yahu heralde arnavutum sen şimdi çirkinsin diye bütün arnavutlar çirkin olmak zorundamı bir tane aradan çirkini çıkmış işte napalım bizim suçumuzmu senin kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuşsa banane git bir abdest al da madem yüzüne nur gelsin benle uğraşçana
IQ nun açılımını söyle gibi laflar çok banelleşti yahu ilkokul bebeleri bile kullanmıyor bunu tartışmanın seviyesini yerlere indirdin kusucam şimdi
net kullanan biri googleden her şeyi öğrenebiliyor biliyormusun teyzeciğim teknoloji baya ilerledi senin gençliğin gibideğil şimdiki zaman:))) maksat buraya kopyala yapıştır yapmak değil sen gibi:) kökten kültürlü olmak ben gibi:)
hadi cnm hadi güzelim işte gözü olanların gözü çıksın:)) ben seni unutmuşum ya kusura bakma konuya girmeyi unutuyorum sen burda zırvalamışsın bir sürü taaa ne kadar zaman olmuş seni tınlamadığım için anca görüp cvp yazabildim kusura bakma cnm sallancak bir tip değilsin anca nerden girdin konuya nerden çıktın rezil ettin kendini başka birşey değil hee ban yediğim halde sana cvp yazcam diyorsun ya bu konuyuda yetkililere bildir bence sizi tınmıyorum ban versenizde ben susmam çenem durmuyor yaşlılık de madem