Tabiki,kullanan arkadaşlar vardı.Hiçbiri bir sorun yaşamadı..Zaten Kesi yerinin o lastik yerinin üstünde olması gerek,yoksa örnek veriyorum bikini giyindigin zaman kolunu kaldırırsan izlerin görünür.Bu da hiç hoş olmaz...İstersen Magic formun sporcu sütyeninde bakabilirsin.Netten arat,bulacaksınOnun lastiği daha kalın..
Tabiki,kullanan arkadaşlar vardı.Hiçbiri bir sorun yaşamadı..Zaten Kesi yerinin o lastik yerinin üstünde olması gerek,yoksa örnek veriyorum bikini giyindigin zaman kolunu kaldırırsan izlerin görünür.Bu da hiç hoş olmaz...İstersen Magic formun sporcu sütyeninde bakabilirsin.Netten arat,bulacaksınOnun lastiği daha kalın..
canım bende ayyıldızın kini aldım arzum tavsiye etmişti çok rahat doktorumda görünce çok beğendi banyo olayına gelince vücudumu ıslak mendille sildim saçlarımı kuaförde yıkattım
Kuaför iyi fikirmiş bende nasıl yıkarım saçlarımı dıye düşünüyordum :) senınde meme altından mı oldu?
Canımcım ben senin tavsiye ettiğin sütyenden aldım ama henüz hiç giyemedim Cenk bey bunu 1 aydan önce kulllanamzsın; yaranın tam üstene geleceği için yaranın iyileşmesini geciktirir ve canın acır dedi, lastik yeri sütyenin en sıkı kısmı çünkü, kullanan arkadaşlar var diyosun tabii ki her dr. farklı şeyler tavsiye ediyor ancak ben 2 gün önce denedim ayyıldızın sütyenini cok rahatsız etti cıkardım hemen, ilerisi için tabii ki kullanılabilir ve lastiğin normal şartlarda dikiş izinin üzerinde olması hoş bir durum olabilir ama ilk etap için gögüs altı kesisi ile ameliyat olan kişiler için pek uygun değil gibi; bu benim tecrube ettiğim durum tabii ki.
Vanilya zor olmuyo mu peki üstten çıkarmak o halde ???
Benim en korktuğum durum buydu canım ama çok kolay oldu çünkü sütyen çok elastik tamamen streç yani bende alttan giyip çıkarttım :) hemde çok kolay oldu. 1 hafta sonra normal giyip çıkarmaya başladım zaten. Korkma son derece basit oluyor yardımsız yapabilirsin.
Benımde aklıma hiç olmazsa alttan çıkarırım gelmişti zatendemek kolayı buymuş canım ) o zaman ben alıyım bundan bır tane yarın! Bır tanede ay yıldız alırım bakarım artık hangısı rahat gelırse ona devam ederım bu arada 80 b olucak memişler tam bu bedende alıcam dimi sütyenimi?
Tam 1 hafta sonra, ama belki doktorun daha önce alabileceğini söyleyebilir kimi arkadaşlar 3-4 gün sonra duş alıyorlar. Ancak kollarını cok rahat kullanamadıgın için yinede 5 gün geçmesi lazım sanırım en az. Islak mendillerle yaşadım ben 1 hafta :) napalım boşver sonuç dilediğin gibi olsunda..
1 hafta mı 3-4 gün mü çok fazlaymış :36... kolları kaldırmasak birisi bizi bıcı bıcı yaptırsa olmaz mı ?
Canım sporcu sütyenlerde cup bendeni olmuyor ayyıldızın sütyenini 80 beden aldım ben tam oldu, Nbb nin kini M beden aldım o da tam oldu sonra S'sini de aldım biraz daha sıksın diye ama alt tarafı sıkıyor beni bira,z ince yapılıysan S al bence çünkü nekadar sıkı olursa okadar iyi..
Dikiş yerlerine bir zararı oluyor mu emin değilim canım, ama ilk banyon için tabii ki yardım alabilirsin, ben ilk banyomu tek başıma yaptım ama 1 hafta sonra. Benim doktorum böyle önerdi, her doktor farklı önerilerde bulunabiliyor. En dogrusunu doktorunuz söyler sanırım.
Arkadaşlar 17 yaşımdan beri annemin "büyür kızım büyür benımkılerde öyleydi" diye kandırılarak çüş diye durdurulan bu yalana 24 Aralık'ta Hakan gence sayesinde bir son verıyorumyeter artık! Dedim ve 4 yıldır eşime sürekli bu isteğimi dile getirip "sen ciddi ciddi bunu istiyorsun ve olursa da çok mutlu olucaksın sanırım" dıyecek hale getırdıkten sonraaaa araştırma faaliyetlerımın start iznini alınca hemen işe koyuldum çok fazla dolaşmadım açıkcası 5 doktorlla görüşüp bazı teknik detayları öğrenince neyi istediğimi net bir şekilde öğrenmiş oldum ve 21 Aralık'ta kesınlıkle ve kesınlıkle olmak istemediğim bu ameliyatı 24 aralığa benım için ayarlayan evren sayesınde memelerine kavuşacağım canım doktorum kas altı high profil veya ultra high profil mentor marka yuvarlak protez için 300-325 cc aralığı için uygun bir aday oldugumu söyledi ve amelıyat gunüne kadar kafama ne takılırsa ister cep'ten ister yüzyüze muayenehanede sorularımı yanıtlayacağını söyleyerek beni uğurladı..kafam temiz içim ferah!!! Tek eksik 2012'nin gider ayak bana yaptığı kıyak olan ikizlerim kaldı 6 gün !!! Hayal etmesi bile zorken sahip olacağımı düşünmek benı nasıl mutlu edıyor bilemezsinizz... Yaşasın kadın olmak darısı olmak isteyen tüm arkadaslarımın başına... Sizi sevıyorum!!! Hadi artık beraber geri sayalım son 6
canım bana hala büyür kızım evlenince büyür büyür diyorlar deliriyorumm anneme senin konunu okutucamm :))
canım senin boyun kilon ne? gögüs yapın dar mı geniş mi??
Bizim zamanımızda kaldı sanıyordum hala kullanan varmış demek kiBen de inandım 17 yaşında evlendim 25 yıl geçti hala aynı Bir de onun kahve içme kararırsın versiyonu vardı