Arska meme estetiği macerası ;))))

1.68 cm boyum Kilom'da 58 canım:KK34: göğüs kafesim dar tatlım o yüzden 300 den büyük protez kullanılmayacak...

anladım canım benimde tam tersi boyum kısa ama gögüs kafesim genişmiş 1.55 boy 53 kilo şuan bana 275-300 dediler ama kas altı olursa 325 olsun diyebilirim çünkü kas altı küçük duruyo protez genişse 325 i alır herhalde :KK39:

Arkadaşlar 17 yaşımdan beri annemin "büyür kızım büyür benımkılerde öyleydi" diye kandırılarak çüş diye durdurulan bu yalana 24 Aralık'ta Hakan gence sayesinde bir son verıyorum:KK36: yeter artık! Dedim ve 4 yıldır eşime sürekli bu isteğimi dile getirip "sen ciddi ciddi bunu istiyorsun ve olursa da çok mutlu olucaksın sanırım" dıyecek hale getırdıkten sonraaaa araştırma faaliyetlerımın start iznini alınca hemen işe koyuldum:21: çok fazla dolaşmadım açıkcası 5 doktorlla görüşüp bazı teknik detayları öğrenince neyi istediğimi net bir şekilde öğrenmiş oldum ve 21 Aralık'ta kesınlıkle ve kesınlıkle olmak istemediğim bu ameliyatı 24 aralığa benım için ayarlayan evren sayesınde memelerine kavuşacağım:nazar: canım doktorum kas altı high profil veya ultra high profil mentor marka yuvarlak protez için 300-325 cc aralığı için uygun bir aday oldugumu söyledi ve amelıyat gunüne kadar kafama ne takılırsa ister cep'ten ister yüzyüze muayenehanede sorularımı yanıtlayacağını söyleyerek beni uğurladı..kafam temiz içim ferah!!! Tek eksik 2012'nin gider ayak bana yaptığı kıyak olan ikizlerim :KK9: kaldı 6 gün !!! Hayal etmesi bile zorken sahip olacağımı düşünmek benı nasıl mutlu edıyor bilemezsinizz... Yaşasın kadın olmak:nazar: darısı olmak isteyen tüm arkadaslarımın başına... Sizi sevıyorum!!! Hadi artık beraber geri sayalım son 6:KK9:[/QU

birde ergenken gögsün şekil alsın diye tabak bardak koyma olayı vardı taa o zmnlar meraklıydım bastım koca tencereyı fakat çorba kasesinden bile küçük oldu :)

Ben fincan kapatmıştım acep ondan mı küçük kaldı diye ara ara düşünürdüm :KK9: Demek o da yalanmış Canım senin ki de ya tutsaydı :KK9: Tencere :KK36: :KK9:

Arkadaşlar 17 yaşımdan beri annemin "büyür kızım büyür benımkılerde öyleydi" diye kandırılarak çüş diye durdurulan bu yalana 24 Aralık'ta Hakan gence sayesinde bir son verıyorum:KK36: yeter artık! Dedim ve 4 yıldır eşime sürekli bu isteğimi dile getirip "sen ciddi ciddi bunu istiyorsun ve olursa da çok mutlu olucaksın sanırım" dıyecek hale getırdıkten sonraaaa araştırma faaliyetlerımın start iznini alınca hemen işe koyuldum:21: çok fazla dolaşmadım açıkcası 5 doktorlla görüşüp bazı teknik detayları öğrenince neyi istediğimi net bir şekilde öğrenmiş oldum ve 21 Aralık'ta kesınlıkle ve kesınlıkle olmak istemediğim bu ameliyatı 24 aralığa benım için ayarlayan evren sayesınde memelerine kavuşacağım:nazar: canım doktorum kas altı high profil veya ultra high profil mentor marka yuvarlak protez için 300-325 cc aralığı için uygun bir aday oldugumu söyledi ve amelıyat gunüne kadar kafama ne takılırsa ister cep'ten ister yüzyüze muayenehanede sorularımı yanıtlayacağını söyleyerek beni uğurladı..kafam temiz içim ferah!!! Tek eksik 2012'nin gider ayak bana yaptığı kıyak olan ikizlerim :KK9: kaldı 6 gün !!! Hayal etmesi bile zorken sahip olacağımı düşünmek benı nasıl mutlu edıyor bilemezsinizz... Yaşasın kadın olmak:nazar: darısı olmak isteyen tüm arkadaslarımın başına... Sizi sevıyorum!!! Hadi artık beraber geri sayalım son 6:KK9:[/QU

Olmaz mııı dorukta :KK36: son 4 gün :KK34:

Ben fincan kapatmıştım acep ondan mı küçük kaldı diye ara ara düşünürdüm :KK9: Demek o da yalanmış Canım senin ki de ya tutsaydı :KK9: Tencere :KK36: :KK9:

Annecim bana nescafe fıncanı koymuştu çok net hatırlıyorum :)) ama o kadar bıle olamamış zavallılar :KK43:

ben bile böyle heycanlanıyosam seni düşünmek istemiyorum.umarım ameliyat olduktan sonra hemen yazabilirsin çok merak ediyorum süreci

Birde Marks and spencer'ın sporcu sütyenlerıde iyi diye duymuştum.. Nasıl acaba var mı tecrubenız arkadaşlar ?

arska cım ben kullandım m&s nin sütyenlerini halada kullanıyorum yarım atlet tipindeler ve çok rahatlar ama önden kopçalı fln değil başından geçirmek zorundasın bana ablam giydiriyodu :KK70:

ben ameliyattan sonra m&s önden fermuarlı sütyen kullandım, çok rahat ve kaliteli. daha sonra spor yaparken de kullandım, bu aralar spor yalan oldu gerçi. bence çok rahat, doktorum da beğenmişti.

arska cım ben kullandım m&s nin sütyenlerini halada kullanıyorum yarım atlet tipindeler ve çok rahatlar ama önden kopçalı fln değil başından geçirmek zorundasın bana ablam giydiriyodu :KK70:

Canım ne magic form'un ne de nbb'nin sütyenlerının önleri kopçalı değil :KK43: zor olur bence çıkarması ya... Ay yıldızınki önden açılıyor gördüğüm kadarıyla değil mi?

Magıc Form un ili tane sporcu sütyeni var.Biri arkadan kopçalı digeri önden kopçalı..Tamamen kopçasız olanları giyinmek zor olur bence,sen bilirsin,önden açılp kapanması çok rahat oluyor :KK34: Ay Yıldızın sporcu sütyenide önden kopçalı ama Magıc formun sütyeni daha korse şekilde,sıkı :KK34: Ameliyat sonrası doktorun kullandıgı sütyen gibi.Yada acele etme sütyen konusunda.Doktorun çok sıkı bir sütyen kullanmanı isterse Magıc Formun sütyenini tercih et.Rahat olsun derse Ay Yıldızın sütyenini alırsın.Yada M&S yede bakabilirsin arkadaşların bahsettigi sütyenlere :KK34:

Sooooooooooooooooooooooonnn 3:KK8:

Heyecanına katılıyorum en seksü en güzel memeler senin olsun inşallah :KK9:

hasta olduğum dönemde yazdığın yazın için de çok teşekkürler, dualarımız seninle de ameliyat sonrası sürecini merakla bekliyorum:KK19:

Son düzenleme:
Heyecanına katılıyorum en seksü en güzel memeler senin olsun inşallah :KK9:

hasta olduğum dönemde yazdığın yazın için de çok teşekkürler, dualarımız seninle de ameliyat sonrası sürecini merakla bekliyorum:KK19:

Canım çok teşekkür ederim sana... Allah hastalık veya başka bir sıkıntı veremesin tekrardan! Sağlığının yerınde olmasına sevındım her ne kadar tanımasamda.herkesın başına gelebılıcek bir şey bu yüzden tanıyıp tanımamak hiç önemlı değil:KK66: iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım:KK34:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi illetiyorum. Sonuçlar herkes için her zamann yüz güldürücü olsun inşallah. Yarasın :nazar:

Hahahahahaaaa her dilde her şekilde 2 dıyosun yani canım:nazar: süpersin. :KK54:

Arska selam tatlım :KK9: kaldı 1 günün. Kendim için heyecanlanıyorum inan seni düşününce heyecanım iki katına çıkıyor. :KK19: İnşallah hayırlısıyla her baktığında bakmadığında :KK9: seni mutlu memnun edecek sonuca ulaşırsın canım. Keyifli pazarlar :KK16:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi illetiyorum. Sonuçlar herkes için her zamann yüz güldürücü olsun inşallah. Yarasın :nazar:

Çok teşekkür ederim tatlım o güzel dileklerin için :KK34: forumun en güzel yanlarından biri yüz yüze tanışmamış olsak bile herkesin iyi dileklerini ileterek sıcacık enerjilerini hissettirmesi :KK16: İnşallah bu yola giren tüm arkadaşlarımızın isteği gerçekleşsin herkes mutlu mesut gülümsesin. "Ne mutlu bana" burada sizlerle tanıştım :nazar: Herkese Keyifli pazarlar :KK54:

Arska cıgım şimdiden hayırlı ugurlu olsun memiklerin,sağlıkla mutlulukla :) bizi merakta bırakma, hemen yaz :* sana bol şans diliyorum :KK16:

Heyecan durumun nasıl? Kalbin ağzında atıyor dimi :) bikaç tane suan ki memişlerinin fotosunu cek ameliyattan sonra bakıp pehhhhh be! dersin :)

X