- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
bu siteye bayadır üyeyim ama bebişlerimden dolayı giremiyordum. komşum geldi dün internetten arnavut kremi denen bir krem duyduğunu lekelere iyi geldiğini bana temin edip edemiyeceğimi duyunca bi afalladım açıkcası:))))
çünkü kadın arnavut değil ve arnavutlar bu kremi yabancılara vermezler hatta duymadım yok öyle birşey falan derler kullandıkları bilinmesin güzellik sırları ortaya çıkmasın diye:)))
nete girdim bebişlerimi uyutup aklıma geldi googleye arnavut kremi yazdım aman heryerde konuşuluyormuş hepsini üşenmedim okudum gülümseyerek:)))
şimdi arkadaşlar benim annemde babamda arnavut ve teyzemlerde halamlarda yani 2 taraftan sülalemde kosovadalar biz yugoslavya deriz:)))
yani ben arnavutum bu kremide kullanıyorum. annem,halamlar,teyzemler,yengemler kısacası tüm sülale bu kremi kullanır ama kendi içlerinde bile kremi kullandıklarını söylemezler bu beyazlık kendi beyazlığım kreme borçlu değilim manasında:)))
yani hiçbir arnavuta sormayın boşuna böyle bir krem varmış banada bulsana diye söylemez kullanıyorum diye güzellik sırrımızdır bu bizim:)))
size bilgilendirme yapma amaçlı yazmak istedim dolandırılmayın bilmediğiniz bir krem sonuçta size bu krem arnavut kremi diye verseler kandırsalar sizi nerden bilceksiniz sonuçtaçok riskli bir durum bilen biri olarak bilgilendireyim sizi.
arnavut kremi seri üretim yapılan krem değildir bi kere kadınlar evde yaparlar ve cilde göre yapılır mesela teyzem benim cildime göre daha ince yapıyor kuzenime göre biraz daha yoğun cilt yapısını söylemek lazım sipariş için.
çok zor yapılan bir kremdir. çok emek uğraş ister o yüzden kadınlar fazla fazla yapmıyor teyzem bir kişiye 2 taneden fazla vermiyor mesela sülalede. yugoslavyadan gelince herkes koşar annemlere krem bitmeden almak için:))))
burda bi kremden bahseden arkadaş var satıyormuş sıvı demiş hani cildi soyuyor falan o bahsedilen ünlü arnavut kremi değil belki yararlıdır sonuçta kosovada cildin sırrı çözülmüş belki o da yararlı bi kremdir cilde iyi gelir bilemem kullanmadım ama asıl aklık denilen yüzü beyazlatan krem o değil yani. sıvı değildir arnavut kremi bildiğin katı bi kremdir cilde göre biraz daha cıvık yada biraz daha yoğun ama çok fark olmaz arasında yani karma cilt kuru cilt ayırd eder gibi düşünün. onunda ayrımı sanırım o yüzden benim cildim kuzeniminkine göre daha yağlı karma cildim var kuzaniminde kurudur cildi.
orjinal arnavut kremi civa içerir. arnavutlar jiva derler. zaten kremin adıda arnavutlar arasında jivadır.
yani kimsenin günahına girip ahını almak istemem yalan söyleyip. civa içeir. ama azmıdır çokmudur bilemem oranını. çok olsa kendileri kullanmazlar herlade teyzem kendide her abdestten sonra azcık sürer. 70 yaşında şuan görseniz 50 demezsiniz:)))
buzdolabında saklanır. dışarıdada bırakılabilir kışın ama yazın dolapta durmalı kışında dolapta bırakırsanız daha güzel oluyor 2 türlüde denedim dolaptan çıkarıp sürmek daha hoşuma gitti.
dişlere iyi gelmez bunu tüm arnavutlarda bilir ama umursamazlar. sanırım az kullanmakla buda çözülmüş olur.
banyodan sonra ve yatmadan önce sürülür sabah kalkınca aynaya bakın ben bayılıyorum gece jiva sürüp sabah aynada gördüğüm yüze kaymak gibi bir cilt parlak ve kendi renginizde en az 1 ton en az ama açığı:)))
ciltteki kırışıkları ince çizgileri açar pürüzsüz yapar cildi benim arkadaşlarım yüzün parlıyor senin yahu ne kadar nurlusun diyor çok gülüyorum içimden ama sırrı söylemek yok bu bizim arnavutlar arasında:)))
sanal ortam olduğu için rahat anlattım yakın çevremde kimseye söylemem bu bilgileri herkes güzel olursa güzel olmamın özelliği kalmaz dimi ama:)))
neyse buda işin şakası böyle yani arkadaşlar
Arnavutum ama hiç böyle bir krem duymadım,ne ben ne annem ne de ablamlar böyle bir krem kullanmıyor. Arkadaşlarımdan da böyle bir krem duymadım.Bu bizim sırımız diye kimse söylemez,arnavutlardan sormayın gibi bir mantık da çok saçma. Duymuş olsam hemen söylerdim.hata merak ettim şimdi yakınlarıma soracam gerçekten böyle bir krem var mı diye,