bu leakrem civasız deniyor sitesini inceledimde.bizim kremle alakası yok yahu:))bunlar şirketlerde profesyonelce yapılmış nemlendirici krem tarzında ürünler. arnavut kremi ise nemlendirici olarak kullanılmaz sadece. yani biz acırız onu hergün kullanmaya ( ciltte bir kusur yoksa) zaten gerekde kalmaz bir gece yatmadan önce sürün yada banyo sonrası ( ben genelde banyo sonrası kullanırım sabah kalkınca aynaya bakarım hemen bayılıyorum kendimi seyretmeye:)))en az 3 gün etkileri cildinizdedir. biz nemlendiricimizi kullanıyoruz bu kremi nemlendirici olarak kullanmıyoruz.
kullanırmıyız gözümüz gibi bakıyoruz valla:)))) bir bittimi eyvah beklede teyzem gelsin kosovadan. hele bide düğün dernek varsa paçoz gibi gidersin düğüne herkes bebek gibi pürüzsüz parlarken sen yanarsın kendi haline. tasarruf hiç bilmeyen biriyimdir ben sadece bu kremde tasarruf yapıyorum mecburen:))) civasız olan orjinal arnavut kremi değildir arkadaşlar. bunun üstüne basa basa tekrar ediyorum kandırılmayın. arnavut kreminin orjinalinde civa vardır acı ama gerçek. biz bunu az az sürerek zararını en aza indiriyoruz.