arnavutlar çok çocuk doğuran bir millet değil ki.. benim dedem arnavut. ya da çok çocuk yapıyorlarsa bile ben bilmiyorum. civa bir zehirse çok iyi ayarlayanarak nasıl işe yarayan bir krem elde edilebilir anlayamıyorum? yani zehir dozunu çok iyi ayarlıyorsunuz, ama sonuçta kremin içine zehir koyuyorsunuz, ve bu kremin sivilceleri azalttığını söylüyorsunuz.. yani sigara zayıflatır deyip en sonunda ölüp iskelet kalmak gibi bir şey. Ayrıca çok iyi ayarlanmalıdır dozu diyen arkadaşlara soruyorum, biz kremi alırken dozunun çok iyi ayarlandığından nasıl emin olucaz? Her iyi yapıyorum diyene inanıcaz mı? Şahsen ben içinde ne idüğü belli olmayan, kimin ne amaçla yaptığı belli olmayan bi kremi kesinlikle kullanmam. En sonunda sivilce çıkabilecek bir deriniz bile kalmayabilir, dikkatli olun bence. 21. yüzyılda yaşıyoruz doğal bitkiler var, birçok ilaç, test, krem, dermokozmetik var. Bunların hepsini tükettiniz de dozu çok iyi ayarlanmış zehire mi kaldınız? Ben bir amerikan sitesinden okumuştum, evde küçücük bir derece kırıldığında dışardan uzman ekip çağırılmasını tavsiye ediyorlardı. Ve siz şimdi bu zehirli maddeyi dozu ayarlanmış diye en değerli yerinize, yüzünüze sürmekten söz ediyorsunuz. Bu bir zehir, antibiyotik gibi bir şey değil. Antibiyotiği mikropları öldürmek için içeriz, civayı ne için yüzümüze sürüyoruz? yüzümüzü öldürmek için mi? Sivilcelerdeki mikropları öldürüyor diyebilirsiniz, yüzünüzün sivilce olmayan yerlerine değmicek mi bu krem? Yemin ederim aklım almıyor.. Yine de tercih sizin.. Siz bilirsiniz... Ben sadece bu siteye çok şey borçluyum, burdaki insanları çok sevdim. Kimsenin başına bir şey gelsin istemiyorum, uyarıyorum...