Arska meme estetiği macerası ;))))

canım bende ayyıldızın kini aldım arzum tavsiye etmişti çok rahat doktorumda görünce çok beğendi banyo olayına gelince vücudumu ıslak mendille sildim saçlarımı kuaförde yıkattım

Canım ne magic form'un ne de nbb'nin sütyenlerının önleri kopçalı değil zor olur bence çıkarması ya... Ay yıldızınki önden açılıyor gördüğüm kadarıyla değil mi?

canım bende ayyıldızın kini aldım arzum tavsiye etmişti çok rahat doktorumda görünce çok beğendi banyo olayına gelince vücudumu ıslak mendille sildim saçlarımı kuaförde yıkattım

Kuaför iyi fikirmiş bende nasıl yıkarım saçlarımı dıye düşünüyordum :) senınde meme altından mı oldu?

Birde Marks and spencer'ın sporcu sütyenlerıde iyi diye duymuştum.. Nasıl acaba var mı tecrubenız arkadaşlar ?

Canımcım ben senin tavsiye ettiğin sütyenden aldım ama henüz hiç giyemedim Cenk bey bunu 1 aydan önce kulllanamzsın; yaranın tam üstene geleceği için yaranın iyileşmesini geciktirir ve canın acır dedi, lastik yeri sütyenin en sıkı kısmı çünkü, kullanan arkadaşlar var diyosun tabii ki her dr. farklı şeyler tavsiye ediyor ancak ben 2 gün önce denedim ayyıldızın sütyenini cok rahatsız etti cıkardım hemen, ilerisi için tabii ki kullanılabilir ve lastiğin normal şartlarda dikiş izinin üzerinde olması hoş bir durum olabilir ama ilk etap için gögüs altı kesisi ile ameliyat olan kişiler için pek uygun değil gibi; bu benim tecrube ettiğim durum tabii ki.

Vanilya zor olmuyo mu peki üstten çıkarmak o halde ???

Vanilya zor olmuyo mu peki üstten çıkarmak o halde ???

Benim en korktuğum durum buydu canım ama çok kolay oldu çünkü sütyen çok elastik tamamen streç yani bende alttan giyip çıkarttım :) hemde çok kolay oldu. 1 hafta sonra normal giyip çıkarmaya başladım zaten. Korkma son derece basit oluyor yardımsız yapabilirsin.

Benımde aklıma hiç olmazsa alttan çıkarırım gelmişti zaten demek kolayı buymuş canım ) o zaman ben alıyım bundan bır tane yarın! Bır tanede ay yıldız alırım bakarım artık hangısı rahat gelırse ona devam ederım bu arada 80 b olucak memişler tam bu bedende alıcam dimi sütyenimi?

Canım sporcu sütyenlerde cup bendeni olmuyor ayyıldızın sütyenini 80 beden aldım ben tam oldu, Nbb nin kini M beden aldım o da tam oldu sonra S'sini de aldım biraz daha sıksın diye ama alt tarafı sıkıyor beni bira,z ince yapılıysan S al bence çünkü nekadar sıkı olursa okadar iyi..

1 hafta mı 3-4 gün mü çok fazlaymış :36. .. kolları kaldırmasak birisi bizi bıcı bıcı yaptırsa olmaz mı ?

1 hafta mı 3-4 gün mü çok fazlaymış :36. .. kolları kaldırmasak birisi bizi bıcı bıcı yaptırsa olmaz mı ?

Dikiş yerlerine bir zararı oluyor mu emin değilim canım, ama ilk banyon için tabii ki yardım alabilirsin, ben ilk banyomu tek başıma yaptım ama 1 hafta sonra. Benim doktorum böyle önerdi, her doktor farklı önerilerde bulunabiliyor. En dogrusunu doktorunuz söyler sanırım.

Çok Sağol canım yardımcı oldugun için çok ta narin olduğum söylenemez eskidendi o m beden daha ii olur banada zannımca

Anneciğim geldi yanma yardımcı olmak için bana artık ona bır kese attırırım 1 hafta geçmesi şart değilse ama sanmıyorum ya bır zararı olacağını ben sezaryenden sonra eve geldiğimde hemen yıkanmıştım

canım senin boyun kilon ne? gögüs yapın dar mı geniş mi??

canım bana hala büyür kızım evlenince büyür büyür diyorlar deliriyorumm anneme senin konunu okutucamm :))

canım bana hala büyür kızım evlenince büyür büyür diyorlar deliriyorumm anneme senin konunu okutucamm :))

Bizim zamanımızda kaldı sanıyordum hala kullanan varmış demek ki Ben de inandım 17 yaşında evlendim 25 yıl geçti hala aynı Bir de onun kahve içme kararırsın versiyonu vardı

Bizim zamanımızda kaldı sanıyordum hala kullanan varmış demek ki Ben de inandım 17 yaşında evlendim 25 yıl geçti hala aynı Bir de onun kahve içme kararırsın versiyonu vardı

birde ergenken gögsün şekil alsın diye tabak bardak koyma olayı vardı taa o zmnlar meraklıydım bastım koca tencereyı fakat çorba kasesinden bile küçük oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…