle:KK34: harıka bır ekip! Haklarını yıyemem müthişler.. Araştırma sürecınde olan arkadaşlara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum:KK49:

Kimler gelmiş kimler gelmiş,hoş gelmiş sefalar getirmiş :KK16: Canım,boyut konusunda doktorunun süprizine çok sevindim..Çok güzel olmuştur eminim :nazar: Gelemedim canım,kusura bakma İnan çok yorgundum.Ama birgün,biryerlerde mutlaka buluşmayı görüşmeyi isterim.Hele iyileşte :KK54: Kendine çok dikkat et,nazlan biraz naz yap ağrım var de.Nazar degdirirsin Allah korusun :nazar::KK34:

arzum harikasın canım verdiğin bilgiler için teşekkürler, sigara kullanmıyorum ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğum bir rahatsızlığım var, inşallah bende birgün ameliyat olabilirsem dr uma belirtmem gerekicek.. tekrar teşekkürler :KK54:

Canım benim,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :KK34: İnşallah sende sorunsuz bir şekilde ameliyatını olur istediğin görünüme kavuşursun :KK16:

Sevgili doktorum Hakan Gence parayla uzaktan yakından alakası olmayan son derece içten ve samimi beni çok iyi anlayarak amelıyatımı gerçekleştiren bır melek! Çok isabetli bir karar vermişim:KK9: 350 cc hiç konuşmamıştık küçük olan memem için demekki 325 bıle küçük kalmışki 350 cc'lik protez koydu. Amelıyata kuşkusuz karar vermemi sağlayan,bır an bıle acaba dıye düşündürtmeyen Hakan bey'dir. Asistanı neşe hanım'la iç çamaşırı alışverişine gitmek için karar verdık bıle:KK34: harıka bır ekip! Haklarını yıyemem müthişler.. Araştırma sürecınde olan arkadaşlara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum:KK49:

2013 ten önce memişlerine kavuşmuşsunnnnn :KK19: :KK30: çok çok geçmiş olsun canım..
sende güzelliklerine kavuştun, bir kişi daha bu mutluluğu yaşadı çok sevindim senin için boyutta harika, şimdi iyileşme sürecindesin en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz :KK24:

Kimler gelmiş kimler gelmiş,hoş gelmiş sefalar getirmiş :KK16: Canım,boyut konusunda doktorunun süprizine çok sevindim..Çok güzel olmuştur eminim :nazar: Gelemedim canım,kusura bakma İnan çok yorgundum.Ama birgün,biryerlerde mutlaka buluşmayı görüşmeyi isterim.Hele iyileşte :KK54: Kendine çok dikkat et,nazlan biraz naz yap ağrım var de.Nazar degdirirsin Allah korusun :nazar::KK34:

Annemde öyle dıyo iyiydim deyip durma çok ağrım var de dıyo :)) gelmiş kadar oldunuz çok Sağol arzumcum inşallah görüşürüz bır gün dediğin gibi :KK66:

2013 ten önce memişlerine kavuşmuşsunnnnn :KK19: :KK30: çok çok geçmiş olsun canım..
sende güzelliklerine kavuştun, bir kişi daha bu mutluluğu yaşadı çok sevindim senin için boyutta harika, şimdi iyileşme sürecindesin en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz :KK24:

Risus çok teşekkür ederim tatlım :KK34: şimdi çok daha iyi anlaıyorum amelıyat sonrası nasıl mutlu oldugunuzu:KK9: oldu bitti işte offf ne heyecandı yaa:KK31: fotograf konusunda veto var yalnız :KK43: bılıyo buradaki muhabbetımı kızım sayesınde öğrendı malesef.. Nasıl hallederız bılemedım:KK30:

Sıcak sıcak çayım geldi ohhhh mis! Arada bır kalkıp yürüyorum:KK36: gülemıyorum canım acıyo :)) anacımla muhabbet yapıyoruz :KK34:

Risus çok teşekkür ederim tatlım :KK34: şimdi çok daha iyi anlaıyorum amelıyat sonrası nasıl mutlu oldugunuzu:KK9: oldu bitti işte offf ne heyecandı yaa:KK31: fotograf konusunda veto var yalnız :KK43: bılıyo buradaki muhabbetımı kızım sayesınde öğrendı malesef.. Nasıl hallederız bılemedım:KK30:

kıyafetliykendemi ekleyemezsinkii :26:
memiş estetiği olanlar görsün bitek :KK53:

oy oy oy hayırlı olsunnnnn:)) heyecanla ameliyat sonrası yorumlarını bekliyodum..bende yarın iki doktorla daha görüşmeye gideceğim tez vakitte bende sizlere katılacağım umarım:)))

Bakalim bakalim kim gelmis :KK16: hosgeldin canim masallah sana. Cok sukur atlattin ameliyatini hersey gonlunce olmus senin adina cok mutlu oldum. Gecmis olsun tekrar gule gule kullan memislerini :KK9: doktorunun eline saglik :)) Gelemedigim icin ne olur kusura bakma dune kadar bu derece heyecanli degildim boyle olacagimi dusunemedim heyecanla hafif korku sardi beni. Kendine dikkat et tatlim cok optum :KK54: iyi istirahatlar sana. Yarin kacta cikartacaklarmis?

arska canım çook geçmiş olsun yazabilmene çok sevindim bukadar iyi olmanada tabi inş darısı kısa zamanda başımıza....<3<3<3<3

çoooook geçmiş olsun atlattın ne güzel :) az ağrın olmasına çok sewindim dilini ısır :)

X