- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
zak2009 çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için
şimdi en kısa zamanda Kosovaya gidip bu kremi bulmak lazım öyle gözüküyor :)
şimdi en kısa zamanda Kosovaya gidip bu kremi bulmak lazım öyle gözüküyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sanırım buldum
leakrem.com.tr
çünkü içerisinde civa yok... orjinal arnavut kremi değilde ondan. ama site önerilince bir girip baktım bende arnavut kremimi cidden diye yok yahu arnavut kremiyle alakası yok. yok gece kremi yok gündüz kremi yok temizleyici :))) baya güldüm. diğer markaların yaptığı tonikli temizleme jelli bildiğin ürünler onlar. arnavut kremi tek bir kremdir. 3 günde bir bile sürsen cildinde etkisini beyazladığını hissedersin. öyle gece sür gündüz sür diye birşey yok hatta cilt probleminiz yoksa fazla sürmeyin gerek yok hayalet casper gibi dolaşırsınız sonra fazla beyazlatır. cildi problemli olanlarda hergün ama az miktarda sürülmesi yeterli.ben kullandım hiç sonuç alamadım o kadarda param boşuna gitti tavsiye etmiyorum yinede siz bilirsiniz...
Dikkatsiz kullanılan göz damlası bile dişe leke yapabiliyor bu da yapar bence bu ratz kremler oldukça zaralı
arkadaşlar
arnavut kremi ya da diğer adıyla aklık diye bir krem duydum
nasıl bir krem olduğunu bilen var mı?
canım mail adresini özelden atabilirmisin sanada sorayım soracaklarımı
canım bu kremi getirme imkanın var mı bana cok lazım :2:
evet film kutusuna konuyor hatta size dahada ilgincini söyleyim izmirde bir bayan bu kremin malzemelerini kosovadan getirtip satış amaçlı yapıyormuş ve yarım litrelik su şişelerinin kapaklarını bilirsiniz onun içine koyup öyle satıyormuş 25 tlye düşünün bir parmak birşey kremin yoğunluğunu etkisini düşünün normal nemlendirici gibi bir krem olsaydı dediğiniz gibi olurdu ama çok yoğun ve etkili bir krem olduğu için tırnak ucuyla azıcık sürüp yüzünüze dağıtmanız yeterli oluyor. gören veya kullanan arkadaşlar bilirler bu kremin yoğunluğunu çok etkili bir krem olduğu için fazla sürmenize gerek duymuyorsunuz zaten. ama siz kremi hiç görüp denemediğiniz için böyle anlamanız çok normalşaka yapmıyorsunuz degilmi film kutusu 3 kere suruste biter ya,ben o kısmını anlamadım nasıl olacak ..